atanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?tsk saolun fuat pasa iöo sız oralımısınız ne zaman atandınız
önumuzdekı salı bsalamayı dusunuyorum 61.547 puanla atandım ıns sızınde en kısa zamanda olur hocam kalacak yer ayarlamaya calısıyorum ıste bakalımatanamadim malum tek ders bÜtÜnleme maĞduruyum bende kÜtahyada oturuyorum kÜtahya Çok gÜzel hayirli olsun okulunuz da tam merkezde sikinti Çekmezsİnİz. Ben yanliŞ hatirliyorum heralde sİzİ hataya atanan bİr İle kariŞtirdim.İlk baŞta kÜtahyayi gÖrÜnce ŞaŞirdim.ne zaman baŞliyorsunuz gÖreve.kaÇ puanla atandiniz?
ÖĞretmen evİnde kalamiyormusunuz hocamönumuzdekı salı bsalamayı dusunuyorum 61.547 puanla atandım ıns sızınde en kısa zamanda olur hocam kalacak yer ayarlamaya calısıyorum ıste bakalım
kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmusÖĞretmen evİnde kalamiyormusunuz hocam
kalablılyorum aslında ıstemedım gunlugu 20 lıraymıs aksam yemegı yokmus ayda 600 lıraya cok fazla geldı o yuzden ıstemedım kız yurdunda kalıcam herhalde var mı bıldıgıız temız fıyatı uygun yurt kucuk bı yermıs zaten kutahya ve sogukmus
küçük bir ilçe 25-30.000 nüfuslu, okulun güzel biraz mahalle şehir merkezine uzak, ev tutacaksan kaloriferli dairelerde kiralar biraz yüksektir. Kışı soğuk geçer ancak her yere ulaşımı kolaydırs.mithat dayıoğlu biliyo musun nasıl bi yer oraları![]()
şenköy ilköğretime hocamhatayın neresine atandınız hocam?