Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çeşitli Konularda Günlük Plan Örnekleri

Tepki Skoru
0
herkese merhaba . uzun zamandan beri ortalıkta değildim ama geri geldim. etkinlikler ile geri dönüyorum.. ama şimdilik benim sizlerden bir ricam var. eğer elinde aile ile günlük planı var ise benimle paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler :D

Tepki Skoru
0
ya ben 3 yaş çocukları için günlük plan örneği bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
slm ilk önce herkese...ben anaokulnda stajer öğrenciyim ve hocm benden solunum, sindirim sinr sistemi ile ilgili günlk plan hazrlmamaı istedi ama ben hazırlyamdm iki günm var bana yardm edermsnz bu konu ile ilgili etknlk hazrlamamda?

Tepki Skoru
0
arkadaşım günlük plan veremeyecğim ama sana benden sindirim ve boşaltım sistemini anlatan bir fen etkinliği:)
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

bu gördüğün resimleri ben boyuyorum ve çocukları boynuna asıyorum.ağız ve diş resmi olan çocuğa bir tabak ve sarımsak dövmede kullanılan tahtayı veriyorum.mide resmi olan çocuğa bir pet şişe veriyorum.bağırsak resmi olan çocuğa da bir süzgeç veriyorum.ayrıyeten bir çubuk kraker ve su gerekiyor.başlıyoruz deneye:) tabağa çubuk krakerleri koyuyorum çocuk bunları döverek eziyor.burada dişlerin ve dilin işlevini anlatıyorum.sonra üzerine su döküyorum ve bu karışımı pet şişeye döküyorum,çalkalıyorum ve midenin işlevini anlatıyorum.daha sonra karışımı süzgece döküyoruz altına da tabağı koyuyoruz.burada da bağırsağın işlevini anlatıyoruz.süzgeçten akan suyun idrar olduğu falan.tabi bu deneyi geliştirmek sizin elinizde..
en son olarak da bir maket üzerinde ya da bir resim üzerinden genel olarak tekrar anlatıyorum bu işlemlerin nasıl gerçekleştiğini:) çocukların da oldukça hoşuna gidiyor
resmi de vereyim

inşallah bi yararı olur..

Tepki Skoru
0
çok teşkkr ederm..... yararı olmaz olur mu çok yararı olcnı biliorm...tekrr teşkkr ederm harbiden

Tepki Skoru
0
bende bi sanat etkinliği öğrendim onuda paylaşım..belki birine lazım olur...
sinir sistemi ile ilgili
büyük bi kartona bi çocuğu yatırıp kaba taslak resmini çiziosunuz..sonra ipleri kullanarak ince ipleri ince sinr damarlanı kalın iplerle kalın damarlrı göstermk içn yapıştırıyorz...en sonnda bütün vücudun damarları ortaya çıkmş olur ve onun hakknda çocuklarla konşurz anltrız..gzl bi etknlk

Tepki Skoru
0
Selam arkadaşlar yeni üyelerdenim ben.3.sınıf öğrencisiyim.Bana acil büyük-orta-küçük ve tatlı kavramları ile ilgili günlük plan lazım..Yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba.bana duyu organlarımızla ilgili günlük plan örneği lazım. yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
ACİLLLLLLL!!!!!!! günlük plan yapıyorum ve psikomotor alanla ilgili bi yönergeye uygun oyun bulamadım bana yarcımcı olabilrmisiniz..psikomototr alan amaç 1:bedensel kordinasyon gerektiren belirli harketleri yapabilme kazanım 1: sözl yönergelere uygun olarak ısınma hareketleri yapar...bana yardımcı olabairseniz sevinirim ..şimdiden teşekküler

Tepki Skoru
0
saolun hocam elinize sağlık...işime çok yaradı

Tepki Skoru
0
Herkese merabalar...Lise öğrencisiyim henüz ve günlük plan hazırlamada çok yetersizim..Hocamız 29 ekim ile ilgili günlük plan hazırlamamızı ödev olarak verdi:((Özellikle amaç ve kazanımları çok karıştırıyom..Şu garip kardeşinize yardım eder misiniz:)

Tepki Skoru
0
merabalar...Lise öğrencisiyim henüz ve günlük plan hazırlamada çok yetersizim..Hocamız 29 ekim ile ilgili günlük plan hazırlamamızı ödev olarak verdi:((Özellikle amaç ve kazanımları çok karıştırıyom..Şu garip kardeşinize yardım eder misiniz:)

Tepki Skoru
0
kolay gelsın arkadaslar gunluk plan orneklerı gerekıyor bana sıtede yenı oldugum için bılmıyorum pek:D

Tepki Skoru
0
sl m arkadaşlar aile eğitimi günlük plan konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
acil ödev için 36-48ay,48-60ay,60-72ay çocuklara yönelik günlük plan örnekleri rica ediyorum.lütfen yardm ederseniz sevinirim

lütfen 3-4yaş,4-5yaş ve 5-6yaşa yönelik planlarnz varsa gönderrmsnz lütfen:(tam günlük olması gerekiyor.tşkürler.msn adresmdende ulaşabilrsnz.

.................................

lütfen biri bana yardmcı olsun .ödevlerm çok kafayı yicem. 3-4yaş,4-5yaş,5-6yaş için tam günlük plan örnekleri rica ediyorum lütfen.

Tepki Skoru
0
arkdaslar herkese slmlar.
sorum günlük plan değerlendirmesi bana gelen müfettiş bu değerlendirmeyi 3bölüme ayırarak yapıcaksın dedi öğretmen acısından çocuk acısından plan acısından ...:36_11_13:

müfettiş in istediği gibi bu değerlendirmeyi yapan arkdaslar varsa nasıl yapıyorsunuz . neyi neye göre değerlendiyorsunuz. ve neler yazabiliyorsunuz bu kısımlara bilgi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim...:36_3_12:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle