Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Kurumda Çalışıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışıyorum,trabzonun ücra bi köyünde üstelik,daha önce antalya da ilköğretimde ücretli çalışmıştım çok daha zevkli ve güzeldi,çok daha fazla şey yapıyorduk.ama burda durum farklı:(

Tepki Skoru
0
ben ılköğretımdeyım ve 10 öğrencım var anaokulunda calısmak ıstemem cunku hangı arkadasıma sorduysam cok yorucu ve velıler cok zor dedı bende o yuzden hıc dusunmedım

Tepki Skoru
0
merhaba bende 17 yıldır ilköğretime bağlı anasınıflarında çeşitli illerde çalıştım ilköğretimde çalışmaktan memnunum imkanlar açısından anaokulu tercih edilebilir ama kendini geliştirme konusuna katılmıyorum istedikten sonra her ortamda kendinizi geliştirebilirsiniz

Tepki Skoru
0
8 yıL boyunca okuma yazma öğrendiğim okuLumun anasınıfında staj yapıyorum 4 sene sonra yeniden mezun oLduğum okuLdayım :)

iLk okuL öğretmenLerim: BİZ bunLarı kapıdan gönderiyoruz bunLar bacadan girip gene bizi buLuyor diyorLar :D

Tepki Skoru
0
Ben de 3 sene ilköğretime bağlı köy okullarında usta öğreticilik yaptım.Bu sene puanı benden çok düşük olan kişilerin ataması yapıldı ama ben hala bekliyorum malesef..Zaten artık ümüdim de kalmadı:(

Tepki Skoru
0
Benim çalıştığım okul aslında tam olarak şıklarda yok. Adı ilköğretim okulu olarak geçse de 1-2-3ler ve 4-5ler birleştirilmiş sınıf şeklinde okutuluyor ve ikinci kadememiz yok.

Tepki Skoru
0
mrhb anaokulunda çalışıyorum, anaokulunda çalışmak daha zor çünkü beklenti daha fazla,anaokulunda herşey için bir program hazırlıyorsun dolayısıyla hem öğretmen hem de çocuklar çok yoruluyo.

Tepki Skoru
0
meraba ben bağımsız anaokulunda çalışıyorum

Tepki Skoru
0
şuanda anaokulunda staj görüyorum :d mesleğimi çok seviyorum bazen karar veremiyorum acaba öğretmenliğe gitsem mi diye :d

Tepki Skoru
0
İlkögretimde ücretli ögretmen olarak çalışıyorum..Özel egitim otistik sınıfında..1 tane ögrencim var..

Tepki Skoru
0
meb'e bağlı anaokulunda çalışıyorum, bir daha asla çalışmam anaokulunda:S
hangi akılla ilk tercihime anaokulu yazmışım bilemiyorummmmmmmmm

Tepki Skoru
0
okul öncesinin egitimi olması gereken heryerde çalıştım yani kreş,özel egitim,anaokulu,anasınıfı şuanda özel bir kreşte niğdede sorumlu müdür olarak çalışıyorum

Tepki Skoru
0
kız meslek lisesinde branş öğretmenliği yaptım,sonra bağımsız anaokulunda çalıştım ,şimdi ilköğretimde anasınıfındayım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle