Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk gelişimciler nerdesiniz..çocuk gelişiminden mezun çocuk gelişimi öğretmenliği

Tepki Skoru
0
gazi ünv mesleki eğitim fakültesi çocuk gelişimi ve okulöncesi öğretmenliği..ya sen?

Tepki Skoru
0
istanbul düşünüyorum. aslında pek ümitli değilim ama yinede şansımı denemek istiyorum. kaybetcek bişeyim yok sözleşmeliyim. sen nereyi düşünüyosun?

Tepki Skoru
0
benimde 55.bu yılki puanım bende yazıcam her yeri.ama kısmet bakalım.

Tepki Skoru
0
YANI ARKADASLAR SADECE okulöncesi öğretmenliği bölümü çocuk gelişimi dıye tercıh yapabılıyormu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım da 60.sıralamalar belli olmuş ,pek anlayamadım.sadece 2010 sınava girenlermiş..

Tepki Skoru
0
durusu arkadaşım forum da yer alan sıralamalardan mı bahsediyorsun. anlamadım

Tepki Skoru
0
kızlar bi sorum var çocuk gelişimci olarak atanınca eş durumundan adaylık kalkınca bulunduğun ilçede kız meslekte açık yoksa anaokullarınada atama yapıyolar mı acaba boş kadro beklemek zorundamısın bilginiz varsa yazarsanız sevinirim ona göre tercih yapıcam olamzsa senelerce ben eş durumunda kendi ilçemize gelemem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çocuk gelişimi okul öncesi mezunuyum puan 60 denizli düşünüyom olur mu kiiiiiii

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle