İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Baraj bellİ oldu… 46,798

teşekkürler nazcı şimdi okudum mesajını gerçekten bişeyler yapmak istiyorm pazartesi mebe gidiyorm inş bakalım ne olacak sağol bilgilendiririm
46 ile muş sunguya atanan arkadaşlarım var! bu senede ücretli öğretmenliğe devam kısmet seneye artık...
zarpandit arkadaşım haklsın bencede alım olmaz artık bende okul öncesi 4.sınıfım ücretli ögretmnlik yapmıyorum kpss hazrlanıcam umarım hayırlısı olur hepmiz için🙂
her kafadan bi ses çıkıyo bence siz ders çalışmaya başlayın bran öncee buraya girerek vakit kaybetmeyn arkadaşlar
göste arkadaşım puanın iyi bence sen gidersin inş hakediyosun bu yıl gdersin mutlaka
dooolphin şunu yazdı:
2000 kişi alınırsa taban 42,00 puana iner
3000 kişi alınırsa taban 39,50
4000 kişi alınırsa taban 36,45
5000 kişi alınırsa taban 31,90

yani filiz hanım 3000 kiş alındığı takdirde şansınız var. önünüzde yaklaşık 2500 kişi var...
hocam unttuğunuz bişey var oda 1000 e yakın kişi büte kaldı ve tercih yapamadı bunların büyük çoğunluğu 48 üstü tanıdıklarımın çoğuda geçti bende bunlara dahilim puanım 51 hesaplarken bunlarıda göz önünde bulundurun bence
eylemm şunu yazdı:
hocam unttuğunuz bişey var oda 1000 e yakın kişi büte kaldı ve tercih yapamadı bunların büyük çoğunluğu 48 üstü tanıdıklarımın çoğuda geçti bende bunlara dahilim puanım 51 hesaplarken bunlarıda göz önünde bulundurun bence
kalan da Ço ama canim ya!
evet kalan baya varr, benim ilde 54 kişiydik 30 a yakını kaldı
glden şunu yazdı:
evet kalan baya varr, benim ilde 54 kişiydik 30 a yakını kaldı
valla ben kayserideyim kaln çok az bence en az 700 kişi geçmiştir
eylemm şunu yazdı:
:36897fd:

zaten hesaplamaların hepsi her şey düşünülerek yapılmış...ayrıca kaç kişi var ki 1000 büt olcak.. o kadar büte kalan varsa 800 tanesi yine kalmıştır..

kpssye giren 20000 kişi vardı....bunların 14391i atandı...geriye 5550 kaldı....100 oynar 200 oynar ama 1000 bugüne kadar oynamadı
ArkadaŞlar son alim 46 kÜsÜrde bİttİ. Bende atanamadim fakat kasimda atama var dİye duydum İnŞallah hepİmİz ataniriz.
inşallah çok atama olur puan çok düşer inşallah
Hayırlısı inş. bizden alım olur da üzülen kimse olmaz.Seneye mezun olacak arkadaşların da önü açık olur🙂)
ben sosyalcihüseyin hocamın yorumlarını ağustos ayından beri takip ediyorum,yorumları çok mantıklı bir o kadarda gerçekçi,söyledikleri ve yaptığı hesaplar çok doğru çıkıyor,bence hocamızın yorumlarına güvenelim,iyiki varsın sosyalcihüseyin hocam..............
sosyalcihuseyin şunu yazdı:
:36897fd:

zaten hesaplamaların hepsi her şey düşünülerek yapılmış...ayrıca kaç kişi var ki 1000 büt olcak.. o kadar büte kalan varsa 800 tanesi yine kalmıştır..

kpssye giren 20000 kişi vardı....bunların 14391i atandı...geriye 5550 kaldı....100 oynar 200 oynar ama 1000 bugüne kadar oynamadı
arkadaşım bende herkesin atanmasını istiyorum sonuçta hepimiz bekliyoruz ama gerçekler var resmi olarak 950 kişi bu yıl büte kaldı sizce bunun 800 ü geçtimi kaldımı. inşallah dediğiniz gibi olur ama ben artık polyannalığı bıraktım ders çalışıyorum bari önümüzdeki yılı garantileyim sizede tavsiyem budur
valla ben artık hiçbirşeyden emin değilim arkadaşlar. onun için kendimi çokta ümitlendirmicem. bugünden tezi yok çalışmaya başlamayı düşünüyorum. nasip...
ilkay33 şunu yazdı:
ben sosyalcihüseyin hocamın yorumlarını ağustos ayından beri takip ediyorum,yorumları çok mantıklı bir o kadarda gerçekçi,söyledikleri ve yaptığı hesaplar çok doğru çıkıyor,bence hocamızın yorumlarına güvenelim,iyiki varsın sosyalcihüseyin hocam..............
aynen valla. hergün mutlaka hocamızı takip etmek için giriyorum siteye. çok mantıklı ve gerçekci yorumlarda bulunuyo. yanlış anlaşılmasın; ümitvari konuştuğu için değil, işini bilerek yorumladığı için. tşk hocam🙂))))
hüseyin hocaya fun açmak lazım artık 🙂

gereksiz ümitlerde bulunmadı hiç bi zaman

yoktan yere sallama yorumlar da yapmadı

takdir ediyorum ve teşşekkür edyorum bende🙂
esrawoswos şunu yazdı:
hüseyin hocaya fun açmak lazım artık 🙂

gereksiz ümitlerde bulunmadı hiç bi zaman

yoktan yere sallama yorumlar da yapmadı

takdir ediyorum ve teşşekkür edyorum bende🙂
evet valla. sosyalcihüseyin funclub:77wu[1]:süper olur gerçekten🙂)))
kesinlikle yorumları çok gerçekçi 10 bin atamada46-47 de kalır demişti,bende son zamanlarda sadece hocamın yorumlarına bakmak için giriyorum siteye,hocam yorum yapmadığı zamanlar panik oluyorum,hocam lütfen bizi yorumsuz bırakmayın..........

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.