Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dokuz Eylül Öğrencileri

Tepki Skoru
0
mrhaba arkadaşlar dokuz eylül birinci sınıftayım ışık hoca bizim derslerimize giriyo valla şimdiden bizi sıkmaya başladı ama haklı yoksa çalışmayız biz biliyorum:)

Tepki Skoru
1
tatlı cadı arkadaşım ışık hoca işinin ehli.o benim derslerimide girdi ve gerçekten çok iyi bi öğretmen çok bilgili ve deneyimli.sizi şimdiden sıkıyor çünkü sizin iyiliğinizi istiyor.sizinde bilgilerinizin artmasını istiyor.sevgilerimle...

Tepki Skoru
0
cnm arkadaşım biz aynı sınıftayız sanırım ışık hoca bitanemiz bizim dimi ama:)

Tepki Skoru
1
evet cnm dokuz eylülde 2 yıllık çocuk gelişimi var

Tepki Skoru
0
handancım mrb. bende 9 eylüldeyim. anne baba eğitimi dersinden aylara göre etkinlik hazrlıycaz bu etkinliklere de aileyi katcaz bi bilgin var mı siz yaptınız mı yardımcı olursan sevinirim kib.

Tepki Skoru
0
evt yaaaa ben de bu ödevle uğraşıyorum zeynolina
bi bilgisi olan en azından tam bir açıklama getircek olan yardımcı olursa çok sevinirim...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar relakssssssss atanacağız ben 3. sınıf öğrencisiyim ve umudum war.hiç çalışmadan ilk denememde 70 aldım benim için güsel bir başlangıç...... hadeeeee byeeee

Tepki Skoru
0
arkadaşım biz bu sene aile katılımı hazırladık 36-48; 48-60; 60-72 ay olmak üzere ve beraberinde de yaşa uygun etkinlikler bir de sunum yaptık ışık hoca giriyor dersimize

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar bende dokuz eylul 3 sınıf ikinci öğretim öğrenciyisiz. bizim okulda olanlar sınıfımızın metini duymuştur. gercekten cok yaratıcı bir sınıf olduğu tüm bölüm hocalarımızca kabul görüyor. ama malesef ikinci öğretim olduğumuzdan sanırım biras uvey evlat gibi görlüyoruz. daha 3. yılın sonunda yeni topluluk cağrısı geldi bize. doğal olarak bu saatten sonra kimse toplulukta yer almak istemiyor. ben de topluluğun bir iki toplantısına katıldım. ama dediğim gibi kimse bizimle ilgilenmediği için artık hevesimizde kalmıyor... belki damla arkadasımızında bundan once biraz uğrası olmuştur ama malesef bastan cok uzak tutulduk...nese biz bölümümüzü cok ama cok seviyoruz.. tüm arkadaslarımıza basarılar...

baş baş:D

Tepki Skoru
0
yaw ne bu böle bütün sınıf burda...
sitenin adresini vermem yaradı galiba=)
kolay kolay herşey güzel gidiyo
sınıf da süper araştırmacı ve yaratıcı
birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum
neysem de bu yayamas kız kim ya
bizim sınıfta yaramaz mı var??

Tepki Skoru
0
sevgili sumcan senin kim olduğunu da ben bilemiyorum ama  ben 3, sınıf ikinci öğretimden fatma;)

damla sanırım aysenur demke istedin:D aysegül değil. aysenuru bende tanıyorum. su anda topluluk adına birseyler yapmaya calısıyor. zaten bizim sınıfa temsilci aracılığıyla toplantı cağrısını da yapan o oldu. sanırım su anda  bir okulla ilgili gene bir kampanya var. maddi durumu olmayan bir okula yardım düzenlenecekmiş panado gördüm. bölüm toplantıları salı günü saat 12 de hay 102 de yapılıyor ve bu bizim toplantılara katılmamızı zorlastırıyor. acıkcası 5 de dersi olan bir öğrencinin saat 12 de okulda olmasını beklemeli hiç kimse. ben gecen sene bir iki toplantıya katıldım ama gercekten  cok zor oluyor.. bir ara saat 4 de yapılması konusu vardı toplantıların ama ne oldu bilmiyorum. ışık  hoca özellikle bizim sınıfın toplulukta yer almasını cok  istiyor cünkü gercekten  ikinci  öğretimlerin iyi olduğunu solüyor hocalarımız. ben bu salı  toplantıya katılmak istiyorum eğer bir aksilik cıkmazsa. o zaman bir daha ikinci öğretimleri  gündeme getiricem. eğer etkinlikler ve yapılan calısmalar hakkında daha cok bilgi almak istersen seni bilgilendirebilirim....

sevgilerimle baş baş:D

Tepki Skoru
0
damla ben pazartesi okul panosunu daha iyi inceleyip sana bilgi veririm. çünkü bende bu yardıma katılmayı cok istiyorum. hatırladığım kadarıyla cok bişiy istenmiyor. zaten panoda yazıyordu nelerin getirilebileceği. aysenur cok yoğun sanırım o yüzden bizim derslerimizi beklemiyor. biz bile bu aralar cok sık görüsemiyoruz. bildiğim kadarıyla bu sene gercekten iyi birseyler yapılıcak. hatta gecenlerde aysenurun tema vakfı ile irtibata gectiğini mailleştiğini duymuştum. umarım olumlu cevaplar alır. msn adresimi sana ozel msj olarak atarım tabiki görüselim seninde tecrübelerinden yararlanmak isterim

baş baş:D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar slm okuldan birileriyle iletişem ge.mek gerçekten çok güzel ve sizin adınıza gerçekten sevindim yaratıcı olmak gerek evet ama ben size bişey söyleyeyim mi yaratıcılığınızı hiç ortada olmayan bişeyden yeni bişeyler üretmek konusunda değilde; elinizde bir kaç materyalle yeni kullnışlı ve yararlı bişeylere de eğilirseniz yararını göerceğinize inanıyorum.çünkü öyle şeylerle karşıaşıyorsunuzki öğretmenlik hayatınızda, hiçbir maddi geliriniz olmadan öğrencielrinize elinizdekilerle bişeyler öğretmeniz gerkiyor.
öğretmenlik yapınca beni daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. okulun dişindaki dünya içiyle aynı olmuyor maalesef...

Tepki Skoru
0
slm bende dokuzeylül 1.sınıftayım
ödev aramak için google amcada dolaşırken farkettim bu siteyi ve çok faydalı bilgiler olduğunu gördüm
malum final haftası yaklaştı ve derslerden siteyi inceleyecek pek vaktim olmayacak ama tatilde mutlaka inceliycem

Tepki Skoru
0
BENDE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ OLMAK İSTİYORUM YAA...TEK HAYALİM BU ŞUAN LİSE 2 ÖĞRENCİYİM 1 SENEM KALDI İNŞALLAH KAZANIRIM.

Tepki Skoru
0
inşallah kazanırsın
ama kazanmakla her şey bitmiyor. daha çok çalışıp daha iyi işler yapmak gerekiyor.
ben mezun oldum
ve atanmayı bekliyorum.
sana tek söyleyebileceğim şey asla yılmaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
sevgili dydo ve cemo_can aramıza hoş geldiniz. ben 3.sınıftayım b şubesindeyim. adım zeynep. tatil sonrası her türlü sorularınızı sorabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışırız. işiniz çok zor şimdiden kolay gele hepinize.

Tepki Skoru
0
inşallah hepinize tesekkur ederim dilekleriniz için...

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar okul öncesi 2005 mezunlarından aşkın kpss ye son bir yılımı ayırdım desem yalan olmaz sonuç olarak atandım tabi şimdide eş durumundan tekrar bucaya döndüm buca ana okulunda çalışıyorum ama okul yılları gibi değil şimdi arkadaşlar olmayınca olmuyor hoca ahmet yesevi yurdunda kalmıştım yurt hayatını çok özledim ama mezun onunca şunu anladım okul gereksiz bir sürü şey için beni yormuş ders içeriklerini çok boş şeylerle hocalar doldurmuş ama tabi hocalara saygımız sonsuz ama o ödevleri varya her neyse yinede yaşanması gereken şeyler diyelim arkadaşlar sakın kpss yi küçümsemeyin benimle mezun olup atanamayan bir sürü arkadaşım var hala kolay gelsin ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle