Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Kurumda Çalışıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
7 yıllık ilköğretimin ardından şuan rehabilitasyon merkezindeyim.ilköğretimde usta öğreticiydim ve çok rahattı.Herkeze tavsiye ederim.hele de tek öğretmensen el üstünde tutuyorlar.

Tepki Skoru
0
işitme engelliler özel eğitim verehabilitasyon merkezinde çalışıyordum. onlarla çalışmakta çok zevkliydi.Ancak çocuğumun küçük olmasından ve derslerimden dolayı ayrıldım...Tekrar başlasam yine rehabilitasyon merkezleri olur tercihim..

Tepki Skoru
0
Bağımsız anaokulunda çalışıyorum... tecrübe amaçlı istemiştim anaokulunu ama anladımki bu istek ilk ve son olacak:) artık ilköğretimde çalışmayı tercih ediyorum...

Tepki Skoru
0
geçen yıl lköğretimdeydm bu sene bağımsız anaokulundayım 12 tane öğrencim var oldukça rahatım 6 yaş her istediğimi yaptırıyorum bu sene daha verimliyim

Tepki Skoru
0
ilköğretimde usta öğretici olarak çalışıyorum bende.10 tane öğrencim var.9tanesi 6 yaş 1 tanesi 5 yaş.çok rahatım..

Tepki Skoru
0
Merhaba ;
Ben , ilköğretim kurumunda çalışıyorum. Okulumdan , idarecilerimden , velilerimden çok memnunum. tabiiki çocuklarımdan da..
Muhabbetle...

Tepki Skoru
0
merhaba ilköğretımde calışıyorum sözleşmeli olarak daha önce kolejde calıştım

Tepki Skoru
0
ayrıca cok rahatım okul mudurumden tutun hızmetlısıne kadar benı cok sevıyolar kolejde calıştıgım için ısteklerım bıraz fazla oluyo ama mudurumuz saolsun herseyı karsılıyo

Tepki Skoru
0
anaokulunda usta öğretici olarak çalışıyorum aynı zamanda da üniversite öğrencisiyim.usta öğreticiliği 2 senelik ünvsite diplomam ile yapıyorum.

Tepki Skoru
0
ben rehabılıtasynda calısıyordum cok yogun oldugu ıcın kpss ye hazırlanmak ıcın bır ay once ayrıldıım

k36

Tepki Skoru
0
anasınıfında ,kız meslek lisesinde çalıştım çocuk gelişimi derslerine girdim,şu anda da bağımsız anaokulunda çalışıyorum.En zor olanı tam gün anaokulunda çalışmak. bazı veliler gündüz bakım evi gibi görüyorlar her şey bekliyorlar ama ben sene başı toplantısında tavrımı net olarak koydum şimdi kimse ağzını açmıyor ayrıca işini tam olarak yapan ve kendinden emin olan öğretmene kimse birşey demiyor.

Tepki Skoru
0
ben bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum ve işimi çok seviyorum bu alan ülkemiz için oldukça gerekli diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
ben de bir ilköğretim okulunda kadrolu olarak çalışıyorum. doğu görevim seneye bitecek ve tayin istemeyi düşünüyorum. okulum 5 yılık bir okul fakat bulunduğu çevre sosyo-ekonomik yönden iyi değil. geçen gün anaokulunda çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. oradaki imkanları görünce burda çalışmalıyım diye düşündüm..mesleki anlamda kendini geliştirmek, farklı ve iyi imkanlara sahip olmak, maddi ve fiziksel açıdan sınıf sorunları yaşamamak için anaokulunu tercih etmeyi düşünüyodum ama hala kararsızım..

Tepki Skoru
0
1 sene ilköğretimde ücretli öğretmenlik yaptım.şuan özel eğitimde çalışıyorum

Tepki Skoru
0
ilköğretim anasınıfında çalışıyorum.bu mesleği biraz sıkıcı buldum.bu sene başladım....

Tepki Skoru
0
benim cevaplayacağım şık yok galiba ben lise bünyesinde anasınıfında çalışıyorum geçen 2 yıl ilköğretim bünyesinde çalıştım bu yıl lisedeyim farklı bir durum lise müdürü hem yeni hemde çok bilgisi yok anasınıfına dair karşılaştığımız zorluklarda oluyor ama her ne olursa olsun memnunum öğrencilerimi seviyorum :D :D

Tepki Skoru
0
meslekte 7. yılım bu sene.

şimdiye dek,hem ilköğretim,
hem kız meslek lisesi,
hemde bağımsız anaokulunda çalıştım.

göreve ilk kız meslekte başladım,
akabinde bağımsız anaokulu,
şu anda ise ilköğretimdeyim.

Tepki Skoru
0
melekte 5. yılım ilköğretim bünyesinde çalışıyorum ve çocuklarımı çok seviyorum

Tepki Skoru
0
İlköğretimde çalışıyorum. Evime de çok yakın. Yürüyerek gidip geliyorum. Atanmadan önce özel anaokulunda çok çalıştım. Kesinlikle anaokulunu tavsiye etmiyorum öğretmen olarak değer verilmiyor, bakıcı gibi görüyorlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle