merhaba bi sorum olucaktı ben açıköğretim fakültesi kamu yönetmi bölümü 1. sınıfda okuyorum.okul öncesi öğretmenliğine geçmek istiyorum ama böle bi olasılık yokmuş bu yıl yeniden öss girip okul öncei öğretmenliği yazabilir miyim
Kamu yönetiminden Okul Öncesine geçme gibi bir durum söz konusu değil. Yeniden Öss ye girip Okul Öncesi yazabilirsiniz.merhaba bi sorum olucaktı ben açıköğretim fakültesi kamu yönetmi bölümü 1. sınıfda okuyorum.okul öncesi öğretmenliğine geçmek istiyorum ama böle bi olasılık yokmuş bu yıl yeniden öss girip okul öncei öğretmenliği yazabilir miyim
Alttan dersin olmadığına dair bir kağıt alman gerekiyor. transcript istemen lazım ayrıca alttan dersi yoktur mühürlü imzalı kağıdı da veriyorlar. Bol şans..arkadaşlar ben okulöncesi 3 sınıfa geçtim ücretli öğretmenlik yapmayı düsünüyorum açıköğretimden bir belge almamı istediler ama belgeyı ne adı altında alacagıma dair bilgi vermediler bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim acelle cevap
lütfen yardım edinnmerhaba, ben bu yıl 4. sınıfa geçtim. 3. sınıfta kullandıgım eportfolio sistemine giriş yaptıgım şifreyi kaybettim, acaba 4. sınıfta da aynı şifreyi kullanacakmıyız? bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
evet artık yardımcı kitap çıkıyor.egem yayınlarının.siparişde verebilirsin.Aöf okul öncesi 2.sınıfın yardımcı kitabı oluyor mu?Nereden bulabılırım ? Şimdiden teşekkür ederim.
akadaşım ben ankarda kitapçılar çarşında birinci sınıfların yardımcı kitaplarını gördüm ama 2. sınıfı bilmiyorum yayın olarak egem yayınlarıydı. arkadaşım bulunduğun yerde kitapçılara sorarasan yardımcı olacaklardır. şimdiden kolay gelsinnnnAöf okul öncesi 2.sınıfın yardımcı kitabı oluyor mu?Nereden bulabılırım ? Şimdiden teşekkür ederim.
olabilir...iyice araştırmalısın...arkadaşlar açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım bu yıl tekrar sınava girip örgüne yerleşmeyi istiyorum ama bişey duydum bizim bölüm kontenjanlı olduğu için öss ye girdiğimizde okul punımız yarıya düşüyormuş bu doğru mu lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkurler...
kesinlikle doğru canım kontenjanlı bölüme yerleştiğin için düşüyo.bnm arkadasm 2008de aö kazandı 2009da sınava tekrar girdi ham 227 almıştı okul puanı yarı yarıya az geldi 283dü sanırım toplam puanı..bence kazandığın yeri oku canım boşver=)arkadaşlar açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım bu yıl tekrar sınava girip örgüne yerleşmeyi istiyorum ama bişey duydum bizim bölüm kontenjanlı olduğu için öss ye girdiğimizde okul punımız yarıya düşüyormuş bu doğru mu lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkurler...
kontenjan ve puan sınırlaması olduğu için tamamen doğru...arkadaşlar açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım bu yıl tekrar sınava girip örgüne yerleşmeyi istiyorum ama bişey duydum bizim bölüm kontenjanlı olduğu için öss ye girdiğimizde okul punımız yarıya düşüyormuş bu doğru mu lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkurler...