Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gelişim Raporu ve Karne Örnekleri, karne süsleri, karne yazıları,karne günü programı

Tepki Skoru
0
gelişim raporlarım hazır onu istemyrmda böyle cicili bicili farklı bir karne örneği istemştm.Hazrılar çok basıt kalıyoda içine gelişim raporunu falan koymak için:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar karnesini süsleyen yok mu?arama motorundan yazıpta bir türlü bulamadm yardımcı olursanız sevnrm.Gelişim raporlarını kartonla süslemek istiyorum ama orjinal bişey bulamıyrm.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gelişim raporları için değişik kapak çalışmaları yaptınız mı?Paylaşırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
Teşekkürler canım ben gelişim raporlarımı süsülü sayfalara yazdım zaten.Bu raporları 4 te 2 ye bölünmüş olan fon kartonlarını dosya şekline getirip içine yapıştırıyoruz.Dış kapağın süslenmesi gerekiyor.Bunun için yardım istiyorum.Mesele geçen yı kız ve erkek çocuk resimlerini kapaklara fon kartonundan çalışmıştım.Daha önceki yıl sepette çiçekler yapmıştım bu yıl farklı olsun diyorum.

Tepki Skoru
0
işime yarayacaklar emeğinize ve ilginize çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
yalnız bana arı resmi lazım, ama gelişim raporunun üstüne koymak için.yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
umarım işine yarar;
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
keşke bunun siyah beyazı olsaydı ama maalesef:(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar,
benim sınıfıma 2 gün önce yeni öğrenci geldi (gerçi daha kayıt olmamış)
müdürüm onun içinde bir gelişim raporu hazırlamamı istedi,
ama ben ne yazacağımı bilmiyorum,
çocuğu tam gözlemleyemedim
çocuk zaten yeni olduğu için sıfır daha,
bana ne olur yardımcı olun saygılarımla..

Tepki Skoru
0
müdür istiyo diye hiç gözlenmemiş bir çocuğa atmasyon rapor yazmak doğru olmaz tabii ki.. onun yerine veli bilgilendirmeye yönelik genel konulardan söz edilebilir. çocuk eğitimi, özgüven gelişimi, el becerileri gibi...(karne ve rapor dönemi geçti ama..)

Tepki Skoru
0
Ya Ne Adamlar Var Memlekette:))nasil Böyle Birşey Talep Edilebilir:))traji-komik Olaylar...yapmasan Bir Dert,yapsan Bir Dert..ama Bence Doğru Olni Yapmalisin...öğretmenlik Etiği Bu..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim,bende hemen hemen sizin yazdıklarınızı yaptım,ve veli bu durumu konuştum,yapacak başka bir şey yok napalım çocuk perşembe okula başladı cuma gelişim raporu aldı ve bu durumda bizde müdür bey sayesinde tarihe geçtik.

Tepki Skoru
0
ben kurdela
kullandım kırmızı kurdelayı fiyonk şeklinde iki elimin işaret parmağımı kullanarak etrafından ve ortasından doladım:36_3_12:

Tepki Skoru
0
kızlara barbie erkeklere de örümcek adam olabilir bence yada kızlar çiçek erkekler arı olabilir yadakızlar kelebek erkekler arı olabiilir yani bu şekil bulabiliris

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Sene Sonu Gelmeden Tamamlayayim İstİyorum Elİnİzde Örnek Varmi Karnelerİn Üzerİne Yazilabİlecek Dİlek Temennİ Yazilari GÖnderİrsenİz Sevİnİrİm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2.dönem gelişim raporlarını yazdınız mı?yazan arkadaşlar varsa gönderirlerse seviniriz yada gecen senelerden elinde olan varsa arama yaptım ama 2. dönem bulamadım teşekkürler.

Tepki Skoru
0
HenÜz Yazmadim ArkadaŞim Ama 1.dÖnem YazdiĞin GelİŞİm Raporuna GÖre Yazacaksin GelİŞmelerİnİ Yada GerİledİĞİ ÇaliŞmalari Vs

Tepki Skoru
0
arkadaslar froumda karne için rulodan hediye kutusu yapılmıstı içine bolan sakız cikolata vs.içine koymuslardı.aradım bulamadım ya da gozumde kactı
lütfen yardım edrmisiniz

Tepki Skoru
0
ArkadaŞim DİĞer Etkİnlİkler BaŞliĞi Altinda Şeker PoŞetlerİm BÖlÜmÜnde Ben Oraya YÜklemİŞtİm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle