Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Bolu Mudurnu Yazılar İlköğretim okuluna atandım...Bolu merkezde bir yerde kalmayı düşünüyorum, bolu da yerleşecek arkadaşlarla görüşmek isterim...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Bolu Mudurnu Yazılar İlköğretim okuluna atandım...Bolu merkezde bir yerde kalmayı düşünüyorum, bolu da yerleşmeyi düşünen öğretmen arkadaşlarla ev arkadaşlığı için görüşmek isterim...Beraber ev tutmak çok daha iyi olacaktır...0506 370 32 26

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlar puanlarını yazarlarsa çok mutlu olurum

Tepki Skoru
0
atanana arkadaşlar lütfen puanlarınızı yazında bizde ona göre tercih yapalım

Tepki Skoru
0
mrb hocam siz bugün toplantı da vaar mıydınız.. en arka da tek başına oturan siz miydiniz... kola dağıtırken soracaktım ama unuttum sormayı...

Tepki Skoru
0
[QUOTE=teacherwoman;580740]evt ark sadece benmıyım merkezde acaba[/QUOTE]
MERHABALAR HANGİ OKULA ATANDINIZ BEN DE KÜTAHYADA YAŞIYORUM DA ÇOK MERAK ETTİM HAYIRLI OLSUN BU ARADA.

Tepki Skoru
0
bende batman merkez yunus emre ilköğretim okuluna sözleşmelı atandım hepımıze hayırlısı olsun okul hakkında bılgısı olanlar yazsın lutfen

Tepki Skoru
0
batmana atatan arkadaşlar kaç puanla atandınız yazarsanız sevınırım?

Tepki Skoru
0
tsk saolun fuat pasa iöo sız oralımısınız ne zaman atandınız
atanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?

Tepki Skoru
0
atanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?
önumuzdekı salı bsalamayı dusunuyorum 61.547 puanla atandım ıns sızınde en kısa zamanda olur hocam kalacak yer ayarlamaya calısıyorum ıste bakalım

Tepki Skoru
0
ÖĞretmen evİnde kalamiyormusunuz hocam
kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmus

Tepki Skoru
0
bende van merkeze bağlı bardakçı iöo na atandım

Tepki Skoru
0
kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmus

garajın karşısında bir iki tane var kafanıza yatanı bulursunuz 350-400 tl arası ücretleri de evet soğuk biraz nerden atandınız

Tepki Skoru
0
s.mithat dayıoğlu biliyo musun nasıl bi yer oraları :)
küçük bir ilçe 25-30.000 nüfuslu, okulun güzel biraz mahalle şehir merkezine uzak, ev tutacaksan kaloriferli dairelerde kiralar biraz yüksektir. Kışı soğuk geçer ancak her yere ulaşımı kolaydır

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle