Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Drama Etkinliği

Tepki Skoru
0
biz lise 3.sınıf çocuk gelişimi öğrencisiyiz öğretmenimiz bizden animasyon sergilememizi istedi sergileyeceğimiz oyundan not alıcaz 5 kişilik bir gurubuz,bize komik animasyon(drama) mesaj verici öğretici ve eğlendirici 15 dakikalık kısa bir oyun gerekli.
yardımlarınızı örneklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler:36_3_12:

Tepki Skoru
0
doktor
hemşire
yaya(yaralı)
şöför
trafik polisi
bu karakterlere uygun drama lazım bana,yardımlarınızı bekliyorum:36_11_12:

Tepki Skoru
0
konum ulaşım ulaşım ile ilgili parmak oyunu hikaye sanat etkinliği ne ihtiyacım var teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şimdiye kadar bana her konuda çok yardımcı oldunuz çok tşk sizlere ve şimdide bana anneler günü ile ilgili kısa bir drama lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşk sizlere:36_3_12:

Tepki Skoru
0
burda iki tekerleme var :):):):)

Tekerleme: (Nevriye eklemiş)
Arabam dört teker
Üstünde yük çeker
Ağlasam duyar mı?
Kornaya basar mı?
Ağlama,bağlama
Bu oyundan çıkma

doğrusu bu canım :):):)

Tepki Skoru
0
ben yardım edeyim diyecem ama canım aynı durumdayız :) bende arıyorum bulunca söylerim ok hocam

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çocuklara duygu kolyesi yaptırıcam mutlu mutsuz kavramları ile ilgili ardından drama yaptırmak istiyorum aynı etkinlik ile ilgili nasıl bişey yaptırabilirim paylaşımlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
öğretmenlerim, kendilik kavramının gelişimiyle ilgili bir drama yapacağız. kitaba baktım ve birkaç bildiğim örnek dışında -ki o örnekler de sıcak sandalye, sevgi bombardımanı, kendi reklamını yap, arkadşının reklamını yap...- gibi dramalardı.bunun dışında drama örneği bilen var mı acaba? paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim..iyi çalışmalar..

Tepki Skoru
0
meraba acilen gelenek ve göreneklerle ilgili drama planına ihtiyacımm var yardımcı olursanız sevinirimm

Tepki Skoru
0
drama planının ne olduğunu bile bilmiyorum hocam biraz açarsanız size sevinirim.

Tepki Skoru
0
ısınma canlamdırma ve değerlendirme aşamlarından oluşuyor. konuyla ilgili ısınma harekelteri oyun hikayelerden oluşyo

Tepki Skoru
0
bir sofra hazırlayıp nasıl yemek yendiğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini canlandırmak olası. malesef elimdeki drama örneklerinde hazır bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. başarılar...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür edermm işime yarıyacağına inanıyorumm..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle