Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana da 3 hafta önce müfettişler geldi.kesinlikle doldurulması gerektiğği üzerinde durdu.hepimizin bildiği gibi dönem sonunda mutlaka doldurcaz.yoksa çocuklarımızın gelişim aşamalrını nasıl takip edebiliriz ki?tabi ki gözlem yöntemleriyle de desteklemeliyiz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu işi gerçekten isteyerek ve çocukları düşünerek yapıyorsak, yani hiçbir baskı altında kalmadan ve çaresizlikten bu mesleği seçmediysek, çocukların nelere ihtiyacı olduğunu bilmek, onları tanımak ve onlar için daha etkin bir eğitimci olmak için bu formları doldurmalıyız.müfettiş istiyor diye değil. değilse çok zor birşey değil düşünmeden 5dk içinde doldurarak zaman kaybetmeyiz. biz bu görevi müfettişler ya da okul müdürleri için yapmıyoruz.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar:
ben gelişim raporu diye bir kitapcık doldurdum..bir bolumu bu şekilde, bir bolumu de kazanım degerlendirme formu gibi ...
ben meslege bu sene basladım ve bahsettiğim kitapcıgı eminim siz benden daha iyi bilirsiniz....bu kitapcıgı birinci ve ikinci degerlendirmelerini doldurdum..ayrı olarak kazanım degerlendirme formunuda doldurmalı mıyım ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğrenci sayısını şube olarak düşünüldüğünde 20-25 öğrenci var demektir.Buda aday kayıt ardından kesin kayıt işlemi yaparak,bilgi aktarımını yapmış olursunuz.Daha sonra sizlere verilen şifre ile günlük devam ve devamsızlıkları yazabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
işin aslına bakarsanız karne yok ata arkadaşın söylediği gibi.Ama biz öğretmenler velileri ve öğrencileri kırmamak adına karne veriyoruz.Başka sebepler var mı şimdilik bilmiyorum

Tepki Skoru
0
kazanım değerlendirme formunu doldurmalısın.ayrıca 1. ve 2.değerlendirmelerini doldurdum demişsin ama sanırım bir yanlışlık var sadece 1dönemde 1.değerlendirme bölümleri dolduruluyor.

Tepki Skoru
0
e okul kayıtlarını yaptım ben.çok kolay arkadşlar.anasınfı öğretmenleri sadece çoukların genel bilgileri,anne baba ,kardeş bilgilerini dolduruyor.giriş kodu ve şifreni yazdıktan sonra açılan syfada öğrenci işlemlerini tıkla.gelen mnüde öğrencinin tc.nosunu yaz ve ara butonuna bas.yine bir menü geliyo.sırayla menüleri seç.gerekli bilgileri doldurduktan sonra kaydet butonuna basmayı unutma.daha sonra diğer öğrenci için yine tc.no gir ve ara butonuna bas.bu şekilde devam edin.zaten kendisi yönlendiriyor.yanlız idare tarafından öğrencilerin kayıt edilmiş olması lazım.kayıt işemi için çocuk ,anne,baba tc.no.lazım.idare çocukları bil.kayıt etmişse zaten sınıf listesini göremezsiniz. kolay gelsin...
teşekkür ediyorum arkadaşım

Tepki Skoru
0
bende gözlem dosyasını aldım bu dosyada benimkinde de 3 değerlendirme yapılmış. ben ayrıca kazanım değerlendirmew formu ve gelişim kontrol formunu doldurdum

Tepki Skoru
0
göreve yeni başlayan meslektaşlarıma tavsiyem,program ve yönetmelik kitapçığını yalayıp yutsunlar.ayrıca özlük haklarını da iyi bilsinler.kazanım değerlendirme formlarını herkesin doldurması zorunludur.

Tepki Skoru
0
1.2.3. bölüm dediklerininz gözlem dosyasındaki gelişim raporu kısımlarıdır.
kazanım değerlendirme formu ise ayrı

Tepki Skoru
0
denver testi dediniz .örneğini gönderebilir misiniz.. teşekkür ederim..

Tepki Skoru
0
Maalesef üçüncü yılımde bende böyle bir uygulamayla karşılaştım. ve bu yıl eğitim konusunda verim alamadığımı ne yazıkki farkettim. çok severek yaptığım öğretmenlikten dahi bu nedenle soğumaya başladım. ayaklarım artık geriye gidiyor bu gün ne hesaplayacam, ne yazacam, ne kaydedecem..........daha neler neler?

Tepki Skoru
0
çocukları değerlendirmezsek eksik kalan yanlarını nasıl anlarız acaba?ben anlayamıyorum müfettişleri tamam bilmiyor olabilir ama hiç olmazsa yönetmelik,program kitabı, kılavuz kitap var bir okuda gel yapmamız gerekenler çok net yazıyor orada

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir şey duyduk çok emin değiliz ama umut ediyoruz ki öyle değildir !!
müfettişlere düzenlenen eğitimlerde okul öncesi eğitim alanındaki yenilikler eğitimini alan türkiye genelinde 20 müfettiş varmış
eğer gerçekten böyleyse vay bizim halimize

Tepki Skoru
0
bana gelen müfettişinde hiç bir bilgisi yoktu actı proğram kitabını su varmı bu varmı daha rehberliğe gelmişti sizce doğrumu yaptığı resmen beni denetledi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar haklısınız fakat birde şöyle bir durum var gelir gider defterini geçen yıl bana vermediler ve öğrencilerin paraları nerelere harcandı tahmin bile edemiyorum sınıfa hiç birşey alınmadı yiyecek içecek haricinde,fakat bu yıl herşey benim kontrolümde böyle bir uygulama olması doğru birşey bence yoksa bunların önüne geçilmez.

Tepki Skoru
0
bana gelen müfettişinde hiç bir bilgisi yoktu actı proğram kitabını su varmı bu varmı daha rehberliğe gelmişti sizce doğrumu yaptığı resmen beni denetledi
bana gelen müfettişte aynen proğram kitabını açtı tek tek sordu hiç eksiğimi bulamayıncada müzik saatinde müzik eşliğinde özgün dans yaparken yabancı müzik dinlettirmeyin örflerimize uygun değil dedi:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
sevgili müfettişin haberi varmıydı acaba kılık kıyafet degişikliginden,çünkü;malum o degişikligi okul öncesi egitimde yerlerde yuvarlanmak da egitimin bir parçası oldugundan ve bunu hem çocuklar hem ögretmenler rahat rahat yapabilsinler diye yaptılar.müfettişi bu durum niye bu kadar rahatsız etti ki.pes dogrusu.

Tepki Skoru
0
bu durumu bir de müfettişlerimize mi sorsak acaba :) kazanım değerlendirmelere gelince, tabii ki doldurulacak. neyini tartışıyoruz ki..?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle