Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Kurumda Çalışıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
Selam bütün arkadaşlarıma
Hala çalışmaktayım özel bir anaokulda çalışyıorum .Kıbrısdayım farkılı birşey yok çocuk heryerde çocuk olunca:)

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışıyorum.daha önce bağımsız anaokulunda çalıştım.ilköğretim çok daha eğitim bekleyen bir kurum oysa anaokulların da ister özel ister devlete bağlı veliler eğitim ,öğretim ve davranış değişikliğiyle ilgilenmek yerine öğretmenlere bakıcı gibi davranmakta ve gereksiz sorunlarla zor durumda bırakmakta.

Tepki Skoru
0
2 yıl özel anaokulunda çalıştım 2 yıdan beri özel bir ilköğretimin anasınıfında çalışıyorum.Özel kurumda çalışmak bana çok şey öğretti kendimi okulöncesi alananında geliştirmeme yardımcı oldu.Hangi kurumda çalışırsak çalışalım çocukları ve mesleğimizi çok sevmemiz gerektiğine inanıyorum.Tomurcuklarımı ve mesleğimi çok seviyorum.

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışıyorum zaman zaman anaokuluna tayin istemeyi düşünsemde vazgeçiyorum...Anaokullarında öğretmen tamamen bakıcı olarak görülüyor değer verilmiyor...Anasınıfında çalışmaktan memnunun ama burdaki bakış açısı çok farksız mesai arkadaşların bile anasınııfnın kıymetini bilmiyor...sen istediğin kadar emek harca ....

Tepki Skoru
0
Özel bie anaokulunda çalışıyordum 5 yaş gurubunda ayrılmamaın sebebi hem derslerimdi hemde çok ağırdı dayanamadım :)

Tepki Skoru
0
önce kız meslek lisesinde çalıştım... bu yılda anaokulunda ancak ancak rahatsızlığımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım...

Tepki Skoru
0
bağımsız anaokulundayım...ama isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ETMEM....

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışıyorum,memnunum diyebilirim.bu sene bagımsız anaokullarına tayin istemeyi düşünüyordum ama yazılanları görünce biraz daha düşünmem gerektigini anladım.

Tepki Skoru
0
Ilköğretimde çalişiyorum.şartlar Uygun Olsa Bence Bağimsiz Ya Da Ilköğretim Hiç Farketmez.

Tepki Skoru
0
ben devlete bağlı bir ana okulunda çalışıyorum.biraz yorucu ama işini sevdikten sonra her şeye katlanıyorsun.

Tepki Skoru
0
özel eğitim merkezinde çalışıyordum ayrıldım.kpss ye daha rahat çalışabilmek için

Tepki Skoru
0
Bende İlköğretimde çalışıyorum ancak bağımsız anaokulunu tercih ederim.

Tepki Skoru
0
bwn 1 yıl anaokulunda çalıştıktan sonra özel eğitime geçtim. sanırım burda daha mutluyum. bırakmayı düşünmüyorum.

Tepki Skoru
0
ilköğretimde çalışıyorum daha önce kız meslekte çalıştım lisede ders saatim çok fazla olduğu ve kızıma daha çok vakit ayırmak için ilköğretime geçtim

Tepki Skoru
0
ben de usta öğretici olarak bir köy okulunda çalışıyorum,kpssye hazırlanıyorum kar tatili nedeniyle okulumuz dört gündür kapalı,öğrencilerimi özledim.

Tepki Skoru
0
selam.ilköğretim anasınıfındayım.7.yılım.halen usta öğreticiyim.ancak özele geçmek istiyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle