Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
sözleşmeliler tercih yapamıyormu yaaa, atamanız olduğundan hakkınız yok yazıyo, sözleşmeli atandım ben.. hani tercih yapacaktık, bir lafınız da doğru olsa, içim gam yemez.. sözleşmeli son dendi, ardından 10.000 alındı, tercih yapacak dendi şimdi de hakkınız yok diyo... Allahtan nefes almaya hakkımız var bu dünyada...

Tepki Skoru
0
nası yanii...kılavuz yayınlanalı kaç gün oldu bugünü mü bulmuşlar düzeltmek için..diğer sitelerde okudum bizim yerimize sınıf öğretmenlerine açılıyomuş okullar onlar tercih yapabiliyomuş...

Tepki Skoru
0
nası yanii...kılavuz yayınlanalı kaç gün oldu bugünü mü bulmuşlar düzeltmek için..diğer sitelerde okudum bizim yerimize sınıf öğretmenlerine açılıyomuş okullar onlar tercih yapabiliyomuş...
Arkadaşım ben de çocuk gelişimden denedim sayfamı açılıyor.Açılması demek atama hakkının olduğu demek değil ki.Sonuçta bölümlei oö.değil.Atansalar bile geçersiz sayılır.

Tepki Skoru
0
siz ne zaman sözleşmeli atandınız, ben bu sene ilk atamalarda geldim ama, bvaşvuru yapamazsınız diyor. Hani dava yolu açıktı, hani herkez yapacaktı, bilginiz var mı, nereye başvurmam lazım. kadrolu değilim ki ben yaaa, nasıl hakkım yok

Tepki Skoru
0
aranacak bir yer var mı, ben şimdi okula gidiyorum, mebi arayalım sıralım bari....

Tepki Skoru
0
acaba eylülde sözleşmeli atananlaramı gözükmüyor tercih sayfası diğer sitelerde öle yazıyor

Tepki Skoru
0
siz ne zaman sözleşmeli atandınız, ben bu sene ilk atamalarda geldim ama, bvaşvuru yapamazsınız diyor. Hani dava yolu açıktı, hani herkez yapacaktı, bilginiz var mı, nereye başvurmam lazım. kadrolu değilim ki ben yaaa, nasıl hakkım yok
bende bu yıl ilk atamayla atandım...kılavuzda bile yazıyo sözleşmelinin başvuru yapacağı...ama sayfa bize maalesef açılmıyo.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeliler bulunduğu yerde 1 yılını doldurmamışsa sadece kendi okulunu kadrolu olarak tercih edebiliyor

Tepki Skoru
0
Artık açılıyor ilk atananlara duyrulur...

Tepki Skoru
0
evet bakın basta söylemıstık bır yılını doldurmayan atanamıyor dıye :( ama hala ısrarlı olundu hayır basvuru yapılıyor dıye :(((

Tepki Skoru
0
sevındım ılk yazıları okyunca basvuramıyoruz dıye ama acılınca :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bışı sorcam.gecen sene atanan bı arkadaşım tercıh yapmak ıcın gırmış ama kendı okuluna tercıh yapamıyomuş yanı başka bır okula gıtmrk zorunda olcak.pekı bıraktıgı okuldakı ogrencıler ne olacak mantığım henuz almadııı:S

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bışı sorcam.gecen sene atanan bı arkadaşım tercıh yapmak ıcın gırmış ama kendı okuluna tercıh yapamıyomuş yanı başka bır okula gıtmrk zorunda olcak.pekı bıraktıgı okuldakı ogrencıler ne olacak mantığım henuz almadııı:S
Onların bıraktığı yerlere de hemen ardından sözleşmeli alım olacak:)

Tepki Skoru
0
inşallahh arkadaşmm pekı sence goreve başlama surelerı beklenırmı aralık 31geldı çattı resmenn.bu arada hayırlı cumalar dılıyorum herkese:))

Tepki Skoru
0
Eğer çocukları düşünürlerse beklememeleri gerek.Ama ne de olsa tatil geliyor,idare ederiz derlerse şubatı bulur:((

Tepki Skoru
0
sayfa açıldı arkadaşlar bana kendi okulum kapalı

Tepki Skoru
0
Eğer çocukları düşünürlerse beklememeleri gerek.Ama ne de olsa tatil geliyor,idare ederiz derlerse şubatı bulur:((
bu 15 tatıl daha çok yokmuu.bı ara grıp yuzunden erkene alıncak denıyodu sonra çubukçu alınmayacak demişti şubata kadar yazık o çocuklara gerçektenn...

Tepki Skoru
0
İnş.aralığın sonuna kadar alım olur.Bekleyeceğiz artık,başka çare yok.Ama beklemek çok zor:((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle