Drama Etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma3350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
23 nisanda drama hazırlamam gerek yalnız biraz uzun olursa daha ii olur
elinizde varsa benimle paylaşır mısınız?????

bide yarışma yapıcam çuval yarışı yumurta taşıma vs... daha değişik yarışmalar biliorsanız benimle bunuda paylaşırmısınız????

teşekkürler.....

DRAMA PLANIIIIIIII İSTİYORUUUMMM SINAV VAR YAA :s ARKADAŞLAR ÇOK HEYECANLIYIM NAPCAM BEN ?

teşekkürler

arkadaşlar cok mütiş drama planı bulmam lasım

Arkadaşlar okul öncesi doğa bilincini geliştirmeye yönelik belgesel drama ve oyun etkinliklerine ihtiyacım var.Teşekkürler.

Paylaşımımınız için çok teşekkürler.Yazdıklarınız çok işime yaradı

işitme engellinin bağlı olarak dil bozukluğudan bir çocuğun sosyal becerilerini geliştirmek için bir etkinlik örneği Bu etkinliği planlarken yaptıracağın etkinliği açıklanacak,malzemeler,neler yapacağını ,nerede yapılacağını,çocuğa ne kazandırdıgını kompozisyon gibi yazılacak lutfen bılen varsa gondere bılırmı sınava lazım

Teşekkürler çok hoş..

merhaba.. bn çocuk gelişimi özel eğitim okuyorum hocamız bizden farklı engel gurblarına örnek oyun etkinliği istedii bulamıorum lütfen yardımcı olun..

çocuklara hayvan öykünmesii yaptırırsın seslerini taklit ederler özelliklerini söylerler veya çocuklara gözlerini kapamalarını vee bir ormanda olduklarını hayal etmelerinii orda hangii hayvanlarla karşılaşabilecekleri ile ilgili bir sohbet ortamı yaratırsın orman değilde hayvanat bahçeside olabilir yada çocukların kulağına eğilir her birine bir hayvan ismi verirsin çocuklar daire olur ya da yarım ay şeklinde oturur hangi çocuk hangi hayvanı aldıysa ortaya geçerr onun taklidini yapar diğer çocuklar tahmin eder

ya bunların örnekleri neden yok?

geri dönüşüm ile ilgılı drama lazım açıl olarak yardımcı olursanız sevınırım tessekkurler

merhaba ben yeni üyeyim ama yeni konu nerede açılıyor bulamadım o yüzden buraya yazıyorum.. ben okul öncesi okuyorum hoca problem çözmeyle ilgili drama bulmamı istedi çok aradım düşündüm birşey bulamadım not alacağım bununla. planın geri kalanını bir şekilde yaparım ama canlandırma kısmı çok önemli ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri