Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Kurumda Çalışıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
3 yıldır anasınıfında çalışıyorum.Bence anasınıfında çalışmak çok güzel.Bağımsız anaokulları belki mesleki olarak daha fazla gelişim sağlasada bana kapalı bir ortam olarak geldiği için -belkide stajlardan kalma anılardan - çalışmayı tercih etmiyorum.

Tepki Skoru
0
17.yılımdayım7 yıl bağımsızda çalıştım çok şey öğrendimidarenin bakış açısı değiştiği için tayin istedim 2 yıldır anasınıfındayım süper rahatım.

fya

Tepki Skoru
0
kız meslek lisesinde 4 yıl özel eğitimde 1 yıl yüksek okulda 1,5 yıl çalıştım şimdi anasınıfında çalışıyorum hangisi zor derseniz hala karar veremedim

Tepki Skoru
0
6 yaşla çalışıyorum 9 tane öğrencim war
çocuklar herşeyi biliyor artık ne öğretebilirim bilimiyorum

Tepki Skoru
0
diplomamı yazın aldım selçuk üniversitesinden mezun oldum özel kurumlar(böyle olmayanları tenzih ederim) 1tane üniv mezunu calıştıracağıma 2tane lise mezunu öğretmen calıstırırım kar marjım da yüksek olur mantıgında oldukları için özel düsünmedim emeğin karşılığı bu olmamalı eğitime ve eğitimciye önem verilmeli kurumlar ticaret yeri olarak görülmemeli kpssye calısmaya zaman kalması açısından ücretli öğretmenliği tercih ettim 2.dönemde kadrolu öğretmen gelince acıga cıktım ayrılma sebebim budur daha öncede yazmıstım bunu

Tepki Skoru
0
üç yıldır anasınıfında çalışıyorum çok memnunum anaokullarında gereksiz ayrıntılara çok takılıyorlar mesleğin dışında herşey yapıyorsun o yüzden tercihim anasınıfı.

Tepki Skoru
0
ben ilçenin bir köyünün mezrasında elazığda çalışıyorum ilköğretim 10 öğrencim var. aslında rahat doyum açıdan ama mesleki anlamda imkansızlıklar yüzünden 6 ayda köreldiğimi hissediyorum. bizim mesleğimiz sürekli gelişip değiştiğinden bunları çok sınırlı takip edebiliyorum.

Tepki Skoru
0
ben ilköğretimdeyim çokda memnunum.imkansızlıklar ve geriye gidiş biras can sıkıyor ama işimi çok seviyorum..herkese bol şans

Tepki Skoru
0
benim de bu yıl anaokulunda 4. yılım.Evet paylaşım açısından iyi ama özel gün ve haftalara hazırlanmaktan eğitimi aksattığımız oluyor.bu yüzden ilköğretime geçmeyi düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
üniversitenin anaokulunda çalışıyorum.çocuk sayısı çok fazla olduğu için yorucu ama kendimi geliştirebilmem için mükemmel bi yer olduğunu düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
5 yıl anasınıflarında çalıştıktan sonra 2 yıldırda bağımsızda çalışmaktayım bağımsız benim için iyi bir dneyim oldu her açıdan yorucu ama zevkli en azından donanımlı olduğu için çalışmaktan zevkalıyorsun bütün yeniliklerden haberdarsın birde branştaşlarınla etkileşim içindesin anasınıflarında herşey sorun temizliği aidatı eğitim dışındaki herşeyden öğretmen sorumlu......

Tepki Skoru
0
bağımsız anaokulunda çalışıyorum ve gayet memnunum

Tepki Skoru
0
özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum ana sınıflarındada 4 yıl usta öğretici olarak çalıştım her biri ayrı bir dünya ama çocuk her yerde çocuk..sevimliler.

Tepki Skoru
0
Merhabalar. Ben sadece 5 yıllık bir deneyime sahip olabilen usta öğreticiydim. Taki kpss ye hazırlanmak isteyene kadar. Şuan da ara verdim. Ama kısetse seneye tekrar çalışmayı düşünüyorum. Bakarsınız kadrolu olurum;) Kısmet.. :):)

Tepki Skoru
0
ilköğretimde ustaöğretici olarak çalışıyorum 18 öğrencim var hepsi çok güzeller. idare ve velilerle ilgili herhangi bir problemim yok.

Tepki Skoru
0
evet ilköğretimdeki sınıflarda eğitimin dışındaki herseyden öğretmen sorumlu olunca sorunlar yasanıyor lakin bagımsız anaokulunda calısmamama rağmen bir sürü veliyle ve bir sürü eğitimciyle görüştük ve bu okullarda gözlemler yaptık.ilköğretim sınıflarının amaca daha yakın olduguna inanıyorum.yasadıgım yerde ki bi bagımsız anaokulunda 8 tane usta öğretici çalısıyor.
suanda usta öğretici olarak gorev yapmama ragmen bunu şiddetle kınıyorum,tamamen kar amaçlı işletme rolündeler-devletimizde bundan farlı değil-

Tepki Skoru
0
çalışıyordum ayrıldım... çünkü yeni açılan bir kreşti bende sorumlu müdürdü fakat okulda abzı seyler yolunda gitmedi ortaklarımızdan biri ayrıldı maddi manevi sııntılar oldu buda bizze fazlası ile yansıdı birde okulumuz yeni olduğu için velilerin aşırı beklentileri vardı buda beni ve diğer arkadaslaımı çok sıkıntıya soktu işi bıraktım sırada kpss var:)

Tepki Skoru
0
şu an ilköretimde çalışıyorum daha önce anaokulunda çalıştım anaokulunu teçih ederim orada daha çok paylaşım sağlanabiliyor tabi çalışma arkadaşları çok önemli!bilgi paylaştıkça çoğalır aynı mutluluk gibi

Tepki Skoru
0
selam bende kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü öğretmeniyim. Böyle güzel bir siteye üye olmaktan dolayı mutluyum.Herkese teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bende anasınıfındayım çok memnunum...........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle