Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk gelişimciler nerdesiniz..çocuk gelişiminden mezun çocuk gelişimi öğretmenliği

Tepki Skoru
0
kızlar bi sorum var çocuk gelişimci olarak atanınca eş durumundan adaylık kalkınca bulunduğun ilçede kız meslekte açık yoksa anaokullarınada atama yapıyolar mı acaba boş kadro beklemek zorundamısın bilginiz varsa yazarsanız sevinirim ona göre tercih yapıcam olamzsa senelerce ben eş durumunda kendi ilçemize gelemem
arkadaşım bence olabilir ama bu konuda bir bilgim yok sadece tahmin yürüttüm. bunu milli eğitim bakanlığını arayıp sor istersen. sevgiler

Tepki Skoru
0
kız mesleğe atanınca adaylık kalkınca eş durumundan geçiş okulöncesine(anasınıfına)olmuyor..nereye atandıysan o alanda geçiş oluyor...yani kız meslekten yine kız mesleğe..

Tepki Skoru
0
arkadaşlarr bizden kaç mezun varrrr?bilen varsa yazsın lütfennnnnnnn

Tepki Skoru
0
ben her yıl 2000 mezun olduğunu biliyorum bu forum dan. geçen yıl herkes okul öncesi tercih etmiş ç.g.ö de 70 kadro boş kalmış son sözleşmeli alımdan sonrada diye biliyorum.memurlar nette branş sıralamasına baktınızmı 52.817 ile ben 560.sıradayım

Tepki Skoru
0
ben her yıl 2000 mezun olduğunu biliyorum bu forum dan. geçen yıl herkes okul öncesi tercih etmiş ç.g.ö de 70 kadro boş kalmış son sözleşmeli alımdan sonrada diye biliyorum.memurlar nette branş sıralamasına baktınızmı 52.817 ile ben 560.sıradayım

Arkadaşım nasıl 560. sıradasın benim puanım 56.600 ama sıram 6000 lerde.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar her yıl yaklaşık 300 mezun veriyoruz çocuk gelişimi bildiğiniz gibi sadece konya ve ankarada var bu yılda kpssye giren çocuk gelişimci sayısı yaklaşık 800.

Tepki Skoru
0
ben de o civarlarda diye biliyorm ama 800 kişi neredn çıktı yeni mezun değilse ne?bizden herkes atandı önceki yıllardan olamaz..arkadaşlar gazi 60;selçuk örgün ve 2.öğretm olmak üzere toplam 80 mezun veriyor.toplam 140 ediyor.peki neden bu kadar sayı sınava girmş anlamadm:bilen varsa yazsın lütfen..bir de bu sıralama nekadar doğru?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben selçuk mezunuyum fakülteyi arayıp sordum sadece bizim fakülteden 144 mezun var 800 mezun oayına gelince geçmiş yıllarda atanan sözleşmeliler var onlarda giryo bu snava sonuçta

Tepki Skoru
0
ben de selçuk mezunuyum..demek o kadar mezun var.gaziden kaç mezun var acaba?başka üniversite yok zaten bizim bölüm için..

Tepki Skoru
0
arkadşlar gazinin çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği bölümü mezunlarıda tercih edebiliyo ç.g.öğretmenliğini 400 kusur kişide onlar var bu yıl sanava giren benim arkadaşımda ordan mezun tercih yapacak sayfa açılıyor.

Tepki Skoru
0
gazi çocuk gelişimi 120 mezun veriyor. ayrıca çocuk gelişimi ve okulöncesi değil artık. 2004 yılından bu yana çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği diye geçiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok az mezun var. ama bu sözleşmeden kadroya geçmek isteyenler işi bozuyor

Tepki Skoru
0
gazi mezunuyum puanım 54 olma ihtimali az ama denicem sözleşmeli olarak muşta o.ö deyim ama ne olursa olsun kendi branşım ç.g diyorum batı ve muş çevresini yazıyorum 58 ve 66 puanı olan arkadaşlarımda var...700 küsür kişinin nerden çıktığı konusuna gelince benim gibi sözleşmeden kadroya geçmek isteyenler ve 3. sınıfta olup sınava girenler bu sayıyı yükselti tabikii..
bol şanslar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.