Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gelişim Raporu ve Karne Örnekleri, karne süsleri, karne yazıları,karne günü programı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sitedeki bütün gelişim raporlarını inceledim herkese teşekkürler ama elinde renkli gelişim raporlarını yazabileceğim başka örnek sayfalar varsa sevinirim teşekkürler..

Tepki Skoru
0
gamzecim canım benim çok teşekkür ederim..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gelişim raporu formu örneği istiyorum nasıl doldurulacağı konusunda çok geniş bilgiye sahip diilim bir örnek sunarsanız çok mutlu olucam şimdidden teşekkürler

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar bİlİyosunuz yari yil tatİlİ yaklaŞiyor ve ben Çocuklarima karne vermek İstİyorum karne ÖrneĞİ olan arkadaŞlar varsa yardimci olmasini rİca edİyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben daha önce velilere renkli tafta kumaştan kese yaptırıp içine çikolata koydum, birde araba süslenen tüllerin içine renkli grapon kağıdı koyup içine çikolata koyup kurdeleyle bağladım güzel oluyor tavsiye ederim umarım işinize yarar.

Tepki Skoru
0
doldurulmuş gelişim raporu örneği rica ediyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sınıf resimlerini ve çocuğun yalnız resmini fotokopi olarak çıkarmayı o kağıda da gelişim raporunu yazmayı düşünüyorum. resimlerin kenarınada kat kat çiçek figürleri koymayı düşünüyorum. umarım güzel olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende zor durumdayım karneye yazabileceğim dilek ve temenni örneği gönderirseniz bende sevinirim çok acil......

Tepki Skoru
0
ben dilek ve temenniler bölümüne
canım kızım,şirin kıızm,tatlı oğlum giib başlayıp,çalışkan olnlara başarılarının devamını dilerim,
daha az çalışnlara ,daha fazla çalşıp,gayret gstermelisn.ben yapacağına inanıorum.
diorum..
bunları kendileri okuyamasada,velilier okuyor..hoşlarına giidyor.

Tepki Skoru
0
Ya bende çok zor durumdayım Aklıma hiçbirşey gelmiyor Başka ne yazabiliriz...

Tepki Skoru
0
mrhb sitedeki gelişim raporu örneklerini bulamadım onları incelemek istemiştim bulamadım tekrar eklemeniz mümkün mü?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anasınıfı karnesine yazılabilecek dilek ve temenniler arıyorum burada paylaşırsanız sevinirim çok ihtiyacım var tşk

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar,
benim sınıfıma 2 gün önce yeni öğrenci geldi (gerçi daha kayıt olmamış)
müdürüm onun içinde bir gelişim raporu hazırlamamı istedi,
ama ben ne yazacağımı bilmiyorum,
çocuğu tam gözlemleyemedim
çocuk zaten yeni olduğu için sıfır daha,
bana ne olur yardımcı olun saygılarımla..
Bazen burdaki sorunları okuyunca "Nasıl da aynı şeyleri yaşıyoruz" diyorum. Ben de benzer bir durum yaşadım. Gerçi sizin durumunuz daha köü. Ben de 3 hafta önce 3 çocuk kaydettim. Niyetim onlara bu dönem karne ve gelişim raporu vermemekti ama müdürüme sorduğumda "Ver nolcak" dedi. Ben de sadece karne verdim. Açıkçası objektif davrandım, yani tüm çiçekleri boyamadım. Ama gelişim raporu vermedim. Çocuğun bilgilerini yoklamanız lazım, kafanızdan atıp yazmanız lazım. Okula ilk günde nasıl uyum sağladığı konusunda bir şeyler yazabilirsiniz (Karneler verildi ama) Aileye tavsiyeler yazabiliriniz. "Renk-sayı-şekil ile ilgili evde alıştırmalar yapılmalı." gibi.
Bana da 2 hafta önce yeni öğrenci geldi bende bir haftadır düşünüyorum napcam yazcakmıyım diye . Büyük ihtimalle yazmıcam .

Tepki Skoru
0
Bu sorunlar geçen yıla aitmiş tarihi sonradan farkettim . Zaman değişse de bazı sorunlar güncel kalıyo demekki :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle