Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Güldüm Çok

Tepki Skoru
0
benim kızlardan biri oje sürüyordu bende bunun için yaşının küçük olduğunu zararlı olduğunu falan anlatıyorum. ertesi gün geliyor gene aynı bu bir süre bu böyle devam etti. nie çıkarmadın çocuğum diyorum -öğretmenim çıkartıcımız yoktu dio.. neyse birkaç gün sonra renkleri değişio ojenin kırmızıysa pembe pembeyse beyaz oluyo yani çocuk beni oyalıyo..bu arada sınıfım çok kalabalıktı ozaman.yoğun çalışıyoruz yani. mertte arada bi gelip öğretmenim yine ojeyi çıkarmamış diyor.bu arada merak da ediyorum mert niye bukadar ilgileniyo diye.. biz günlük repliğimizi tekrarlıyoruz. ben niye çıkarmadın diyorum kıza oda bana -çıkartıcımız yoktu..falan mazeret beyan ediyo.bir kaç gün sonra baktım ki bu kız çocuğu ve mert tartışıyolar oyuncak yüzünden. ben duyuyorum ama müdahale etmeyorum..tarşıtığı çocuk dediki -sen görürsün şimdi dedi bende sandım gelip oyuncağımı aldı falan diyecek ..-öğretmenim bu yine oje sürmüş ..diyince :) benim jeton düştü..meğer beni yaklamış. ve neye tepki göstereceğimi bulmuş ona göre hareket ediyormuş..

Tepki Skoru
0
bugün faaliyet çalışmasından sonra eren isimli öğrencimden ortalığı toplamama yardım etmesini istedim verdiği cevap:AMA ÖĞRETMENİM 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKTANDA BU KADAR ÇOK İŞ İSTENMEZKİ SİZDE ÇOK İŞ İSTİYOSUNUZ

Tepki Skoru
0
Gülsüm öğrencin ne güzel cevap vermiş ya.Büyümüş de küçülmüş sanki.

Tepki Skoru
0
:) canim benim ya yazik demek ki çok zor göründü gözüne :):)

Tepki Skoru
0
Benimkilere sınıfı toplayın deyince -Ama öğretmenim biz çook yoruluyoruz diye ağlıyorlar.

Tepki Skoru
0
yine aynı öğrencim okul çıkışında annesiyle arasında geçen konuşma
ANNE:EREN NAPTIN BUGÜN OKULDA
EREN:FAALİYET YAPTIM SEBZE VE MEYELER HAKKINDA KONUŞTUK YENİ ŞARKI ÖĞRENDİK.......
ANNE.YEMEĞİNİ YEDİNMİ OĞLUM
EREN.ÖĞRETMENİM BANA YEMEK VERMEDİ
ANNE:NEDEN OĞLUM
EREN:VERMEK İSTEMEDİLER BENDE BİR KENARDA OTURDUM
ANNE:SENİN CANIN YEMEMK YEMEK İSTEMEMİŞ OLABİLİRMİ
EREN: EVET İSTEMEDİ
ERENİN BİR SÜRE DÜŞÜNDÜKTEN SONRA ANNESİNE VERDİĞİ CEVAP:
ANNE ASLINDA ÖĞRETMENİM BANA YEMEK VERDİ BEN YEMEĞİMİ GÜZELCE YEDİM ANNE BEN ASLINDA SANA 1 NİSAN ŞAKASI YAPTIM DİYOR

Tepki Skoru
0
bugün beni o kadar çok üzdüler ki en sonunda Melih "ama öğretmenim"dedi bende "bana öğretmenim deme Melih farkındamısın çok üzülüyorum"dedim tuttu bana "ee ne diyeyim anne mi,baba mı diyeyim"çook güldüm........

Tepki Skoru
0
gülsüm' Alıntı:
semihcan adında yaramazmı yaramaz bi öğrencim var.Bir gün geldi yanıma 'öğretmenim size bişey sorabilirmiyim' dedi.'tabi sor'dedim:'Öğretmenim sen Abdullah CAN'I tanıyormusun ?''hayır tanımıyorum niye sordun'dedim
'Öğretmenim ben de tanımıyorum da onun için sordum'dedi...

büyüklerinden öğrenmiş olmalıydı ama öyle güzel öyle doğaldıki gülmekten kendimi alamadım...:)

bu konusma CENNET MAHALLESİnde Komiser ile Yunus arasinda gecen bir konusma. isimi hatirlamiyorum isim farkli olabilir ama ana hatlariyla orada gecen bir konusma. semihcan adina sevindim. en azindan zarari yok denilebilecek kadar az zarari olan bir programa ilgi duyuyor :D

Tepki Skoru
0
alev1103' Alıntı:
iki tane öğrencim oyuncağı paylaşamadılar o sırada faaliyetlerle uğraştığım için yanlarına gidemedim işimi bitirinceye kadar köşeye geçip oturmalarını istedim iki dakika sonra başka bir çocuk geldi öğretmenim ahmetle mahircan köşeyi bulamadılar nereye otursunlar?

bu çok güzeldiiiii. bayıldım. gerçekten çocuklardan ne zaman ne çıkacağı hiç belli olmuyor.

Tepki Skoru
0
dün küçük sınıftan ekin ben öğrenci karşılamaya gittiğim sırada arkadaşına tokat attı ben öğrencimi alıp sınıfa ekin'in yanına konuşmaya gidecekkken benim sınıfımdaki umut isminde öğrencim ekin'in yanına gitti ve aynen u konuşmayı yaptı:birazda sinirlenebilirim ekin otur şuraya ve yaptıklarını düşün sen çok oluyosun

Tepki Skoru
0
geçenlerde sınıfta insanların ve hayvanların iskelet yapıları konusunu içeren bir hikaye okuyordum kitabın sonunda ejderhalardan ve ejderhaların iskeletlerinden bahsediyodu umut hemen lafa atlayarak "ÖĞRETMENİN SİZE İLGİNÇ BİRŞEY ANLATABİLİRMİYİM BİLİYORMUSUNUZ BEN ANNEANNEMİN BAHÇESİNİ KAZIYORDUM BİRGÜN ÇOK DERİN KAZMIŞTIM NE BULDUM BİLİYORMUSUNUZ EJDERHA İSKELETLERİ"çocukların hayal dünyası ne kadar geniş değilmi arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Öyle hayaller kuruyorlar ki şaşırıyorum gerçekten.Bazen bu hayalleri beni korkutacak kadar geniş oluyor.

Tepki Skoru
0
bugün benimkiler üzdüler biraz beni bende onlarla yaptıkları hakkında konuşurken o esnada yanıma gelen nefise hanım telefonum olduğunu söyledi ben telefona cevap vermek için sınıftan çıkıyordumki birden arkamdan koşup yanıma gelerek öğretmenim bizi terketme nolursun diye ağlamaya başladılar bir görcektiniz biri koluma biri bacağıma biri belime sarılmış kimiside önümü kesmiş durumdaydı

Tepki Skoru
0
daha önceki yıllarda okula yeni başlayan 4 yaşındaki bir öğrencimin beninin olduğunu farkettiğmde aaaa büşra senin benin varmış dememle bana şu şekilde bir bağırması vardıki sormayın :O SEN DEĞİLSİN O BENİM BABAM meğersem büşra o lekenin ne olduğunu babasına sormuş babasıda lekenin ben olduğunu söylemiş tabii babası ben diyince oda o lekeyi babası zannediyomuş

Tepki Skoru
0
harikasınız arkadaşlar.bu çocuklar inanılmaz ve tarifsizler ... :):) insan ne zaman ne yapacaklarını kestiremiyor ...

Tepki Skoru
0
bugün ikindi kahaltısında çokoprens ve puaça yiyorlardı umut çokoprensi hepimizin yaptığı gibi ikiye ayırmış ve üstteki parçayı yemiş çikolatalı kısmı yiyecekken yere düşürdü ve yanıma gelip aynen şunları söyledi ÖĞRETMENİM EN LEZZETLİ YERİNİ DÜŞÜRDÜM BANA BİR TANE DAHA VERİRMİSİNİZ

Tepki Skoru
0
benimkiler arasında aşk var bu aralar Ozan Ece'ye Umut'ta Denize aşık bu sabah Ece okula gelince Hasan Bora Ozan'a dönerek "Ozan bak bak karın geldi karşılasana "dedi.:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle