evet incila bende geçen sene mezun oldum ben de hatıurlayamadım seni ama tanışıyoruzdur mutlakaincila' Alıntı:handan ve gökçe...geçen yıl mı mezun oldunuz? isimleriniz hiç yabancı gelmiyor...
mrb . korktuğunuz kadar zor değil hiç sıkmayın kendinizi bence ama damlaya katılıyorum süslü püslü dikkat çekici şeyler hazırlamanız size yardımcı olur. ama ödevinizi anlatırken kullanığınız jest ve mimikler mses tonu kısaca analatımınızda çok önemli.kaynak olarak kök yay'ın ve morpa'nın kitaplarından uzak durun çünkü hepsini biliyorlar. farklı ve işe yarar göz alıcı materyeller her zaman iyi not ladı.oqyanuss' Alıntı:MERHABA BENDE 9 EYLÜLLÜYM HER NE KADAR ÖWÜNEMESMEDE 3. SINIFTAYIM BENDEEE SİZDEN YANİ 4.SINIFLARAN VEDE MEZUN OLANLARDAN BİR ŞEY RİCA EDİCEM GÜNSELİ HOCANIN SON SINIFTAKİ ÖDEVİ HAKKINDAA BNİ BİRAZ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ?ZORLUYORMU ÇOK ŞİMİDEN TEŞEKKÜRLER[size=medium][/size]
Kesinlikle canım sana katılıyorum.DEU da okumak bencede bir ayrıcalıktır.Son derece mükemmel bir eğitim veriyorlar.Işık hoca ve Günseli hoca bizlerin iyi olması için ellerinden geleni yapıyorlar.Her konuda bize destek çıkıyorlar. Şu anda hem okuyorum hem çalışıyorum.verdikleri eğitimle ve bizlere gösterdikleri yakş,laşım şekilleriyle; çocuklara nasıl yaklaşacağımı, yaş gruplarına göre nasıl eğitim verileceğini Işık ve Günseli Hocanın tavırlarını, sözlerini içime sindirerek başardım.ayrıca Doğu'da hizmet vermek isterim bu benim için ayrı bir gurur olur.her nolursa olsun dokuz eylül'ün eğitimi ayrıdır. derslerde zorlarlar ama insanlara yaklaşımı hocaların tavırlarını, derslerdeki öğretim şekillerini içine sindirirsen işin kolay olur. okul birincimiz doğuda ama bu okuldan aldığı eğitimin boşa çıktığını göstermez! herkes elbet doğu hizmeti yapacak! öneli olan bölümünün gereklerini yerine getiren ve iyi eğitim almış biri olmak! ben 9 eylülde okuyup Işık ve GÜnseli hocaların öğrencisi olmakdan gurur duyuyorum!