Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

Tepki Skoru
0
ya bir tane sınıf defterı yazan öğretmen yokmu arkadaslarrr yardımmm

Tepki Skoru
0
şemayı çiziyorduk deftere ama çok zor fotokopi çektiriyoz şimd yani çizelge halinde olucak günlük plan örneği vardır elinde başlıkları yaıp sıralıycaksın çok karışık yardımcı olmadım sanırım yaa neyse inş bulursun

Tepki Skoru
0
cnm ya gunluk plandan bahsetmıyorum sınıf defterınden demek ıstedıgım her gun farklı saatlerde farklı seyler yayılacak plana gore öğlemı ben yanlışmı anladım

Tepki Skoru
0
arkadaslar gecen yıl bana müfettişler planlarımız ayrıntılı diye açıklamam yapmana gerek yok demişlerdi.ben bu yıl planların değişmesine rağmen sınıf defterimi ayrıntılı yazmayacağim.sadece günlük etkinlikleri bölünmüş kutucuklara (sanat etk,serbest zaman vb.. gbi 6 derse.)altlarına sadece imza atacağim..ve bir kaç meslektas arkadasımda öyle yapacakk.haberiniz olsun:)hepimize kolay gelsinn

Tepki Skoru
0
cnm ya sadece dersın adınımı yazacaksın yanı

Tepki Skoru
0
ya benım demek ıstedıgım
her gun aynı saatlere aynı seyler yazılacakmı yazılmayacakmı eskıden standartı sımdı hergun saatler farklı olmuş

Tepki Skoru
0
güzelim bak söle serbest zaman etk. sanat etk.beslenme.türkçe dil etk.oyun ve müzik etk.ve okuma yazmaya haz çal. die bir günü 6 zamana bölüyoruz defterde.zaten defterlermiz ilköğretim defterleri gibi.hazır bölünmüş.sen ssadece rutin olarak baslıkları yazıyosun etk zamanlarını (yukarıda yazdığım gbi)sonra altlarına işledniğini belirten bi imza o kadar:)anladın mı şimdi?

Tepki Skoru
0
bence sırasını öle işlemesen bile öle yazz.bişi farketmiyo çünküü.

Tepki Skoru
0
cnm nasıl yazıldıgını bılıyorum iştebak anladın galıba ben plandakı sıradan bahsetmıştım anladın sanırım yanı dersler hep aynı saate aynı dersı yazıyordun gecen yıl planda aynı satlerde aynı seyler vardı sırası ile ama sımdı hep saatler degısmıs neyse ya ben pek anlatamadım galıba yınede tşklr

Tepki Skoru
0
ya aynı şeyler yazılacak tabi sonuçta serbest zaman etk. nerdeyse aynı şeyler yazılıyo ben yazıyorum tüm başlıkların altınıda dolduruyorum şiir isimleni bilmece isimlerini bunumu soruyon yaa ben anlatabildimmi acaba :):):):)

Tepki Skoru
0
arkadaslar defterın nasıl yazıldıgını bılıyorum ama anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum plan farklı onu dıyorum yanı pazartesı sanat etkınlıgı2 ders salı 4.ders ozaman palana gora yamıcan aynı rutin olarak eskisi gibi devam edicez ben sızın deıgınızden bunu anladım

Tepki Skoru
0
hımmm bizim defterler öylr değilben özel okulda çalışıyorum sonuçta :( ben 3 yıl sonra aynı souruyu sana sorucam:)

Tepki Skoru
0
ilkay bende defter kullanıyorum.eskisi gibi hergün her derste aynı etkinliği değil de ne işliyorsan onu yaz bence.çünkü ben öyle yapıyorum.bence doğrusu bu.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sınıf defteri kalktı diye biliyorum hatta geçen dönem ben tutmuştum ama planlarımı imzalatmaya götürdüğümde sınıf defterimide almışım görünce artık sınıf defteri kullanılmıyo dediler

Tepki Skoru
0
ben sınıf defteri kullanmıyorum çizelge var girdiğim ders sayısınca imza atıyorum müdür hafta sonları imzalıyor. müfettiş geçen yıl kullanmana gerek yok demişti bizimle ilgili seminere katılmış kendileri orda ona öyle söylemişler bende bu yıl müfettişin dediği gibi yapıyorum

Tepki Skoru
0
ben işten ayrılmadan yeni sınıf defteri geldiydi sadece ders 1 mesela sanat etkinliği adını yazıp imza atıyorsun sırası rutin değildir bence planda nasıl sıra varsa defterede osırayı yazarsın birgün türkçe dil etkinliği 4.derste olur bir gün 2. derste bence böle

Tepki Skoru
0
ya sız kullanmıyorsunuzda neden bana sınıf defterı verıldı
gecen yılda yazdım ya ben bu mıllı egıtmın iinden anlamadım gitti zaten

Tepki Skoru
0
bu sıstem benı her yıl perısan etmek zorundamı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00