Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende ısparta merkez ıstıyodum suan ılcesının koyunde sozlesmelıyım.ıspartayı 2.atamada sısırdıler.şimdide hiç yer acmamıslar.öğretmen arkadaslar subatta daha guzel yerler acılır dıyolar.ben ılk atamada geldım 2.atamayıda gorduk...belkı subatta guzel yerler olur....moralım cok bozuldu...subata ınsallah dıyorum...bakalım hayırlısı...
bu arada sozlesmelı alımlar devammıs neden sızce dıye mudure sordum madem fark yok neden hala sozlesmelı alıyolar dıye.ımf memur almıycaksın dıyomus alırsan para vermem dıyomus.devlette bızı ıscı statusunde sozlesmelı alıyormus...yanı kadro bıraz zor...

evt arkadasım bızleer ımf gozunde ıscı statusunde gorunuyoruz bı ulkede bu kadar memur olamazmıs bızde o yuzden sozlesmelıyız ımf ye neyse bızım ulkemızın calısanında arada fark yok falan dıyolar ne kadar ıyı davransada benım bulundugum yerdekı calısanlar bı yer aaaa hocam sen sozlesmelısın olmaz boyle dıyolar yanı en garantılı yontem kadroya gecmek herkesın hakkında hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar, alan bazında sıralama verilmiyor madem, biz de burdan yazalım puanımızı ve hangi illeri istediğimizi, yeni bir başlık açmak istedim ama başaramadım. tercihler yarın başlıyor.
ben başlıyayım:
- Bursa 5
- Eskişehir 8
- Afyon 13 (aralarından seçip 20'ye tamamlayacam)
puanım 72.211
lütfen siz de yazın ki ona göre değişiklik yapayım yol yakınken.

Tepki Skoru
0
sementa hocam açıkladığınız için teşekkür ederim bunlar çok olumlu gelişmeler hayırlısı ile tüm sözleşmeli öğretmenler kadroya geçer inşallah
inşallah, son dönemde üzerine çok gidiliyor, sanırım kısa zamanda çok güzel gelişmeler olacak. bu kadar gündeme gelmiyordu çünkü. Danıştay kesin karar verirse, kaçarı yok zaten... Bir de maliyede hesap yapılmış, sözleşmelilerin kadroya geçmesinin devlete 1 kuruş bile zarar vermediği ortaya çıkmış, hatta daha iyi çünkü ilk atanan sözleşmeliler kadrolulardan daha fazla alıyormuş.. ben güzel haberler bekliyorum... hayırlısı :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sayfa szleşmelilere açılmıyor denedik yok tercih sayfası görünmüo sizde lütfen bakın ve haber verin noldu noluyoo verilen sözler vardı sözleşmeliler tercih yapacaktıııı bekliyoruzz

Tepki Skoru
0
açılıyor arkadaşlar sözleşmeliye de açılıyor.

Tepki Skoru
0
nasıl yani, ben sabahtan beri uğraşıyorum diğer arkadaşlrda açamıyor hata mı var sayfada? siz de ağustos tamı atandınız acaba yeni atananlara mı açılmıo biz şaştık kaldık valla

Tepki Skoru
0
. 2009-2 Kadrolu/Sözleşmeli atama döneminde atamanız yapıldığından başvuru hakkınız bulunmamaktadır.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 10000 atamada atananlara açılıyor,ilk atananlara atandığınız tespit edilmiştir diye bir uyarı geliyor.Ama 10000 alımda 70 puan üstü 100 kişi bile yoktur ki.Bu ne iş anlamadım????????????

Tepki Skoru
0
sanırım 10bın tane atanan sozleşmelılere açılmıyo burdan ole gorunuyo...

Tepki Skoru
0
Bu da kadrolu almamamları için bir oyun işte.Güya sözleşmeliler de başvuruyordu.Neden ilk atananla sonraki atananları ayırdılar öyleyse.Böyle olursa yine 700 yer boş kalacak.Hatta hepsi boş kalacak,çünkü 10000alımdaki sözleşmeliler yerlerinden memnun.neden doğuya gitsinlerki...

Tepki Skoru
0
belkı taban puan düşer diyecem ama kendımde ınanamıyorum bu soledıgımee

Tepki Skoru
0
Madem böyle yapacaklardı da neden taban koydular????

Tepki Skoru
0
şimdi de uyarı yazısı çıkmıo, hata kaynağı: mebbis yazıo
bu ne yaaa hiç bi şey anlamadım:(:(:(

Tepki Skoru
0
bende ilk atamada atandım...nalet sayfa açılmıyo..başvuru hakkımız yokmuş,,,ama kılavuzda öyle yazmıyo.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar panik yapmayın.Kılavuzdaki hataları düzeltiyorlarmış.Yani ilk atananlara da açılacakmış..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle