Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gelişim Raporu ve Karne Örnekleri, karne süsleri, karne yazıları,karne günü programı

Tepki Skoru
0
arkadaslar bi de gecen dönem karneleri koymak için zarf yapmıstım bu dönemde farklı birsey yapmak istyorum neler yapabilirim lütfen yardım

Tepki Skoru
0
MİNİK YAVRUM,

Gonca bir güldün, sevgiyle büyüdün. Sevgiyi saygıyı hoşgörüyü beraber öğrendik beraber başardık. En zor olan okumaya yazmaya hazırsın işte artık okudukça öğreneceksin, öğrendikçe bilgileneceksin . çalış; yarınlar çalışan kişilerin güçleri ile daha aydın, daha verimli günlere erişecek. Kötülüklere iyilikle karşılık ver. Haksızlığa uğrarsan, sükunetle hakkını ara. Mutlu yaşamak istersen başkasını da mutlu etmek amacındır. Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun. Sağlık içinde hedefine yürürken, sonsuz başarılar dilerim…

Sevgilerimle … Öğretmenin…

bu yazıyı forumdan almıştım.işinize yarayabilir.

Tepki Skoru
0
arkadslar karneleri içine koymak bi zarf yada baska seylerde olabilir

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim.gecenin bi saati gelişim raporu yazıyorum çok işime yarayacak:D:D

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar karne günü özel bir şey yapacak mısınız? Nasıl vereceksiniz karneleri?

Tepki Skoru
0
Arkadaslar Ben Karnelerin Degerlendirme Kismina Ne Yazacagimi Bulamadim SÖz Olarak BildiĞiniz Guzel SÖzler Varsa PaylaŞirsaniz Sevİvİrİm

Tepki Skoru
0
karneleri içine koyabileceğiniz fon kartonundan zarf yapıp onun üzerinide çiçeklerle ,simle ,nazar boncuğuyla süsleyebilirsiniz bir tarafınıda delgeçle delip kurdale bağlarsan daha şık olur

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çocuklara haftalık verilen karneler var üzerinde gülen surat resimleri ve haftalık yaptığı faaliyetler bulunan.onların örnekleri elinizde varmı hep aynısını gönderiyoruz farklı bişeyler olsun istedim

Tepki Skoru
0
ben karnenin dört tarafını delgecle delip kurdele geciriyorum sonrada bitis yerinden fiyonk yapıyorum cok güzel oluyo

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben her dönem karnelerimi kendim hazırlıyorum.ne yapıcağımı şimdiden planlamak istiyorum.değişik karne örnekleri olanlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle