Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Güldüm Çok

Tepki Skoru
0
ay ömürsün valla.ne güldüm haaa:)
öyle gerçekten de insan bölümü sevmeyince tövbe allah başarılı olamıyo.iyi yapmışın bırakmakla da eee bari ilk seneden bıraksaydın.sene kaybın olmazdı en azından.
ben çok şaşırdım başlarda okulöncesi sitesi ve erkek öğrencilerde var sitede.ben kızlar olur sanmıştım hep.gerçi ablam gazi mezunu.onların sınıfta da varmıştı bi erkek.anlatırdı o.ama ben ilk defa karşılaşınca şaşırdım işte ne bilim.

Tepki Skoru
0
iki tane öğrencim oyuncağı paylaşamadılar o sırada faaliyetlerle uğraştığım için yanlarına gidemedim işimi bitirinceye kadar köşeye geçip oturmalarını istedim iki dakika sonra başka bir çocuk geldi öğretmenim ahmetle mahircan köşeyi bulamadılar nereye otursunlar?

Tepki Skoru
0
güneş tutulmasının olduğu gün güneş tutulmasını anlatıyorum bir tane ışıklı küre buldum.mukavvadan ay yaptım.soru cevep şeklinde konuyu anlamalarını sağlamaya çalışıyorum.çocuklara sordum:dünya ile güneşin arasına ay girerse ne olur?çocuğun biri cevap verdi:gece olur öğretmenim

Tepki Skoru
0
CUMA GÜNÜ SANAT ETKİNLİĞİNDE PASTEL BOYALARLA BOYAMAM YAPIYORUZ KIZ ÖĞRENCİLERDEN BİRİSİ ALMIŞ ELİNE PASTEL BOYAYI DUDAKLARINA SÜRÜYO?
BUNU GÖRENLERDEN BİRİSİ ÖĞRETMENİMMMMMMMM EMİNE BOYAYI DUDAKLARINA SÜRÜYOOOO! ORDANDA ERKEKLERDENDE BİRİSİ SEN ŞİHERLİMİSİN ONLARI ŞİHERLİLER SÜRER DEMESİNMİ!

BİRDEN ŞİHERLİDE NE DEMEK DEDİM KENDİ KENDİME SONRADA ŞİHERLİ DİYEN ÇOCUĞA NE DEMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMASINI İSTEDİM HANİ TELEVİZYONDA OLUYORYA SAÇI BAŞI AÇIK VS DİYE ANLATTI. AYY ÇOK GÜLDÜM MEĞER ŞEHİRLİ DEMEK İSTİYORMUUŞ
ARTIK UYGUN BİR DİLLE ANLATTIMDA ANLADILAR

YAA MALESEF ANNELERİNDE GÖRMÜYOLAR BAKIMI TEMİZLİĞİ ŞAŞIRIYORLAR BEN PANTOLON GİYİNCE VEYA TAKI VS TAKINCA(ANNELERİNDEN DEĞİŞİK GİYİNDİĞİMİ GÖRÜNCE) ÖĞRETMENİM ANNEMDE ÖĞRETMEN OLSAYDI SENİN GİBİ GİYİNİRDİ DEĞİLMİ DİYORLAR..

1 TANE ÖĞRENCİMİN ANNESİDE ÖĞRETMEN ODA TAM TERSİ ANNESİNE ANNE SEN NİYE DİĞERLERİ GİBİ BAŞÖRTÜLÜ DEĞİLSİN VS DİYORMUŞ

Tepki Skoru
0
alev "köşeyi bulamadılara" çok gülüdüm bende elimde telefon artık çocukların her anlarını çekmeye yada not almaya başladım çok masumlar değil mi bunlar bizi işimize daha çok bağlıyor...

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl bir köyde vekillik yaptım.anasınıfı yeni açıldı.imkanlar çok yetersizdi.ben tuvaleti gelen çocukları ellerine tuvalet kağıdı verip tuvalete yolluyordum.aradan 3 hafta geçti.birgün yine akif adlı öğrenci yavaboya gideceğini söyleyince eline tuvalet kağıdını verdim.çocuk dayanamayıp gözüme bakarak:"öğretmenim ben bunla ne yapacağım elimimi sileceğim?":exclamation:

Tepki Skoru
0
benim göreve başladığım zaman sınıfım bile yoktu.öğretmenler odasında birşeyler yapmaya çalıyorum...neyse minik bir sınıfım oldu.ben çocuklara Atatürk konusunu veriyorum..3-4 hafta ben her fırsatta Atatürkle ilgili konulara değindim...Atatürk'ün yaptıklarını oyun şeklinde oynadık...derken ben birgün çocuklara "Atatürk kimdir,neler yapmıştır kim söyleyecek bakalım"dedim..sınıfın en yaramazı parmak kaldırdı..ne dese beğenirsiniz:"köyün önündeki heykel atatürk"

Tepki Skoru
0
sebze ve meyveler hakkında bilgi verdim.sonra da anlaşılmış mı diye''sebze ve meyveleri nasıl ayırıyoruz ''diye sordum.cevap:bıçakla
ne hoş yaaaaa... çok güdüm

Tepki Skoru
0
İŞTE SİZE ÇOOK ANLATTIĞIM MELİH;

