Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okul bittikten sonra diplomasını kiralayanları duydum böyle örnekler varmı çevrenizde?

Tepki Skoru
0
Yine sorum var:)Ders kitapları takriben ne zaman veriliyor,mesela geçen sene ne zaman verildi hatırlayan,bilen var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar normalde 3 defa sınıfta kalmış bi arkadaşım var.bu sene 4.sınıfa geçti bu 4.sınıfta bütün derslerini vermek zorunda mı?Alttan ders bırakırsa veya allah korusun sınıfta kalırsa kaydı silinio mu???cevabınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
OÖLP Anadolu Üniversitesinin diğer lisans programları gibi dört yıllık bir lisans programıdır. Dolayısıyla programa kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt yaptırdıktan sonraki yedi yıl içinde programı başarı ile tamamlamaları gerekmektedir. Diğer bir ifade ile, öğrencilerin dört yıllık bir programı en çok yedi yıl içinde tamamlama hak ve sorumluluğu vardır.

OÖLP'na kayıt yaptıran öğrenciler, lisans düzeyindeki dört yıllık eğitimlerini ve uygulamalarını başarıyla bitirdiklerinde "Okulöncesi Öğretmeni Lisans Diploması" almaya hak kazanırlar. Söz konusu bu kişiler MEB'lığının mevzuat hükümlerine göre ihtiyaç oranında Okulöncesi Öğretmeni olarak atanırlar.

OÖLP'na kayıt yaptıran öğrenciler dilerlerse ilk iki yılı başarıyla tamamladıktan sonra kayıtlarını sildirmek koşuluyla "Önlisans Diploması" almaya hak kazanabilirler.

yani arkadaşınız 7 yıl içinde bitirmesi gerek. eğitim de 4 yıllık olduğuna göre siz hesaplayın artık. bu yıl 7. yılıysa kalmaması gerekiyor.

Tepki Skoru
0
Merhaba ben melahat , bende bu güne kadar Öğretmenlik mesleğine giriş dersinden çıkan soruları arıyorum acaba bana yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar fen ve matematik öğretiminden büte giricem,çıldırıyorum hiçbişey bilmiyorum ve de anlamıyorum aram yok mat. ile geçenler nasıl çalıştınız bi akıl verin lutfennn:(

Tepki Skoru
0
ben önlisans mezunyum acba açıköğretimden 4 yıllığa tamamlama imkanım varmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
ben önlisans mezunyum acba açıköğretimden 4 yıllığa tamamlama imkanım varmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler
malsef bildiğim kadarıyla yok. forumda detaylı arama yaparsanız daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirisniz.

Tepki Skoru
0
ben bu sene aöf maliye bölümüne kayıt yaptırıcam ve eskişehirde derslere girme imkanım var mı eğer varsa bu ders saatlerini nerden öğrenebilirim??şimdiden çok teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aofde okuyup yer değiştiren ya da nasıl yapıldığını bien var mı şimdi ben bartında oturuyorum eskişehire gitmeyi 18 _20 arası aralıkta yeni kayıt yaptırmayı düşünüyordum ama geçen senelerde 3 aralıkta vb gibi bir tarihte kayıdımızı yapmadan yeni staj başlıyormuş staj başlamadan yaptırsam staj yerimde ona göre belirlnirdi şimdk ne yapmam gerekecek stajım belırlenmıs olsa bıle yıne yer degısıterbılırmıyım zor mu olur ?

Tepki Skoru
0
bu arada 3 sınfı oldum bu sene de o yuzden staj yerını nasıl degıstırıcem ya da ne zamn belırlenır dıye soruyorum ?????

Tepki Skoru
0
bu Arada 3 Sınfı Oldum Bu Sene De O Yuzden Staj Yerını Nasıl Degıstırıcem Ya Da Ne Zamn Belırlenır Dıye Soruyorum ?????

Bu Yil Usta ÖĞretİcİlİk Yapabİlseydİnİz 3. Sinif Stajina Gİtmezdİnİz Sadece Kendİsİ Sinifiniza Uygun Uygulama Dosyasi Hazirlardniz.
O Sorun Olmayacaktir Heralde EskİŞehİrdekİ Bİ Okul Belİrlenİp Orada Staj Yapmaniza İmkan SaĞlayacaklardir Heralde

Tepki Skoru
0
Pardon alıntım eksik çımış.Diplomayı kiralama konusu ile ilgili yazmıştım cevaplarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
Bu Yil Usta ÖĞretİcİlİk Yapabİlseydİnİz 3. Sinif Stajina Gİtmezdİnİz Sadece Kendİsİ Sinifiniza Uygun Uygulama Dosyasi Hazirlardniz.
O Sorun Olmayacaktir Heralde EskİŞehİrdekİ Bİ Okul Belİrlenİp Orada Staj Yapmaniza İmkan SaĞlayacaklardir Heralde
cvp ıcın sağol malesef ustaöğreticilik seminere katılamadım o yüzden staj olacak ama benim ikametgahım başka yerde ve ona göre burada yer verecekler daha sonra eskisehıre gttıgımde yer degıstırmek zor olacak o yuzden soruyorum acaba ne gerekır nasıl olur dıye bkalım....

Tepki Skoru
0
arkadaşalr ben acık öğretim mesle lisesine yeni kayıt oldum bu sene yüzyüze eğitim görcem ne zmn başlıyor yüzyüze eğitmler????

Tepki Skoru
0
Tabiiki de bildirecekler arkadaşım. Yılsonu sınav sonuç kağıdını eve yolladıklarında görürsün zaten. Sınava giriş bilgilerinde o kağıtta yazılı olacaktır. Sana şimdiden başarılar diliyorum. Teşekkürler... :)
abi bir şey danışabilirmiyim size ben gökhan bu sene kayıt yaptırdım acık öğretim lisesine yüzyüze eğitim görcem ne zmn başlıyor eğitimler cumartesi pazarmı görcem

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle