Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çeşitli Konularda Günlük Plan Örnekleri

Tepki Skoru
0
skm arkadaşlar ben siteye yen üye oldum ve 20 gün benim stajım var sizce bu 20 gün içinde hangi konuları işlemeliyim günlük plan konusu ben belirleyecekmişim....Lütfen yardım edin...Şimdiden tşk ederim yardımlarınız için

Tepki Skoru
0
yaz tatili olması sebebi ile bence yaza uygun planlar hazırlayabilirsiniz....
1-çiftlik hayatı ile ilgili yada yüzerken ve havuzda neleredikkat etmeliyiz
2-müzik aletleri ve nasıl çalındıkları
3-yaz mevsiminde havada çevrede meydana gelen değişiklikler
4-kaza ve tehlikelerden korunmak için neler yapılmalı
5-spor ve bedensel devinimlilerle ilgili etkinlikler
6-alışveriş yapma(gezi olarak uygulanabilir)
7-yaş gurubuna göre seli harflerle ilgili çalışmalar yapılabilir
8-yaşamın iyileştirilmesinde ve korunmasındaki sorumluluklar
9-bahçemiz neler yaparız nasıl bakarız
10-oyun parklarımız
11-köyümüz-kültürel özelliklerimiz
12-uzunluk -ağırlık ölçüyorum
13-sesimin rengi doğadaki sesler
14-düğünlerimiz nasıl olur?
hiç yaz planı hazırlamdım ama aklıma gelen bunlar bunaları alt başlıklar yaparak geliştirebilirsiniz kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaslar 2008-2009 egitim yılı için ya-pa yada smg yayınlarının günlük planları olan varmı varsa lütfen ekleyin...tesekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elinde 2003 2004 yıllarının günlük planı varmı acaba..yardımcı olursanız sevinirim..

Tepki Skoru
0
kreş planı olan biri varmı ben stajerim açık ögretimde okuyorum (lise) son iki ayım ve küçük yaştayım 0-3 yaş plan istiyolar yardımcı olursanız sewinirim

Tepki Skoru
0
12-24 aylık çocuklar yıllık ve günlük plan arıyorum:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
arkdaşlar bu yıl ilk defa görev aldım ve cok heycanlyım aynı zamanda da tedirgin.3 yaş günlük plan örnegi olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olurlarsa cok sevinirm.şimdiden teşkr ler.

Tepki Skoru
0
cok saolun hocam işime yaramaz mı.
teşekür ederim.

Tepki Skoru
0
bu yıl ilk defa özel eğitim kurumda çalışmaya başladım.fakat plan program hakkında çok az bilgim var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşabilirmisiniz....

Tepki Skoru
0
merhaba...
arkadaşlar şekiller ve renkler hakkında günlük plana ihtiyacım var yardımcı olursanız sevınırım... şimdiden teşekkürler....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sarı rengi öğretmem gerekiyor.sarı rengi kapsayan ve kırmızı rengide pekiştirecek yarım gün günlük plana ihtiyacım var. etkinlikleri nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/4a3476a967967ce239dbb33894150401.doc

Arkadaşım ben de kırmızı renkle ilgili günlük plan vardı.Ben kırmızı rengi daha detaylı aldım.Anacak siz aynı planı sarı renk olarak hazırlayabilrsiniz.Sarı ve kırmızı kartondan daireler hazırlayarak sarı ve kırmızya atlama oyunu oynanayabilrisiniz.Sarı renkteki eşyalardan sarı köşesi oluşturabilirsiniz.Hikaye olarak kendiniz sarı renkle ilgili bir hikaye yazabilirsinzi.Örneğin benim analttığım bir hikaye:Bayan sarı sarı rengi çok sevremiş,bu nedenle giydiği her şey sarı renteymiş,ayakkabıları,küpeleri v.s.hikayenin sonunda siz en çok hangi seversiniz diyerek bitirebilrisiniz.Sarı renkte meyve ve sebzeleri gruplandırabilirsiniz.Aklıma gelenler bunlar.İyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim.( biraz geç yazdım teşekkürü kusura bakmayın bilgisayarımdan kaynaklanan küçük bi problem yüzünden. )sağolun

Tepki Skoru
0
ArkadaŞim hangİ gÜne gereklİ bİlmİorum ancak bİ gÜn Önce eve not yazarak ertesİ gÜnÜn sari renk gİyde gel gÜnÜ olcaĞini belİrte bİlİrsİn ogÜn herkes sari gİyİnİr sari renkte eŞyalar İsteyebİlİrsİn gÖster anlat yaptirabİlİrsİn bu tÜr etkİnlİkler Çabuk ÖĞrenmeyİ saĞliyor sevgİler....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle