Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
İŞTE MALİYE BAKANLIĞININ AÇIKLAMASI

Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek 32 nci maddesinin birinci fıkrasındaki; "Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfına dâhil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup; fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil ilköğretim müfettişleri hariç) her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başladığı ay içinde Milli Eğitim Bakanı tarafından belirlenecek tarihte Bakanlar Kurulunca belirlenecek miktarda, öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenir." hükmüne göre ödeniyor.

Bu hüküm ışığında hazırlanan Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün 02.07.2009 tarihli ve 8302 sayılı görüş yazısındaki aşağıdaki açıklamalar çerçevesinde Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneğinin ödenmesi işlemi gerçekleştirilecektir.

1- Milli Eğitim Bakanlığınca tespit edilen öğretim yılına hazırlık ödeneğinin ödenmeye başlanacağı tarihten, 30 Eylül tarihine kadar fiilen görevinin başında bulunan öğretmenlere bu ödenek ödenecektir.

2–657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilen öğretmenler 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek 32 nci maddesi birinci fıkrasına göre Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfına dâhil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olmadıklarından sözleşmeli öğretmenlere Öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenmeyecektir

Tepki Skoru
0
hocam siizn okul geçen yıl ödül almış dereceye girmi çok güzel bir anaokulu imiş.. müdüre hanım çok çalışkanmış biraz sizi yorabilir ben o yüzden yazmamıştım orayı :p
:77wu[1]::36_11_6::77wu[1]::36_11_6::77wu[1]::36_11_6: DenizliliSerpil o çalışkan müdüre hanım bu cevap yazığın arkadaş.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben,m puanım 71. cuma günü atanamadınız yazıyordu sayfada. defelarca sizlerel paylaştım. ama bugün açtığımda ilk tercihime yerleştiğimi gördüm. çok şaşkınım. ve mutluyum

Tepki Skoru
0
şaka gibi dimi? ben de çok şaşkınım ama çok mutluyum çünkü 71 le atanamamak çok ağır gelmişti.

Tepki Skoru
0
Okul Öncesİ veya Çocuk gelİŞİmİ lİsans mezunu ÖĞretmeler alinacaktir Ücret dolgundur antalya-kumluca da
İletİŞİm 0 242 887 93 84

Tepki Skoru
0
Hayırlı olsun nereye atandınız?Yapacaklarınız bir başlık altında bulunuyor.Ordan bakabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun?bu mebin işine akıl sır ermedi gitti ya,ne biçim düzen ne biçim iş anlamadım,şu minumumlar açıklansada bizde önümüzü görsek artık yoruldum ne yapılacaksa yapılsın olmucaksa da bizlerde işimize bakalım,dersaneye mi gitcez ne yapcaksak yapalım,ama bu belirsizlikten bişiy yapamıyoruz,kasımda atama varmı yok kaç alım olucak onu bile bilmiyoruz ne biçim iş bu ya delircem ya delircem

Tepki Skoru
0
bende muş'un malazgirt ilçesinin yarar köyüne atandım
atama puanımda 47,10 idi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika