Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
merhaba bi sorum olucaktı ben açıköğretim fakültesi kamu yönetmi bölümü 1. sınıfda okuyorum.okul öncesi öğretmenliğine geçmek istiyorum ama böle bi olasılık yokmuş bu yıl yeniden öss girip okul öncei öğretmenliği yazabilir miyim

Tepki Skoru
0
merhaba bi sorum olucaktı ben açıköğretim fakültesi kamu yönetmi bölümü 1. sınıfda okuyorum.okul öncesi öğretmenliğine geçmek istiyorum ama böle bi olasılık yokmuş bu yıl yeniden öss girip okul öncei öğretmenliği yazabilir miyim
Kamu yönetiminden Okul Öncesine geçme gibi bir durum söz konusu değil. Yeniden Öss ye girip Okul Öncesi yazabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
s.a arkdaşlar ya sizden bir ricam olacak,fakat sorumun cevabı acil olursa çok sevinirim:))benim bir arkdaşım işletme bölümü 1.sınıfı bu yıl tekrar etmekte,ancak bu sene 1.harcı yatıramadı ve bankaya gittiği zaman da işlemin yapılamadığını söylemektedir bu durumda arkdaşımın ne yapması gerekir ?????

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar forumun birinde aşağıdaki yazıyı okudum ama kaynak belirtilmemiş,bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?kesin doğruluğunu bilemiyorum...

"EK MADDE 1 - İlk kez eğitim gördüğü sınıfta tekrar aldığı dersler dahil bütün derslerini başarmış ve not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi; not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi sayılmaz."

MADDE 7 - Bu Yönetmelik 2009-2010 öğretim yılı başında yürürlüğe girer.
MADDE 8 - Bu Yönetmelik hükümlerini Anadolu Üniversitesi Rektörü yürütür.

Tepki Skoru
0
Anlam veremediğim madem 2008-2009 öğretim yılında verilmeyecek neden öğrenci klavuzunda yer almadı bu değişiklik?ben anadolu nun sitesinde böyle bir bilgi bulamadım...aöf bürosunu arayayım bari...

Tepki Skoru
0
1.harcı yatırmadığı için arkdaşım:((2.harcı yatırmaya gıttiğinde ise banka tarafından"işlem yapılamıyor"yanıtını almış ve şimdi koca 1 yılı hebâmı olacak??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okulöncesi 3 sınıfa geçtim ücretli öğretmenlik yapmayı düsünüyorum açıköğretimden bir belge almamı istediler ama belgeyı ne adı altında alacagıma dair bilgi vermediler bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim acelle cevap

Tepki Skoru
0
merhaba, ben bu yıl 4. sınıfa geçtim. 3. sınıfta kullandıgım eportfolio sistemine giriş yaptıgım şifreyi kaybettim, acaba 4. sınıfta da aynı şifreyi kullanacakmıyız? bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben okulöncesi 3 sınıfa geçtim ücretli öğretmenlik yapmayı düsünüyorum açıköğretimden bir belge almamı istediler ama belgeyı ne adı altında alacagıma dair bilgi vermediler bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim acelle cevap
Alttan dersin olmadığına dair bir kağıt alman gerekiyor. transcript istemen lazım ayrıca alttan dersi yoktur mühürlü imzalı kağıdı da veriyorlar. Bol şans..

Tepki Skoru
0
merhaba ben aöf de 4. sınıf öğrencisiyim aynızamanda ücretli olarak mebe bağlı bir i.ö.o çalışıyorum staja gittiğimde iznili sayılıyoruz ya acaba ek derlerde kesinti oluyormu? geçen sene kesinti yoktu. şimdiden tşk...

Tepki Skoru
0
mrb ben açık lise çocuk gelişimi bölümü son sınıf öğrencisiyim bu sene aöf okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazanmam için ygs de kaç net yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Aöf okul öncesi 2.sınıfın yardımcı kitabı oluyor mu?Nereden bulabılırım ? Şimdiden teşekkür ederim.

Tepki Skoru
1
Aöf okul öncesi 2.sınıfın yardımcı kitabı oluyor mu?Nereden bulabılırım ? Şimdiden teşekkür ederim.
akadaşım ben ankarda kitapçılar çarşında birinci sınıfların yardımcı kitaplarını gördüm ama 2. sınıfı bilmiyorum yayın olarak egem yayınlarıydı. arkadaşım bulunduğun yerde kitapçılara sorarasan yardımcı olacaklardır. şimdiden kolay gelsinnnn

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım bu yıl tekrar sınava girip örgüne yerleşmeyi istiyorum ama bişey duydum bizim bölüm kontenjanlı olduğu için öss ye girdiğimizde okul punımız yarıya düşüyormuş bu doğru mu lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkurler...

Tepki Skoru
1
arkadaşlar açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım bu yıl tekrar sınava girip örgüne yerleşmeyi istiyorum ama bişey duydum bizim bölüm kontenjanlı olduğu için öss ye girdiğimizde okul punımız yarıya düşüyormuş bu doğru mu lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkurler...
olabilir...iyice araştırmalısın...

Tepki Skoru
0
kesinlikle doğru canım kontenjanlı bölüme yerleştiğin için düşüyo.bnm arkadasm 2008de aö kazandı 2009da sınava tekrar girdi ham 227 almıştı okul puanı yarı yarıya az geldi 283dü sanırım toplam puanı..bence kazandığın yeri oku canım boşver=)

Tepki Skoru
0
kontenjan ve puan sınırlaması olduğu için tamamen doğru...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle