hocam unttuğunuz bişey var oda 1000 e yakın kişi büte kaldı ve tercih yapamadı bunların büyük çoğunluğu 48 üstü tanıdıklarımın çoğuda geçti bende bunlara dahilim puanım 51 hesaplarken bunlarıda göz önünde bulundurun bence2000 kişi alınırsa taban 42,00 puana iner
3000 kişi alınırsa taban 39,50
4000 kişi alınırsa taban 36,45
5000 kişi alınırsa taban 31,90
yani filiz hanım 3000 kiş alındığı takdirde şansınız var. önünüzde yaklaşık 2500 kişi var...
kalan da Ço ama canim ya!hocam unttuğunuz bişey var oda 1000 e yakın kişi büte kaldı ve tercih yapamadı bunların büyük çoğunluğu 48 üstü tanıdıklarımın çoğuda geçti bende bunlara dahilim puanım 51 hesaplarken bunlarıda göz önünde bulundurun bence
valla ben kayserideyim kaln çok az bence en az 700 kişi geçmiştirevet kalan baya varr, benim ilde 54 kişiydik 30 a yakını kaldı
:36897fd:hocam unttuğunuz bişey var oda 1000 e yakın kişi büte kaldı ve tercih yapamadı bunların büyük çoğunluğu 48 üstü tanıdıklarımın çoğuda geçti bende bunlara dahilim puanım 51 hesaplarken bunlarıda göz önünde bulundurun bence
arkadaşım bende herkesin atanmasını istiyorum sonuçta hepimiz bekliyoruz ama gerçekler var resmi olarak 950 kişi bu yıl büte kaldı sizce bunun 800 ü geçtimi kaldımı. inşallah dediğiniz gibi olur ama ben artık polyannalığı bıraktım ders çalışıyorum bari önümüzdeki yılı garantileyim sizede tavsiyem budur:36897fd:
zaten hesaplamaların hepsi her şey düşünülerek yapılmış...ayrıca kaç kişi var ki 1000 büt olcak.. o kadar büte kalan varsa 800 tanesi yine kalmıştır..
kpssye giren 20000 kişi vardı....bunların 14391i atandı...geriye 5550 kaldı....100 oynar 200 oynar ama 1000 bugüne kadar oynamadı
aynen valla. hergün mutlaka hocamızı takip etmek için giriyorum siteye. çok mantıklı ve gerçekci yorumlarda bulunuyo. yanlış anlaşılmasın; ümitvari konuştuğu için değil, işini bilerek yorumladığı için. tşk hocam))))ben sosyalcihüseyin hocamın yorumlarını ağustos ayından beri takip ediyorum,yorumları çok mantıklı bir o kadarda gerçekçi,söyledikleri ve yaptığı hesaplar çok doğru çıkıyor,bence hocamızın yorumlarına güvenelim,iyiki varsın sosyalcihüseyin hocam..............
evet valla. sosyalcihüseyin funclub:77wu[1]:süper olur gerçekten)))hüseyin hocaya fun açmak lazım artık
gereksiz ümitlerde bulunmadı hiç bi zaman
yoktan yere sallama yorumlar da yapmadı
takdir ediyorum ve teşşekkür edyorum bende