Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Drama Etkinliği

Tepki Skoru
0
:ggggdw:Merhaba arkadaşlar ben 4. sınıf öğrencisiyim ve stajda yaşilay haftası ile ilgili drama çalışması yapmam gerekiyor.Ancak elimde bir örnek çalışma yok. Bana örnek çalışma varsa gönderebilirmisiniz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
ilk önce dünya kadınlar gününüz kulu olsun sevgili bayan öğretmenlerim.
yıl sonu için drama türü etkinliğe ihtiyacım var biraz erken olcak gösteri tarihimiz şimdiden teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar orman haftası için drama hazırlıyoruz ağaç ,kanguru ve horoz kostümü yapmam gerek değişik fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok tşk. ederim
:36_13_3:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar horozu hazırladım sadece kanguru ve ağaç kaldı fikir bekliyorummm

Tepki Skoru
0
benim bir fikrim var bilmem olurmu kanguru için bir taça büyük kulak yapıştır kahverengi birde mutfak önlüğünden yada kendi hazırladıgın peluş bir önlügüde kullanabilirsin önündeki cebi yap ağzı içinde plastik bir bardağı kapla kumaş yada kahverengi el işi kağıdıyla kaplarsın belki olur aklıma bu geldi saçmamı bilmiyorum

Tepki Skoru
0
yok canım hiç saçma olurmu çok güzel bir fikir bende buna yakın bişeyler düşünmüştüm ama emin değildim şimdi eminim çok sağol ilgine

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben anneler günü ile ilğili kısa bir tiyatro arıyorum acaba bana yardımcı olabilirmisniz? :36_3_12:

Tepki Skoru
0
merhabalar yıl sonu gösterisi için BEŞ MUM dramasını önerdiler ama ben bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
Yazarim Tabİ Kİ Ama Bİ Bulsam :) GÜnlerdİr Bakiyorum Kİmseden Ses Çikmiyo:(

Tepki Skoru
0
sizlerden de fikir almak istedim bu konuda. stajdaki öğretmenim drama yapmamı istedi. "şaşırma"yla ilgili bir drama hazırlamam gerek. bir fikri olan var mı, varsa paylaşır mı? :)
şimdiden teşekkür ederim..kolay gelsin herkese..

Tepki Skoru
0
biz bişeler bulduk.olur gibi geldi de sizinle de paylaşmak istedim. öncelikle sınıfta iki stajeriz. birimiz dışarıda duracak. öğrencilere dışarıda duran öğretmen için bir sürpriz yapmaya teşvik edilecek ve hep birlikte bir sürpriz yapılacak. daha sonra dışarıdaki öğretmen içeri girecek. işte şaşıracak yapılan sürprize. daha sonrasında sürprizlerden bahsedilecek.oradan şaşırmaya geçilecek.ne gibi durumlarda şaşırılır? sizin şaşırdığınız bir durum?hayatınızda en çok şaşırdığınız bir an? konuşulacak. sonra çocukların anlattıkları hikayelerden biri seçilecek. o dramatize edilecek. öyle işte.umarım uygulaması da güzel olur..neyse herkese iyi geceler...

Tepki Skoru
0
Ben de kısa drama istiyorum .Şöyle bütün sınıfın katlım sağlıyacağı kısa basit bir drama .Çok şey istiyorum galiba?

Tepki Skoru
0
evet fikri olan var mı arkadaşlar bede arıyorum :(::((

Tepki Skoru
0
ANNELER GÜNÜ ARMAĞANI
Anne tavşan:
Civciv:
1. yavru panpan : MAVİ YUMURTA
2. yavru cancan : YEŞİL YUMURTA
3. yavru tintin : KIRMIZI YUMURTA
4. yavru patpat : SARI YUMURTA
5. yavru tonton : MOR YUMURTA
6. yavru zıpzıp : TURUNCU YUMURTA
7. yavru naynay: : PEMBE YUMURTA 8. yavru çıtçıt: : BEYAZ YUMURTA

Anneler günü yaklaşıyordu.Yavru tavşanlar annelerine bir türlü uygun bir hediye bulamıyorlardı.Sonunda karar verdiler her biri bir yumurta boyayıp annelerine anneler günü hediyesi olarak vereceklerdi.

1.En büyük tavşan panpan hoplayarak zıplayarak kırlarda dolaşmaya başladı.Hep kafasında “acaba yumurtamı hangi renge boyasam”diye düşünüyordu.Çok yorulmuştu,bir ağacın altına sırt üstü yattı ve gökyüzünün derinliklerine daldı.Gökyüzü o kadar güzel di ki hemen yumurtasını mavi renge boyamaya karar verdi “evet yumurtamı mavi renge boyayacağım”dedi.

2.yavru tavşan cancan da yumurtasını boyamak için bir renk arıyordu o da hoplayarak zıplayarak kırlarda dolaştı yemyeşil çayırları gördü,ve yumurtasını yeşil renge boyamaya karar verdi. “yaşasın yumurtamı yeşil renge boyayacağım”dedi.

3.yavru tintinin de aklı annesine armağan edeceği yumurtanın rengindeydi.Oda hoplayarak zıplayarak kırlarda dolaşmaya başladı kırmızı gelincikleri görünce renklerine hayran oldu ve yumurtasını kırmızı renge boyamaya karar verdi.

4. yavru patpat da yumurtasını hangi renge boyayacağı konusunda düşünceliydi.Öğlen olmuş,hava çok sıcaktı ve güneş adeta yakıyordu “yaşasın yumurtamı sarı renge boyayacağım.”

5. yavru tonton çiçek bahçesinde hoplayarak zıplayarak oyun oynuyordu Çiçeklerin arasından mor menekşeleri gördü ve “yumurtamı mor renge boyayacağım”dedi

6. yavru zıpzıp kırlarda hoplayarak zıplayarak koşarken çocukların uçurtma uçurduğunu gördü,turuncu uçurtma çok hoşuna gitti. “yaşasın yumurtamı turuncu renge boyayacağım”dedi.

7. yavru naynay Bahçede gezinirken annesine armağan edeceği yumurtayı düşünüyordu. Top oynayan çocukları gördü ve topların pembe olduğunu gördü çok hoşuna gitti.Sevinç içinde “yaşasın yumurtamı pembe renge boyayacağım”dedi.

8. yavru çıtçıt “ acaba yumurtamı hangi renge boyasam ”diye düşünüyordu.Bütün gün dolaşmasına ragmen hiçbir renk bulamamıştı.Üzgün üzgün elinde beyaz yumurtası ile eve döndü.
Bütün kardeşler bir araya gelerek boyalı yumurtaları bir sepete yerleştirdiler,en üstede beyaz yumurtayı koydular.
Bütün hazırlıklar tamamdı o gece heyecanla uyudular.Ertesi sabah anneler günüydü.Sepetlerini alarak annelerinin yanına gittiler.Hep bir ağızdan “ ANNECİĞİM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ”dediler.ve her biri annelerinin elini öptü ve sarıldı.
Anneleri çok mutlu oldu ve çok sevindi.“teşekkür ederim güzel yavrularım dedi”ve sarıldı.O sırada çok ilginç bir olay oldu.Sepette bir çıtırdı duydular. Aaa birde ne görsünler En üstteki beyaz yumurta yavaş yavaş çatladı ve içinden bir civciv çıktı.
Anne tavşan ve yavru tavşanlar bu duruma hem çok şaşırdılar hem de çok sevindiler ve dediler ki
“ YAŞASIN YENİ BİR KARDEŞİMİZ OLDU ”

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kelebekler ve papatyalar adlı drama lazım.içeriği şöyle:1 kelebek,bulut ,rüzgar,ve papatyalar var.Yağmur yağmadığı için solmuşlar ve kelebekten yardım istiyorlar.Bilen varsa gönderirmi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle