Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
3.sınıf staj dosyası hakkıında hiç bişey bilmiyorum nasıl olcak bi anlatırmısınız lütfen

Tepki Skoru
0
Zerrin'ciğim teşekkürler canım.:)
Arkadaşlar, bence yukarıdaki linkte yazılanları mutlaka okuyun.
Orda yazılanların haricinde sormak istediğiniz ya da kafanıza takılan başka sorularınız olursa ben burdayım.
Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.:)
ben 1. sıfa kaytoldum gecen senelerin sınavsorularını nasıl bulabilirim

Tepki Skoru
0
merhaba ben özel bir okulda çalışıyorum.Devam zorunluluğum var mı?illa her hafta yada tam gün staj yerinde mi bulunmalıyım?bilgilendirirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf bürosuna bandrol ve paso başvurusu için öğrenci kimliğimle benim yerime bi başkası gidebilir mi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben önlisans okuyorum ve dikey geçiş yapmak istiyorum.size sorum şu,2 yıl okuduktan sonra devamı olarak 3. sınıftan açık öğretime geçebiliyor muyum geçiyorsam sınavlımı sınavsız mı lütfen çok merak ediyorum bilen varsa açil söylesin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 3. sınıfta okuyorum ama aynı zamanda usta öğretici olarak çalışıyorum staj yerim belli olmuş kendi okulumda yapabilirmiyim yada ne yapmam gerekiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben düz lise mezunuyum ama meslek lisesi diploması alıcam çocuk gelişimi bölümünü istiyorum ama mezun olduktan sonra üniversitede okumak istiyorum ama açıköğretimden kaç puan almam gerekiyor internetten baktığım kadarıyla 324 olması gerekiyor o kadar yüksek mi bu eşit ağırlık 1 mi yoksa sözel 1 dende girebilir miyiz okul kaç puan veriyor siz taban puan ne aldınız? şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
Hangi puan türünden en yüksek puanı aldıysanız o bölümden değerlendiriliyorsunuz. Bu yılın taban puanı açıklanmadı sanırım geçen yıl 324 tü. (Sanıyorum sözel tabandı bu) İkinci liseokumak yerine gidip üniversiteyi kazanmanızı ve en azından zamandan kazanmayı tavsiye ederim. İşin kolayı varken dolambaçlı bir yol insanı yorar.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim bende direk üniversite okumak isterim fakat benim okul puanım cok düşük çok yüksek puan almam gerekiyor ve türkçe öğretmenliği tarih öğretmenliği ya da edebiyet öğretmenliği okumam lazım yani öğretmenlikten başka bi meslek düşünmüyorum onların puanıda çok yüksek ben ne kadar sözelden yüksek yapsamda matematik yapmam gerekiyor ama ben matematik yapamıyorum o yüzden böyle bi yola başvuruyorum.

Tepki Skoru
0
Hangi puan türünden en yüksek puanı aldıysanız o bölümden değerlendiriliyorsunuz. Bu yılın taban puanı açıklanmadı sanırım geçen yıl 324 tü. (Sanıyorum sözel tabandı bu) İkinci liseokumak yerine gidip üniversiteyi kazanmanızı ve en azından zamandan kazanmayı tavsiye ederim. İşin kolayı varken dolambaçlı bir yol insanı yorar.
Taban puanlar açıklandı Porta,hangi puan türü olduğu yazmıyor ama taban 323.692 tavan 372.057,taban puan aynı kalmış geçen seneyle...

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar bişey sormak istiyorum. 1. sınıfta ingilizceden kaldım, diger derslerden gectim. tek ders altan alıyorum yani. Bu sene 2. sınıftayım İNGİLİZCEDEN tekrar kalırsam sınıftamı kalıyorum yoksa 3. sınıfamı geçiyorum ?

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar bişey sormak istiyorum. 1. sınıfta ingilizceden kaldım, diger derslerden gectim. tek ders altan alıyorum yani. Bu sene 2. sınıftayım İNGİLİZCEDEN tekrar kalırsam sınıftamı kalıyorum yoksa 3. sınıfamı geçiyorum ?
3.sınıfa geçebilmeniz için 1.sınıftan borçlu geçtiğiniz derslerin tamamını vermeniz ve varsa 2.sınıftan başarısız olduğunuz dersleri ikiye indirmeniz gerekiyor.

Tepki Skoru
0
hayır 3. sınıfa geçemiyosun.aynı durumu ben yaşadım.ingilizceyi veremediğim için 3. sınıfa geçememiştim. şükür 3. senemde vermiştim.çok sinir bozucu bir durum.1-3 ve 2-4 kuralı var.

Tepki Skoru
0
yaa cokı kötu bi durum. keşke ilk seneden kursa fln gitseydim yazın gittim yunusemre acıkögretim kursuna ama berbattı hiç ders vermediler. bu seneye aksamasına neden oldu. bu sene çok panik yapıyorum oyuzden:( arkadaslar sakın yunusemre acıkögretim kursuna gitmeyin. benden sölemesii

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar;
Ben 4.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl staj yerim belli oldu bu hafta başlıyorum ancak bizim tüm arkadaşlar olarak aklımıza takılan bir durum var.12 haftalık staj boyunca haftanın 1 günü,günlük plan yapıp tamamınımı uyguluyoruz,yoksa her hafta günlük plan yapıp içinden bir etkinliğimi uyguluyoruz?

Eğer her hafta günlük planın tamamını uygulayacaksak bu çok masraflı bir iş olmazmı?Her hafta tüm etkinlikleri kendi imkanınla hazırla uygula ama tek etkinliği raporla.Bu durumu rehber öğretmenlermi böyle yorumluyor yoksa hakikaten böyle bir durum varmı?Bizi bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.

Herkese başarılı bir öğretim yılı dilerim.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar;
Ben 4.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl staj yerim belli oldu bu hafta başlıyorum ancak bizim tüm arkadaşlar olarak aklımıza takılan bir durum var.12 haftalık staj boyunca haftanın 1 günü,günlük plan yapıp tamamınımı uyguluyoruz,yoksa her hafta günlük plan yapıp içinden bir etkinliğimi uyguluyoruz?

Eğer her hafta günlük planın tamamını uygulayacaksak bu çok masraflı bir iş olmazmı?Her hafta tüm etkinlikleri kendi imkanınla hazırla uygula ama tek etkinliği raporla.Bu durumu rehber öğretmenlermi böyle yorumluyor yoksa hakikaten böyle bir durum varmı?Bizi bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.

Herkese başarılı bir öğretim yılı dilerim.
arkadaşım önce şunu söyleyeyim;staj 24 hafta.ilk dönem için sadece her hafta etkinlik planı hazırlayıp uygulayacaksın.bir hafta serbest zaman,bir hafta sanat,bir hafta oyun vs. anlatabilmişimdir inşallah.anladın dimi ilk dönem günlük plan hazırlamıyosun etkinlik planı hazırlayıp uygulayacaksın.ayrıca her hafta bir çocuğu gözlemleyerek anekdot kayıt formu ve oyun gözlem formu tutacaksın.tabi her hafta aynı çocuğu gözlemliceksin.ilk dönem dediğim 10 hafta olucak.inşallah anlatabildim

Tepki Skoru
0
ya birşey soracam 3.sınıflar eger çalışıyorsa okul deneyimi için staja gitmek zorunlu mu

.Devlet okulunda çalışıyorlarsa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.