ACABA NE DÜŞÜNÜYOOO BU SEFER ÖĞRETMENİMİ HANGİ SORUM İLE ŞAŞIRTSAM :)

AA BU ARADA MELİHİN SON BOMBASI SABAH BANA DEDİ Kİ "ÖĞRETMENİM HANİ BİZ 3 GÜN TATİL YAPACAKTIN O NE ZAMAN"

Tepki Skoru
0
trafik konusunu işliyoruz neyse konuları açıkladım gerkli herşeyi yaptım dedimki hadi çocuklar anlattığım konuyla ilgili bir resim yapalım..........çocuklar baktım ki konuyu çok güzel anlamışlar ,kaan diye bi öğrencim var çok güzel bi cadde çizmiş trafik levhalarını falan bi güzelyerleştirmiş okulları hastaneleri.........ama ne araç var nede insan...merakımı çekti kaancım insansız ve araçsız trafik olmaz dedim onlar nerde.gayet pişkin cevap verdi.öğretmenim görmüyormusun yağmur yağıyor,sen demezmiydin yağmurlu havalarda evinizde oturun diye herkes evinde

Tepki Skoru
0
hafta sonu tatilinde öğrencilerimle neler yaptıklarını konuşurken ozan adlı öğrencimin verdiği cevap
annem ve babamla birlikte meeeeeecik yemeğe gittik bu arad meeeecik kuzu eti

Tepki Skoru
0
öğrencilerimden zehra: öğretmenim bugün annem 1. sınıftaki fatmalara gidecek. fatma çiçek suyu çıkarmışta :)

Tepki Skoru
0
bugün kahvaltı saatinde çocuklara yüksek sesle konuşmamalarını ve kahvaltılarının bitirmeleri hakkında konuşurken küçük sınıftan EKİN adındaki öğrencim bana gelip yelda öğretmenim sen bize konuşma diyorsun ama öbür masada nefise teyze konuşuyor onuda uyarırımısın diye geldi bu çocuklar bir alemler doğrusu

Tepki Skoru
0
hepsi çok şeker yaa:) umarım benim de mezun olunca tayinim çıkar da bu duyguları bu mutluluğu tadarım..

Tepki Skoru
0
bugün serbest zaman etkinliinde ögrencilerim sessiz sinema oynuyolar kizlara erkekler tam bir yaris yani :)neyse bende gözlemliyorum kizlar hic puan alamiyor,erkekler tarafina dogru gittim dedim ki "çok mu zor söylüyorsunuz"melih dedi ki çook basit ögretmenim yine de yapamiyolar.tabi ki ben inanmadim en sonunda durumu çözdük melih kizlara saçma sapan seyler söylüyo tabi ki kizlarda tarif edemiyor,iste size söyledigi kelimelerden bazilari;
*çöp ve kedi
*kurt tas yuttu
*kovboy nerede?
*yilan ile fil
*tekme atamayan kus
tabi ben bunlari duyunca melihe baktim dedi ki ben hepsini yaparim öretmenim bende kurt tas yuttu nasil oluyo taklit et bakalim dedim çoook komikti:):):):):) sekilden sekile girdi çok eglendik ama :):):)

Tepki Skoru
0
çok şanslısn arkadaşım. baksana bu yaşta her türlü taklidi yapabilen bir öğrencin var.
melih ın bütün soruları dediğin kadar zor olmasa gerek ne dersin. örnek mi "yılan ile fil" "çöp ve kedi" bunlar hay hay anlatılabilecek sorular. sorun senın kızlarda:)

Tepki Skoru
0
semihcan adında yaramazmı yaramaz bi öğrencim var.Bir gün geldi yanıma 'öğretmenim size bişey sorabilirmiyim' dedi.'tabi sor'dedim:'Öğretmenim sen Abdullah CAN'I tanıyormusun ?''hayır tanımıyorum niye sordun'dedim
'Öğretmenim ben de tanımıyorum da onun için sordum'dedi...

büyüklerinden öğrenmiş olmalıydı ama öyle güzel öyle doğaldıki gülmekten kendimi alamadım...:)

Tepki Skoru
0
semihcandan bahsetmiştim bi önceki mesajımda.yine bir gün serbest zaman etkinliğinde sınıfta bir o yana bir bu yana çığlıklarla koşan Semihcanı yanıma çağırdım ve 'Semihcan artık beni sevmediğini düşünüyorum.sınıfın içinde böyle bağırarak koşman beni çok rahatsız ediyor ve bunu sana daha öncedende söylemiştim'dedim.
Gözlerimin içine baktı özür dilerim öğretmenim bi daha yapmam dedi,ve arkadaşlarının yanına döndü.Ama gözleriyle hala beni takip ediyordu.Birkaç dakika geçmedi ki yanıma geldi ve onu kucaklayıp öpmeme sebbep olan şu cümleyi kurdu: 'ÖĞRETMENİM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM.AMA BİLİYORMUSUN BÜTÜN SUÇ BU KULAKLARIMDA... SÖYLEDİKLERİN BİR KULAĞIMDAN GİRİYOR DİĞERİNDEN ÇIKIYOR...
Şimi soruyorum sizlere böyle bir cevapta tepkiniz nolurdu:p

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.