Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Baraj bellİ oldu... 46,798

Tepki Skoru
0
ah ah bende atanamadım.bu arada bıde dersaneey başladım.dersler son sürat devam edıyo.atanamazsam sorun da yok artık.bıde kpss den 80-90 alıyormuşum.hayali bile güzell :d
yeliz sen gideonmu dersaneye falan
hayır canım gitmiyorum daha erken deilmi ya:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
olsun ben işimi sansa bırakamam canm ya.dersanede bı okulöncesı mezun olarak ben varım sanrm.herkes okul öncesine sinirli.tabıkı bende cevaplarını veriyorum

Tepki Skoru
0
tamam canm veririm :D:D yaşasın okulöncesi öğretmenleri

Tepki Skoru
0
hüseyin hocam nerdesiniz ya!!!!!!!!!!!!
bu samsun meb.in haberinden sonra halimiz ne olacak???

Tepki Skoru
0
güzel olacak güzel samsun meb in ahberinden sonra alacakalr hepinmizi puanlar inecek 35-40 hayal görüyoruz heralde arkadaşlar hayel ben umudumu tamamen yiridim görceksiniz almayacaklar bizden alırlarsada cok az 300-400 oda belki

ya cok olumsuz konuşuyorum özdilerim ama cok sinirlendim ya cok ama cooookkk bu smasun meb haberinden sonra hüsyin hoca gelirde bizler bir acıklmayapar inşlah onda daha yeni haberler vardır belkii

Tepki Skoru
0
boş boş oturmakla olmaz arkadaşlar ağlamayana meme yok!haberlere konu olur belki arkadaşlar mail atalım kanallara..ciddiyim ben şimdi onunla uğreşıyrm..okul öncesi eğitimin öneminden bahsettim çok kısa ve bu resmi yazıyı kopyaladım ekledim herkes kendi işini yapmalı benden ne kadar sınıf öğretmeni olursa onlarda o kadar okul önceci olur falan işte..sonra da tarafsız ve ilkeli hebrcilik anlayınışınz ile yanımızda olacağınızı biliyor ilginize şimdiden teşekkür ediyor h,iç değilse bir kez ekranlardan duyurursanız.. falan işte hadi arkadaşlar ne kadar çok kanala ne kadar çok mail atarsak o kadar dikkate alınırız..bu işe yarıyor tecrübe ile sabit..pek çok gazatede yazım çıkmıştı zamanında kız meslek liselerinin önü tıkanıyor diye ve reha muhtar da haberlerde kısacık geçmişti..istersek olur lütfen...oturduğumuz yerden ağlama çözüm değil

Tepki Skoru
0
Merhaba can can sende drshaneye gidiyormuşsun bende kayıt olmuştum 10 000 atamasından önce.Şu an kararsız kaldım şansa bırakıp bırakmamakta
puanım 43.018. Aynen dershanede bir ben varım. Ayrıca en yaşlısıda benim 83 lüyüm ama:( Ne yapsamki acaba???

Tepki Skoru
0
ewet canm bnde dersaneye gidiorum aynı zmanda gunde 3 saat rehabıltasyon merkezınde calısıyorum.ıns atama olurda atanırız ya benmde 42.172

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu site çalışmaya girmeden bir gün önce müjde!10 bin atama geliyo diye bi forum wardı ama şimdi bulamıyorum nasıl bulabilirim o konuyu orda sosyalcı hüseyin hocanında baya mesajı wardı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar olayı basına tasıyalım kanal adresi bilen varsa kanallara meyl atalım başlayalım bişeyler yapmaya
hadi aderss

Tepki Skoru
0
kalbim sıkışıyor valla ya!!!!!!!! sıntılıyım hemde çok... hiç bu kadar gerilmemiştim!!!!!

Tepki Skoru
0
ben de onu diyorum işte
nette hepsinin iletişim adresi var (mail adresleri de)10 kişi başka 100 kişi başka olur hadi arkadaşlar zor değil..

Tepki Skoru
0
ya karışacak bişey yok aslında olay cok basıt alıma 46 dan aşşagıya dogru devam edecekler bukadar basit ne gerek varkı sınıfcılara büte kalan atanamayanlarda var onlarla kapanmıyomu bu acıkta sınıfcıları hazırlıyolar ya yada bence kasımda alım az olursa bırakacak lisans lılar kpss calışmak icin ücretli ögretmenligi belkide sınıfcıları bunun icin hazırlıyolar

Tepki Skoru
0
ya karışacak bişey yok aslında olay cok basıt alıma 46 dan aşşagıya dogru devam edecekler bukadar basit ne gerek varkı sınıfcılara büte kalan atanamayanlarda var onlarla kapanmıyomu bu acıkta sınıfcıları hazırlıyolar ya yada bence kasımda alım az olursa bırakacak lisans lılar kpss calışmak icin ücretli ögretmenligi belkide sınıfcıları bunun icin hazırlıyolar
son söylediğin bütün branşalr için geçerli o zaman bütün branşlara muaddil yetiştirmeleri gerir kasımda atanamayan bırakıp kpss çalışır diye...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle