Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dokuz Eylül Öğrencileri

Tepki Skoru
0
handan ve gökçe...geçen yıl mı mezun oldunuz? isimleriniz hiç yabancı gelmiyor...

Tepki Skoru
0
aaa damla da geçen yıl mezun olanlardan galiba?

Tepki Skoru
0
merhaba ben 2005 mezunlarıdan sinem Muğla'da çalışıyorum.Gülçini çok özledim güllç nerdesin

Tepki Skoru
0
slm incila
canım
seni çıkartamadım
mutlaka tanıyorumdur
ama... neyse nerelerdesin neler yapıyosun ?
ben karabağlarda
bi okulda usta öğretici olarak çaılışıyorum çok şükür okulum çok iyi
inş, bu atamalarda da böyle güzel bir okula düşerim. hadi byyyy

Tepki Skoru
0
MERHABA BENDE 9 EYLÜLLÜYM :D HER NE KADAR ÖWÜNEMESMEDE:( 3. SINIFTAYIM BENDEEE SİZDEN YANİ 4.SINIFLARAN VEDE MEZUN OLANLARDAN BİR ŞEY RİCA EDİCEM GÜNSELİ HOCANIN SON SINIFTAKİ ÖDEVİ HAKKINDAA BNİ BİRAZ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ?ZORLUYORMU ÇOK:( ŞİMİDEN TEŞEKKÜRLER[size=medium][/size]

Tepki Skoru
0
incila' Alıntı:
handan ve gökçe...geçen yıl mı mezun oldunuz? isimleriniz hiç yabancı gelmiyor...
evet incila bende geçen sene mezun oldum ben de hatıurlayamadım seni ama tanışıyoruzdur mutlaka
sana kolay gelsin sormak ve öğrenmek istediğin bişi olursa öm dan bana ulaşabilkirsin
bu kadar geç msj yazdığım için kusura bakma görev yaptığım yerdeki evimde net yok görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
oqyanuss' Alıntı:
MERHABA BENDE 9 EYLÜLLÜYM :D HER NE KADAR ÖWÜNEMESMEDE:( 3. SINIFTAYIM BENDEEE SİZDEN YANİ 4.SINIFLARAN VEDE MEZUN OLANLARDAN BİR ŞEY RİCA EDİCEM GÜNSELİ HOCANIN SON SINIFTAKİ ÖDEVİ HAKKINDAA BNİ BİRAZ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ?ZORLUYORMU ÇOK:( ŞİMİDEN TEŞEKKÜRLER[size=medium][/size]
mrb . korktuğunuz kadar zor değil hiç sıkmayın kendinizi bence ama damlaya katılıyorum süslü püslü dikkat çekici şeyler hazırlamanız size yardımcı olur. ama ödevinizi anlatırken kullanığınız jest ve mimikler mses tonu kısaca analatımınızda çok önemli.kaynak olarak kök yay'ın ve morpa'nın kitaplarından uzak durun çünkü hepsini biliyorlar. farklı ve işe yarar göz alıcı materyeller her zaman iyi not ladı.
kolay gelsin

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar umarınız hepiniz atanırsınız.günseli hoca neden bu kadar otireter hiç düşündünüz arkadaşlar şimdicen cevabınız için teşekkür ediorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar slm ben şuan 2. sınıftaim inan şu etkinlikjler beni sıkmaya başladı bu etkinlikler devam edecek mi böyle hep

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hocalar zorluyor ama şunu da unutmayın pek çok okulöncesi eğitimi öğretmenliği bölümüne göre bizi çok fazla ve bana göre gereksiz yere zorluyorlar. bana kalırsa 3-5 kişiye göre hazırlanmış etkinlik sunumlarından çok sınıf içinde öğencilerle iletişim; çıkabilecek sorunlarda neler yapılabileceği, farklı yaş gruplarında eğitimin pratiği gibi konularda uygulamalı olarak birşeyler verilirse çok daha iyi olur. ben demiyorumki verilen eğitim yanlış; ama tüm bunların yanında sonunda öğretmen olduğumuzda sınıfta çocuklara nasıl yaklaşacağımız da önemli bence. 0-6 yaş eğitiminin çocukta sosyal gelişim açısından da önemini düşünürsek...

Tepki Skoru
1
her nolursa olsun dokuz eylül'ün eğitimi ayrıdır. derslerde zorlarlar ama insanlara yaklaşımı hocaların tavırlarını, derslerdeki öğretim şekillerini içine sindirirsen işin kolay olur. okul birincimiz doğuda ama bu okuldan aldığı eğitimin boşa çıktığını göstermez! herkes elbet doğu hizmeti yapacak! öneli olan bölümünün gereklerini yerine getiren ve iyi eğitim almış biri olmak! ben 9 eylülde okuyup Işık ve GÜnseli hocaların öğrencisi olmakdan gurur duyuyorum!
Kesinlikle canım sana katılıyorum.DEU da okumak bencede bir ayrıcalıktır.Son derece mükemmel bir eğitim veriyorlar.Işık hoca ve Günseli hoca bizlerin iyi olması için ellerinden geleni yapıyorlar.Her konuda bize destek çıkıyorlar. Şu anda hem okuyorum hem çalışıyorum.verdikleri eğitimle ve bizlere gösterdikleri yakş,laşım şekilleriyle; çocuklara nasıl yaklaşacağımı, yaş gruplarına göre nasıl eğitim verileceğini Işık ve Günseli Hocanın tavırlarını, sözlerini içime sindirerek başardım.ayrıca Doğu'da hizmet vermek isterim bu benim için ayrı bir gurur olur.

Tepki Skoru
0
damlacım ben okuldan zevk almadığımı söylemiyorum. hele hocalarımın eğitimlerinden en ufak bi şüphem yok ama okulda verilern eğitimle sınıfta çocuklara verilen eğitim arasında dağlar kadar fark var özellikle de köy okullarına gelen öğrenciler daha bi başka oluyolar.sende biliyosunki çoğu okulda bize verilen eğitimin onda biri bile verilmedi ama onlar bazı konularda daha tecrübeli oluyolar.
önemli olan okul değil öğretmenlik yaşamımız diye düşünüyorum...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle