7 yıllık ilköğretimin ardından şuan rehabilitasyon merkezindeyim.ilköğretimde usta öğreticiydim ve çok rahattı.Herkeze tavsiye ederim.hele de tek öğretmensen el üstünde tutuyorlar.
işitme engelliler özel eğitim verehabilitasyon merkezinde çalışıyordum. onlarla çalışmakta çok zevkliydi.Ancak çocuğumun küçük olmasından ve derslerimden dolayı ayrıldım...Tekrar başlasam yine rehabilitasyon merkezleri olur tercihim..
Bağımsız anaokulunda çalışıyorum... tecrübe amaçlı istemiştim anaokulunu ama anladımki bu istek ilk ve son olacak artık ilköğretimde çalışmayı tercih ediyorum...
geçen yıl lköğretimdeydm bu sene bağımsız anaokulundayım 12 tane öğrencim var oldukça rahatım 6 yaş her istediğimi yaptırıyorum bu sene daha verimliyim
ayrıca cok rahatım okul mudurumden tutun hızmetlısıne kadar benı cok sevıyolar kolejde calıştıgım için ısteklerım bıraz fazla oluyo ama mudurumuz saolsun herseyı karsılıyo
anasınıfında ,kız meslek lisesinde çalıştım çocuk gelişimi derslerine girdim,şu anda da bağımsız anaokulunda çalışıyorum.En zor olanı tam gün anaokulunda çalışmak. bazı veliler gündüz bakım evi gibi görüyorlar her şey bekliyorlar ama ben sene başı toplantısında tavrımı net olarak koydum şimdi kimse ağzını açmıyor ayrıca işini tam olarak yapan ve kendinden emin olan öğretmene kimse birşey demiyor.
ben de bir ilköğretim okulunda kadrolu olarak çalışıyorum. doğu görevim seneye bitecek ve tayin istemeyi düşünüyorum. okulum 5 yılık bir okul fakat bulunduğu çevre sosyo-ekonomik yönden iyi değil. geçen gün anaokulunda çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. oradaki imkanları görünce burda çalışmalıyım diye düşündüm..mesleki anlamda kendini geliştirmek, farklı ve iyi imkanlara sahip olmak, maddi ve fiziksel açıdan sınıf sorunları yaşamamak için anaokulunu tercih etmeyi düşünüyodum ama hala kararsızım..
benim cevaplayacağım şık yok galiba ben lise bünyesinde anasınıfında çalışıyorum geçen 2 yıl ilköğretim bünyesinde çalıştım bu yıl lisedeyim farklı bir durum lise müdürü hem yeni hemde çok bilgisi yok anasınıfına dair karşılaştığımız zorluklarda oluyor ama her ne olursa olsun memnunum öğrencilerimi seviyorum
İlköğretimde çalışıyorum. Evime de çok yakın. Yürüyerek gidip geliyorum. Atanmadan önce özel anaokulunda çok çalıştım. Kesinlikle anaokulunu tavsiye etmiyorum öğretmen olarak değer verilmiyor, bakıcı gibi görüyorlar.