Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Güldüm Çok

Tepki Skoru
0
BİRİ BENİ DURDURSUN GECE GECE YAA, ÇOK GÜLDÜM ÇOOOKK :36_1_21::36_1_21:
SÜPER BU ÇOCUKLAR :thumbsup:

Tepki Skoru
0
:36_1_21:KEŞKE DÜNYAYA ONLARIN BAKTIĞI GİBİ BAKABİLSEK....SAF VE TEMİZ...AYRICA DOĞAL.ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ....GERÇEKTEN SÜPERLER..:36_3_12:

Tepki Skoru
0
bir gün eve dönüş hazırlıkları yapıyoruz ve çocuklar giyiniyor,emirhan o kadar heyecanlanmış ki ceketini askıda göremeyince birde korkmuş annesi kızar diye.yere oturmuş sesi geliyor bi yerlerden ama nerden belli değil sınıfta kalabalık ve herkes aceleyle hazırlanmaya çalışıyor.ben onu ararken emirhanda tersi yönden beni arıyor ceketim nerde öğretmeniiiiiiiiiiimm nerdeeeeeeeeeee diye de bağırıyor tabi.en sonunda orta noktada buluştuk.evede geçkalacağını zannederek hala soruyor nerde ceketim bulamıyorum nerdeeeee.cevap veriyorum kahkahayla:ceketin üzerinde tabi emirhanla baya bi güldük.

Tepki Skoru
0
akademi' Alıntı:
SOHBET SAATİNDE,10 KASIM GÜNÜ ATATÜRK'ün HAYATI,YAPTIKLARINI,ÖLÜM YILI GİBİ BİLGİLER VERİLİYOR.DAHA SONRA MÜZİK SAATİNDE ATATÜRK ÖLMEDİ İSİMLİ ŞARKI ÖĞRETİLİYOR,
SINIFIN EN MUZUR ÖĞRENCİSİ MEHMETCAN "ÖĞRETMENİM SENDE Bİ KARAR VER ARTIK ATATÜRK ÖLDÜ MÜ ÖLMEDİ Mİ?"
:36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
tamamını okumak epey bir zamanımı aldı ama değdi doğrusu.kırıldım gülmekten.:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
:11:[/font][/u][/i][/b][/color][/size]ben de burda ögrencilerimden bahsetmek istiyorumm.ama kısmetse 3 sene sonra:(
cok seker bu cocuklar yaa :36_1_21:[size=x-large]

Tepki Skoru
0
Öğrencilerimden Ceren ablasını merak ettiği için benden izin almadan ilköğretim bölümüne geçiyor, ve ablasının yanına gidiyor. tabi onu bulamayınca bendeki telaşı sormayın. Neyse yerini öğrendik beraber sınıfa döndük ve konuşuyoruz. Onu bulamayınca ne kadar merak ettiğimi ve çok üzüldüğümü söyledim. Ama öyle bir durumdayım ki nerdeyse ağlayacağım. O sırada Ceren ne desene beğenirsiniz ağlasam mı? gülsem mi ?

Öğretmenim bir daha size söylemeden gitmem.
YORGAN MAFYASI sonra beni kaçırır.

Tepki Skoru
0
Bir gün çocuklara şarkı öğreteceğim.Benden sonra tekrarlamalarını söyledim Dedimki :"Çocuklar ben söyleceğim arkadan siz söyleyeceksiniz" Hemen sınıfın en haylazı ömer lafa girdi "Öğretmenim arkana geçip mi söyleyeceğiz" :) :thanks:
:D:D:D çok güldüm hocam ....güzel bir anı olmuş

Tepki Skoru
0
ben bir gün öğrencilerime jimnastik hareketleri yaptırırken hadi çocuklar bisiklet sürelim dedim Ali adındaki bir öğrencim öğretmenim zincirim attı dedi söylerken çok komikti
hepsi çooook güzel özellikle buna bayıldım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.