Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanın yetmedii için basvuramıyorum ama acık yerleri merak ediyorm izmirle ilgili bilgi veren olursa cok sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanın yetmedii için basvuramıyorum ama acık yerleri merak ediyorm izmirle ilgili bilgi veren olursa cok sevinirim.
1. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)2. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)3. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)4. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)5. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)6. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)7. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)8. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)9. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)10. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)11. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)12. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)13. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)14. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)15. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)16. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)17. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)18. Tercih ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİNGÖL BİTLİS BURSA ÇANKIRI ÇORUM DİYARBAKIR DÜZCE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP HATAY IĞDIR İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARAMAN KARS KAYSERİ KIRIKKALE KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR ORDU OSMANİYE RİZE SAMSUN SİİRT SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA ZONGULDAK (KADROLU) - ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ne oldu anlamadım galiba tüm boş yerleri kopyalamış???

Tepki Skoru
0
süpersin hüşa arkadaşım saol..........
Önemli değil:))
Düzelteyim bari:))
ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)

Tepki Skoru
0
arkadaşların sözleşmeli çalıştıkları okullar açık gözküyo,ama onların puanları 70 altında ..70 üstü olanların okulları gözükmüyo bu işte bi bit yeniği VARRRRR.SANIRIM HERKESE YER DEĞİŞTİRİP Bİ O KADAR SÖZLEŞMELİ ALACAKLAR!

Tepki Skoru
0
Önemli değil:))
Düzelteyim bari:))
ALİAĞA-Aliağa TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BALÇOVA-Mehlika-Emir Altay Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAKLI-Zehra-Semahat Erişen İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BERGAMA-Bergama Anaokulu - (1) (KADROLU) - BORNOVA-Şehit Teğmen Murat Aslantürk İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BUCA-Buca-Müşerref Mahmut Tınas İlköğretim Ok. - (1) (KADROLU) - ÇEŞME-Mehmet Akpınar Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇİĞLİ-Çiğli Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim O. - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-1 - (1) (KADROLU) - KARABAĞLAR-Vilayetler Hizmet Birliği Bağımsız Anaokulu-2 - (1) (KADROLU) - KARABURUN-Hayrullah Divrik Anaokulu - (1) (KADROLU) - KARŞIYAKA-Nezahat Ertan Anaokulu - (1) (KADROLU) - KEMALPAŞA-Kemalpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - KONAK-Barbaros Hayrettin İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KONAK-19 Mayıs İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MENDERES-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MENEMEN-Kubilay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÖDEMİŞ-İnönü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TİRE-Aydınogulları İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - TORBALI-Yazıbaşı İlköğretim Okulu - (1)
İSTANBUL:
ARNAVUTKÖY-Arnavutköy İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ARNAVUTKÖY-Aşık Veysel İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ARNAVUTKÖY-Çilingir İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ARNAVUTKÖY-Hadımköy TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ARNAVUTKÖY-Taşoluk TOKİ İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ATAŞEHİR-Yeni Çamlıca İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAĞCILAR-Mevlana Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAĞCILAR-Yavuz Selim İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAĞCILAR-Zübeyde Hanım Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAHÇELİEVLER-Bağlar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAŞAKŞEHİR-Abdi İbrahim İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAŞAKŞEHİR-İBB Şair Erdem Beyazıt İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAŞAKŞEHİR-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAŞAKŞEHİR-Nurettin Topcu İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BAŞAKŞEHİR-Şh.Öğrt.Aynur Sarı Anaokulu - (1) (KADROLU) - BAYRAMPAŞA-Mustafa Itrı İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BEYLİKDÜZÜ-Gürpınar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BEYLİKDÜZÜ-Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlköğ.Okulu - (1) (KADROLU) - BEYLİKDÜZÜ-Yakuplu GAlip Balkar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BÜYÜKÇEKMECE-Batıköy Memurdan Armağan İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - BÜYÜKÇEKMECE-Celaliye İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÇEKMEKÖY-Ali Kuşçu İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ÇEKMEKÖY-Çekmeköy Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÇEKMEKÖY-Ömerli Koçulu Köyü Anaokulu - (1) (KADROLU) - ESENLER-50.Yıl Tuna İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Esenyurt Şirinler Anaokulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Esenyurt Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Fahir İlkel İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Kıraç Fethiye Şükrü Olcay İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Kıraç Nüzhet Usta Bilgican İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - ESENYURT-Mahir Gürler İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - EYÜP-Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - EYÜP-Pirinçci Köyü İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - FATİH-Engin Sever Anaokulu - (1) (KADROLU) - GAZİOSMANPAŞA-Mustafa Yeşil İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - GÜNGÖREN-Dr.Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - GÜNGÖREN-Güngören Polis Amca Anaokulu - (1) (KADROLU) - KAĞITHANE-Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KAĞITHANE-Zuhal İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KARTAL-Emir Sencer İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Ahmet Ermiş Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Belediye Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Papatya Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Sardunya Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Akasya Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Toki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Fulya Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Kardelen Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ Nilüfer Anaokulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ 1 İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-TOKİ 2 İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - KÜÇÜKÇEKMECE-Ziya Gökalp Anaokulu - (1) (KADROLU) - MALTEPE-Serpil Şahinoğlu Anaokulu - (1) (KADROLU) - PENDİK-Enver Çelik İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - PENDİK-Kavakpınar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - PENDİK-Kurtköy Çamlık İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - PENDİK-Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - PENDİK-Osmangazi İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SARIYER-Mehmet Sevim Ulusal İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SİLİVRİ-Selimpaşa Anaokulu - (1) (KADROLU) - SİLİVRİ-Şerife Baldöktü Anaokulu - (1) (KADROLU) - SULTANBEYLİ-Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SULTANBEYLİ-Kaptan-ı Derya İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SULTANGAZİ-Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SULTANGAZİ-Cebeci Sultançiftliği İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SULTANGAZİ-Nene Hatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - ÜMRANİYE-Selçuk Ecza 50.Yıl İlköğretim Okulu

Tepki Skoru
0
ÇOK İLGİNÇ benim arakadaşın okuld açık gözüküyo ama o başvuramıyo...eee oraya kadrolu atanırsa o kıza ne olacak?

Tepki Skoru
0
nası yani ya? ben eylülde atandım başvuramıyomuyum. ben günlerdir bu atamayı bekliorum ya offf..

Tepki Skoru
0
bu atama donemınde cok garıp seyler oluyo arkadaslar daha dogrusu bu bakan geldıgınden berı boyle seyler oluyo hatta bı forumda sınıf ogretmnelerıne okuloncesıde kadrolu gozukuyo dıye soylenıyo sınıf ogretmenı tanıdık arkadası olan varsa bı bakıp bızıde aydınlatsa eger oyle bı durum varsa cok kotuuuuu

Tepki Skoru
0
benim sayfm açıldı tercih sıralarıd açıldı.hiçbişey de yazmıyo tercih hakkınız yok gibi. bir sorun yok heralde tercih yapabilirim yani?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim puanımda yetmiyor. Nevşehirde nerelerde açık var merak ediyorum. Puanı yeten arkadaşlar bakabilirler mi?

Tepki Skoru
0
bu ne saçmalık sınıfcılar bizim bölüme nasıl tercih yapabilir cıldırmamak elde değil

Tepki Skoru
0
bende bı okuloncesı forumda duydum yapabılıyor dıye ama bu cok sacma yaa olmaz heralde boyle bısey

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim puanımda yetmiyor. Nevşehirde nerelerde açık var merak ediyorum. Puanı yeten arkadaşlar bakabilirler mi?
arkadasım nevsehırde acıgol seyfı akdag anaokulu, derınkuyu kuyutulutatlar i.ö.o, gulsehır atturk i.ö.o ve urgup ataturk i.ö.o acık var bende yazmayı dusunuyırum nevsehırı ama daha okullara bakmadım bılgın varsa yardımcı olurmusun

Tepki Skoru
0
tercih sayfası açılan arkadaşlar balıkesirde hangi okullar açık kopyalayıp yapıştırla yazabilirmisiniz lüften merak ediyorumda:(

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım tabiki yardımcı olurum acıgöl seyfi akdağ anaokulu yeni açıldı tatlarin köyünde zannedersem acıgölde olsa tatlarinde olsa merkeze otobüsleri ve öğretmen servisleri var derinkuyu biraz uzak kuyulutatları servisi varmı bilmiyorum çünkü orası köy araştırabilirim istersen ve diğer yerlerin gülşehir ve ürgüpün merkeze her yarım saat veya 20 dk bir otobüsü var ayrıca oralarda da güzeldir oradada kalabilirsin allah gönlüne göre versin inş istediğin yere atanırsın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar barajlara puanı tutan herkes her bölümün sayfasına giriş ypablir ama basvuramaz vursada onaylanmaz.bana çince bile acılıyo :)

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım tabiki yardımcı olurum acıgöl seyfi akdağ anaokulu yeni açıldı tatlarin köyünde zannedersem acıgölde olsa tatlarinde olsa merkeze otobüsleri ve öğretmen servisleri var derinkuyu biraz uzak kuyulutatları servisi varmı bilmiyorum çünkü orası köy araştırabilirim istersen ve diğer yerlerin gülşehir ve ürgüpün merkeze her yarım saat veya 20 dk bir otobüsü var ayrıca oralarda da güzeldir oradada kalabilirsin allah gönlüne göre versin inş istediğin yere atanırsın
tesekkur ederım canım cok sagol herkes ııcın hakkında hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.