ben 1. sıfa kaytoldum gecen senelerin sınavsorularını nasıl bulabilirimZerrin'ciğim teşekkürler canım.
Arkadaşlar, bence yukarıdaki linkte yazılanları mutlaka okuyun.
Orda yazılanların haricinde sormak istediğiniz ya da kafanıza takılan başka sorularınız olursa ben burdayım.
Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
e öğrenme portalından kimlik numaranla oturum açıyorsun ve sorulara ulaşıyorsun...ben 1. sıfa kaytoldum gecen senelerin sınavsorularını nasıl bulabilirim
Taban puanlar açıklandı Porta,hangi puan türü olduğu yazmıyor ama taban 323.692 tavan 372.057,taban puan aynı kalmış geçen seneyle...Hangi puan türünden en yüksek puanı aldıysanız o bölümden değerlendiriliyorsunuz. Bu yılın taban puanı açıklanmadı sanırım geçen yıl 324 tü. (Sanıyorum sözel tabandı bu) İkinci liseokumak yerine gidip üniversiteyi kazanmanızı ve en azından zamandan kazanmayı tavsiye ederim. İşin kolayı varken dolambaçlı bir yol insanı yorar.
3.sınıfa geçebilmeniz için 1.sınıftan borçlu geçtiğiniz derslerin tamamını vermeniz ve varsa 2.sınıftan başarısız olduğunuz dersleri ikiye indirmeniz gerekiyor.slm arkadaslar bişey sormak istiyorum. 1. sınıfta ingilizceden kaldım, diger derslerden gectim. tek ders altan alıyorum yani. Bu sene 2. sınıftayım İNGİLİZCEDEN tekrar kalırsam sınıftamı kalıyorum yoksa 3. sınıfamı geçiyorum ?
hayır 3. sınıfa geçemiyosun.aynı durumu ben yaşadım.ingilizceyi veremediğim için 3. sınıfa geçememiştim. şükür 3. senemde vermiştim.çok sinir bozucu bir durum.1-3 ve 2-4 kuralı var.slm arkadaslar bişey sormak istiyorum. 1. sınıfta ingilizceden kaldım, diger derslerden gectim. tek ders altan alıyorum yani. Bu sene 2. sınıftayım İNGİLİZCEDEN tekrar kalırsam sınıftamı kalıyorum yoksa 3. sınıfamı geçiyorum ?
arkadaşım önce şunu söyleyeyim;staj 24 hafta.ilk dönem için sadece her hafta etkinlik planı hazırlayıp uygulayacaksın.bir hafta serbest zaman,bir hafta sanat,bir hafta oyun vs. anlatabilmişimdir inşallah.anladın dimi ilk dönem günlük plan hazırlamıyosun etkinlik planı hazırlayıp uygulayacaksın.ayrıca her hafta bir çocuğu gözlemleyerek anekdot kayıt formu ve oyun gözlem formu tutacaksın.tabi her hafta aynı çocuğu gözlemliceksin.ilk dönem dediğim 10 hafta olucak.inşallah anlatabildimMerhaba arkadaşlar;
Ben 4.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl staj yerim belli oldu bu hafta başlıyorum ancak bizim tüm arkadaşlar olarak aklımıza takılan bir durum var.12 haftalık staj boyunca haftanın 1 günü,günlük plan yapıp tamamınımı uyguluyoruz,yoksa her hafta günlük plan yapıp içinden bir etkinliğimi uyguluyoruz?
Eğer her hafta günlük planın tamamını uygulayacaksak bu çok masraflı bir iş olmazmı?Her hafta tüm etkinlikleri kendi imkanınla hazırla uygula ama tek etkinliği raporla.Bu durumu rehber öğretmenlermi böyle yorumluyor yoksa hakikaten böyle bir durum varmı?Bizi bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.
Herkese başarılı bir öğretim yılı dilerim.
ben 2.sınıfım ama zorunlu diye biliyorum staj oldugu günler izinli sayılıyosun sanırım...ya birşey soracam 3.sınıflar eger çalışıyorsa okul deneyimi için staja gitmek zorunlu mu
.Devlet okulunda çalışıyorlarsa