- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar okul bittikten sonra diplomasını kiralayanları duydum böyle örnekler varmı çevrenizde?
malsef bildiğim kadarıyla yok. forumda detaylı arama yaparsanız daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirisniz.ben önlisans mezunyum acba açıköğretimden 4 yıllığa tamamlama imkanım varmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler
bu Arada 3 Sınfı Oldum Bu Sene De O Yuzden Staj Yerını Nasıl Degıstırıcem Ya Da Ne Zamn Belırlenır Dıye Soruyorum ?????
Nasıl oluyor bu?Biraz açıklayıcı bilg verebilir misiniz?Evet var
cvp ıcın sağol malesef ustaöğreticilik seminere katılamadım o yüzden staj olacak ama benim ikametgahım başka yerde ve ona göre burada yer verecekler daha sonra eskisehıre gttıgımde yer degıstırmek zor olacak o yuzden soruyorum acaba ne gerekır nasıl olur dıye bkalım....Bu Yil Usta ÖĞretİcİlİk Yapabİlseydİnİz 3. Sinif Stajina Gİtmezdİnİz Sadece Kendİsİ Sinifiniza Uygun Uygulama Dosyasi Hazirlardniz.
O Sorun Olmayacaktir Heralde EskİŞehİrdekİ Bİ Okul Belİrlenİp Orada Staj Yapmaniza İmkan SaĞlayacaklardir Heralde
abi bir şey danışabilirmiyim size ben gökhan bu sene kayıt yaptırdım acık öğretim lisesine yüzyüze eğitim görcem ne zmn başlıyor eğitimler cumartesi pazarmı görcemTabiiki de bildirecekler arkadaşım. Yılsonu sınav sonuç kağıdını eve yolladıklarında görürsün zaten. Sınava giriş bilgilerinde o kağıtta yazılı olacaktır. Sana şimdiden başarılar diliyorum. Teşekkürler...