Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi ile atandınız

Tepki Skoru
0
Allah kolaylık versin hocam valla benm ne yapcağım belli değil yibo falanda değil 3 öğretmen var bakalım napıcaz köye gidip gelirken :)

Tepki Skoru
0
Arkadasım ben bafralıyım şirin köy 8 10 km uzaklıkta bafraya yakın yani yanılmıyosam öğretmenleri ortak bır arabayla gıdış geliş yapıyo yada servisi var ulasım sorun olmaz şanslısın. ev kıraları uygun maksımum 200 e çok rahat bekar evi bulursun. hatta ben şimdi evımı boşaltıcam bafranın en işlek mevki caddesınde ben 250 ye oturuyodum sana kac der ev sahıbım bılmıyorum ev büyük bu paraya bundan ıyısını bulamassın o caddede yınede sen bılırsın ıstersen aracı olurum.evlıysen ıyı bır ev ıstıyosan 300 350 arasıdır.
teşekkürler arkadaşım evliyim ama ben ve kardeşim olacağız sadece kaleriferli ev olsun istiyorum o kaldığın evin adresini verebilirmisin acaba?

Tepki Skoru
0
arkaadaşıımm bende gönenliyim zaten :))) gönenin köyü yazacaktım yanlış olmuşş kaplıcasınıda bilirim hele o sivrisinekleri çok çok ii biliorum merak etmee :))) evliyim ankarada eşimi bırakkıp gidiyorum işte atanan herkesehayırlı olsun

Tepki Skoru
0
ben çoktan sıyırdım asiye hocam.... özellikle 36-48 aylık grup. çok çabuk ağlamaya başlıyorlar... uyumak istemiyorlar.... daha alışamadılar ki gariplerim. tam 1-2 gün iyi derken araya ha bire tatil girdi. her tatilden sonra sil baştan...
gelecek olan 1 sözleşmeli zaten. 2 tane daha ücretli görevlendirmeleri lazım. nasıl olacak bilemiyorum... hem kayıtlara asılın, sayıyı arttırın derler; hem de yeterli sayıda öğretmen göndermezler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Atanan arkadaşlar biran önce görev yerlerinize gidin. bebeler sizi bekliyooooorrrrrrrr ..:))

Tepki Skoru
0
Yaa benim memleketiimmm ne güzeell:( Memleketim diye söylemiyorum ama çok güzel bir şehire gidiyorsunuz.. Sizin için hayırlı uğurlu olur inşallah:))

Tepki Skoru
0
bursa osmangazi mollafenari ilköğretim okuluna 62.123le atandım. rabbime çok şükür. okulun çevresi hakkında biraz bilgi edindim ama okul hakkında bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kocaeli izmit merkeze atılım anaokuluna atandım kocaeline başka atanan arkadaşlar varmı merak edıorumm ????

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle