çerçiler yibo, ama merkezde kalıcam.hocam duragan az gelişmiştir biraz köy havası vardır acaba durağan merkezmi köyü mü?
Hocam siz nerelisiniz?çerçiler yibo, ama merkezde kalıcam.
kastamonuluyum ben,öğretmenler kalmıyormuş servisle gidip geliyorlarmış hocam.Hocam siz nerelisiniz?
Çerçilere gidiş geliş nasıl yapacaksınız;?
teşekkürler arkadaşım evliyim ama ben ve kardeşim olacağız sadece kaleriferli ev olsun istiyorum o kaldığın evin adresini verebilirmisin acaba?Arkadasım ben bafralıyım şirin köy 8 10 km uzaklıkta bafraya yakın yani yanılmıyosam öğretmenleri ortak bır arabayla gıdış geliş yapıyo yada servisi var ulasım sorun olmaz şanslısın. ev kıraları uygun maksımum 200 e çok rahat bekar evi bulursun. hatta ben şimdi evımı boşaltıcam bafranın en işlek mevki caddesınde ben 250 ye oturuyodum sana kac der ev sahıbım bılmıyorum ev büyük bu paraya bundan ıyısını bulamassın o caddede yınede sen bılırsın ıstersen aracı olurum.evlıysen ıyı bır ev ıstıyosan 300 350 arasıdır.
iyi hocam işte benim köyde öğretmen bile yokAllah kolaylık versin hocam valla benm ne yapcağım belli değil yibo falanda değil 3 öğretmen var bakalım napıcaz köye gidip gelirken
hocam bende sabhtan beri bakınıyorum.benimkiler buradamı diye?) ama henüz ulaşamadım.iki tanede ben bekliyorum.umarım yarın gelirler. yoksa 2 öğretmen 120 öğrencikafayı yiyeceğiz..selamlar
Afyonkarahisar-Bolvadin 24 Eylül Anaokulu' na atanan öğretmen arkadaş buralarda mı?
bende HATAY MERKEZ NARLICA ATATÜRK İ.ÖİO.sağolun teşekkürler darısı size inş.