Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dokuz Eylül Öğrencileri

Tepki Skoru
0
:thanks: selam ben dokuz eylül son sınıf öğrencisi handan. bizler inşallah atanıp gideceğiz ama bizdden sonra gelenlerle bilgilerimizi, anılarımızı, sıkıntılarımızı neden paylaşmayalım birlikten kuvvet doğar arkadaşlar. haberleşeli. teşekkürler

Tepki Skoru
0
oooo arkadaşım buralarda mısın handancık hangi sıkıntıyı annatcaz anant anant bitmez bilion çektiklerimiz :)
yardım destek konusunda ok sınıfta yapamadığımızı burda yapalım :)

Tepki Skoru
0
canım arkadaşım. walla doğru söylüyosun. sınıfta yapamadığımızı buda yapaım. zaten son sene bir arada bulunma imkanımız oldu.
ah ah bide atamalarımız olursa inşaaaaaaalllllaaaaaah gör o zaman.
neyse arkadaşımgörüşürüz haftaya
:eek:pucuk:

Tepki Skoru
0
atamalarımız olcak arkadaşım bak kesin olcak....:10:akıll insanlarız atancaz takma kafanı çalış , sadece formalıteden :D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar takmayın kafanıza kesin atanırsınız çünkü bizim bölümde pun 66 ya kadar düşüyor biliyorsunuz çok zor değil ben 1 haftalık çalışma ile 78 aldım ve şimdi avanos nevşehirde çalışıyorum.eylülde tahminim sözleşmeli de alacaklar kesin yazın çünkü şartlar gayet iyi olacak.size kolay gelsin başarılar.

Tepki Skoru
0
teşekkürler mkemalmetin. bu biraz umutlandırdı beni ama yine de insan sıkılmadan edemiyor. tek korkum genel yetenek genel kültür inşallah onlardan da kurtulabilirsem bir dahaki döneme ben de sizler bibi öğretmen olacağım.
neyse tekrara teşekkürler...

Tepki Skoru
0
aerkadaşım nerelerdesin sınavdan sona görüşemedik bn çok özledim hepinizi amaaaaaaaaaaa :((((
buluşalım mutlaka

Tepki Skoru
0
gökçe selam, ben anca bil.başına geçebildim. malum mehmet buraya geldi bande yine bucaya damladım :) ya arkadaşım netlerini kontrol ettinmi? durum ne benim içler acısı galiba atanamıyorum. neyse bende pastahane açmaya karar verdim. ama atanırsan giremezsim çünkü atananlar giremez diye tabelam olacak. :))))
seçil geiyor 7 sinden sonra bir buluşma ayarlarız. bende çok özledim. nered oluruz bilmiyorum ama büyük ihtimalle deryalarda oluruz. neyse öptüüüm

Tepki Skoru
0
ya arkadaslar benim okul durumu epey karışık ama bişi sorcam 9 eylülde iki yıllık çocuk gelişimi varmı?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.özel mesajda gönderebilirsiniz.şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
arjkadaşım bildiğim kadarıyla var çünkü bizim hocalar iki yıllıkların derslerine falan gidiyorlardı. ama sen yine de dokuz eylülün öğrenci işlerini arayıp kesin bilgi alabilirsin.

Tepki Skoru
0
bende dokuz eylül üniversitesindenim okul öncesi öğretmenliği bölümü 3. sınıfa geçtim

beni ve tüm 3. sınıfa geçen arkadaşları zor bir yıL bekliyor şu ana kadar 3.sınıfın çok zor olduğuna dair çeşitli yorumlar duydum ama doğruluk payını 3. sınıftayken alabilirim ancak

son sınıfa geçen arkadaşlarımızdan 3. sınıfa dair yorumlar alabilirsem çok mutlu olacağım oturup bu yazdan hazırlanabilceğim ya da okuyabileceğim çeşitli kaynaklar varsa vee bana önerirlerse çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
3. sınıf gerçekten çok zor ve performansını en üst düzeyde göstermen gerekiyor sadece düşünmek temiyor bunu ifade etmende gerekli bence tek bi kitapla olmaz etkinliklerde kullanabilceğin güzel kaliteli resimli kitaplar (hikaye boyama çalışma saayfası kitabı bile olabilir) edin ne kadar çok resim elinde olursa o kadar rahat edersin. hazır etkinlikleri kullanmanı tavsiye etmem hocalarımız pek çoğunu biliyor eksi puan olur. ne kadar çok renkli göz doldurucu ve işe yarar şeyler yaparsan o kadar yüksek not alırsın. her türlü yardımcı olmak isterim özle msjdan bana ulaşabilirsin. kolay gelsin :)
ve son tavsiye hpocaların bildiği yayın evlerinden çok (kök ya pa morpa gibi) diğer yayınevlerinin yaymlarıan bakmanı tavsiye ederim bn bilindik herşeyden uzak dur yaratıcı ol! :)))

Tepki Skoru
0
sımdı okudum ve sasırdım
ısık ve gunsel hoca kıtap yazdı demek hee
hemen ıncelemek lazım..
kesın harıka seyler cıkarmıslardır
ama bılmıorum vesıle ve sara hocanın elıne su dokemezler gıbı gelıo gene de

Tepki Skoru
0
merhabalar ben de dokuz eylülden 3.sınıftayım..
imyo da 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü var soran arkadaşıma duyurulur...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba,

6.kasım 2006 pazartesi günü saat 12,30da hay 103 de okul öncesi toplluğu seçimleri yapılacaktır.

bilginize...

Tepki Skoru
0
ben de dokuz eylül okul öncesi öğretmenliği ikinci sınıftayım..burayı yeni keşfettim...çok faydalı olacak gibi...:))

Tepki Skoru
0
sana katılıyorum.inşallah atanırsın.haber ver.kaçla atandığını yaz bende seneye aynı durumu taşayacağım da hadi bakalım

HLL

Tepki Skoru
0
merhaba bnde dokuz eylül okulöncesi 2. sınıf öörencısıyım.hatta gizemfb'yle aynı sınıftayım :) seçim yapıldı ama kimin seçildiini bilmiorm.cunku hıc toplantı gıbı olmadı. ışık hocada gelmedı ztn bu sene ışık hoca cok gozukmuo ortalarda. 1. sınıfların hıcbır dersıne gırmıomus.ztn 1.sınıfların derslerının ısımlerı ve ıcerıklerı deıstı. butun onemlı derslere 1 ve 2lerde gunselı hoca gırıor. bn bısı sormak ıstıorm bızım okuldan 2006da mezun olup da yuksek puan alan arkadas kacla atandı acaba bılıo musunz?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle