Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk gelişimciler nerdesiniz..çocuk gelişiminden mezun çocuk gelişimi öğretmenliği

Tepki Skoru
0
çok merak ediyorum acaba soruları çalan bu 3227 kişi arasında çocuk gelişiminden de varmı?

Tepki Skoru
0
bilmiyorum ki her an her şey olabilir...okulöncesinde çok yüksek alaan varmış.bizde varmı bilmiyorm..savcılık ortaya çıkarır.bekleyip göreceğiz artık...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mrb. ben gazi çocuk gelişimi ve okulöncesi öğretmenliği bölümü mezunuyum.2010 kpss de 69.468 aldım.bu atamalarda tercihimi okulöncesinden yana yaptım çünkü okulöncesinde 3 yıldan beri sözleşmeli olarak çalışıyorum.Ama acaba çocuk gelişimini tercih etseydim diye kafama takıldı.geç oldu ama yine fikirlerinizi merak ediyorum.kız meslek lisesi öğretmenliğinin okulöncesine göre avantajlı veya dezavantajlı yönleri nelerdir.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.belki yeniden tercih yaparız ben de tercihlerimi değiştiririm.

Tepki Skoru
0
bölümümüz evet çift dal ama herkesin kendi kararı bence bu...okulöncesinde çalıştğn için alışmışsındır o yüzden yazdn belkide..aslında ikisinin de avantajı farklı öncelikle kişinin acaba hangisinde daha verimli olabilirm diye kendisine sorması lazım..evet arkadaşım durum bu karar senin..lisede sürekli ders anlatma her an her konuya hakim olmak gerekiyor.anaokulu daha farklı..karar senin.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar Gazi çocuk gelişimi öğretmenliği 2010 mezunuyum şunu biliyorum ki bu sınavda arkadaşlarımın netleri çok çok iyi eğitim bilimleri netinde 80 aşağısı yapanı duymadım ve hemen hemen hepsinden haberdarım bilginize

Tepki Skoru
0
Gazi çocuk gelişiminde a ve b grubu iki sınıftan toplam 120 kişi mezun olduk yeni sınav sonuçlarında puanı azalan arkadaşım çok az şu anda en düşük 61 ve 63 duydum genellikle 65 ve 75 arası aldı arkadaşlarım hemen hemen hepsi meslek lisesi tercih ediyor okul öncesi tercih eden bir kaç kişi var

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar abartmayalim ya ben konya anaokulu mezunuyum bİr kaÇ ders alan dersİ ÇocukgelİŞİmcİlerden fazla gÖrdÜk Çocuk gelİŞİmcİler 2-3 dÖnem staj gÖrdÜ bİz 5 dÖnem staja gİttİk Üstelİk Çocuk gelİŞİmİne denklİk belgemİz var hem kreŞ aÇabİlİyoruz hem lİselere ÇocukgelİŞİmİ ÖĞretmenİ olarak atanabİlİyoruz hem anaokulunda hem anasinifinda ÇaliŞabİlİyoruz tabİ rehabİlİtasyondada ÇaliŞabİlİrİz. Ayrica İngİlİzce olarak dİl trepİslİĞİ sininavina katilip eĞİtİmİmİİzİ 6 yila tamamlayip dİl terapİstlİĞİ yapabİlİyoruz bakiyorum kapsamimiz epeyce genİŞ gÖrÜnÜyor. Eksİk bİr eĞİtİm almadik fazlaliklarida gÖrdÜk deĞerlİ arkadaŞlar

Tepki Skoru
0
Senin hiçbirşeyden haberin yok 2-3 dönem staj haaa sen bizi konyadakilerle karıştırma istersen:))

Tepki Skoru
0
gazi çocuk gelişimi 120 mezun vermiş.konya da bir okadardır.240 kişi olsa dışarda da yeni mezun dışında ne kadar insan vardır ?gerçi çoğunluk okulöncesine atandı...216 kontenjan vardı geçende...ayrıca sözleşmeliler de var....sizce durum ne olur?taban puanlar kaça düşer?tam olarak sayımız kaçtır?

Tepki Skoru
0
çocuk gelişişmcilerrrrr taban sizce kadroluda kaçta kalırrr?????

Tepki Skoru
0
YANI ARKADASLAR SADECE okulöncesi öğretmenliği bölümü çocuk gelişimi dıye tercıh yapabılıyormu?
Hayır arkadaşım biz tercih yapamıyoruz çocuk gelişimine, ama onlar bizim branşa girebiliyor.Haksızlıklar ülkesinde yaşadığımız için ne yapsak boş malesef:((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle