Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ankara Üniversitesinden Slm

Tepki Skoru
0
Ben geldim arkadaşlar ya bizim okuldan kimse yokmu yoksa.Bölümü okumak güzel ve eglenceli en azından hayatta da kullancamız çokkkkk bilgi var.hoşçakalın

Tepki Skoru
0
kaçıncı sınıfsın tatlı cadi,okulöncesindemidsin...ben de ankara üni okul öncesi öğretmeniliğindeyim....hadi tanışalım kaynaşalım....(bölümü okumanın güzel olduğuna eminmisin)

Tepki Skoru
0
bende ankara üniversitesi okuloncesi mezunuyum arkadaşlar...4 yıl önce mezun oldum. bence bu bölümü okumak çok eğlenceli ve güzeldi:) okulumu çooooook özledim. bence kıymetini bilin üni li olmanın. hoşçakalın.

Tepki Skoru
0
şimdi ünide olmak vardı.......Gelengül Hocanın dersinde olmak ve ondan hayata dair yeni şeyler öğrenmeye devam etmek..Öğrenci ve mezun olan arkadaşlar her türlü paylaşıma varım..sevgiler...

Tepki Skoru
0
gelengül hoca alana çağlayan hoca bedava kızlar nerelerdesiz ya çok mutlu oldum....çok zorluyolar be hocam artık bıkıyosunuz diğer okuldakiler halinia anlattıkça işkence bu diyorum,geçme notuda 70 oldu zaten öğrenmek için güzel bi ortam ama sınavlar olmasa.....

Tepki Skoru
0
biliyorum çok tatlıdır onun gibi hocamız olduğu için biz de çok şanslıyız....çok poitiftier benim pamuk hocam....
bu arada o bizim öğretmenimiz.....çok sevmeyinnn.... :)

Tepki Skoru
0
Gelengül hocanızın seminerine katıldım sene başında..Planlarla ilgili bi seminerdi..ilk defa orda karşılaştım ve gerçekten çok beğendim...çok şanslısınız:) bu arada ANKARALILAR HOŞGELDİNİZZZZ...:)

Tepki Skoru
0
(gelengül hoca alana çağlayan hoca bedava )
Çağlayan ı almıyım mümkünse ya:)))) Bizim zamanımızda bi derse girmeyince ertesi gün neden gelmediniz diye sorguya çekerdi bi gezide (kapadokya) annemide götürmüştüm kadın (çağlayan) beni anneme şikayet etmişti ya:))) Geçen çocuk edebiyatı sempozyumu vardı ataum da gitmişken bi ziyaret ediim dedim Gelengül Hoca yoktu ne yazıkki Çağlayanın odasına gittim hemen tanıdı bide annene selam söle demezmi koptum yaaa:)))) şişşşt aramızda kalsın ama dedikodularr;)

Tepki Skoru
0
ben seminerde görevliydim,aman dikkatli konuşalım adı üstünde ÇAĞLAYAAAAAN.şşşhhh duyar filan ben onun dersini alıyorum hala.....

Tepki Skoru
0
bi de siz materyal geliştirma dersi aldınız mı ben salı günü sunum yapcam ayfer hoca psikomotor alanın ilk amacını vermiş,ne yapabilirim bi fikriniz var mı,bana yardım edermisinizzzz noluuuuur....

Tepki Skoru
0
buranın adını değiştirelim gelengül hoca forumu olsun.....:)

Tepki Skoru
0
materyal geliştirme dersi aldık(araç yapımı).Ayfer hoca da yenimi türedi ne:) ilkamaç tüm kazanımlara yönelik ne tür bi materyal geliştirmenizi istedi?hep olmayanı yapılmayanı icat etmenizi isterler zaten

Tepki Skoru
0
yok afusu hocam biz araç yapımı dilek hocadan alıyoruz,ikinci dönem çağlayan hoca dan alcaz inşallah,bu formasyon dersi ayfer hoca böte dengeliyor....
bu kazanımları gerçekleştirmek için ne kullanıyım,drama hikaye ne yapayım bilemiyorum...

Tepki Skoru
0
2. dönem yandınız ozaman Çağlayan sizden daha önce hiçbir örneği olmayan eğitici oyuncak yapmanızı istiycek:)hayatta başarılar diliyorum...
şimdi öbür konu için yardımcı olmaya çalışıyım biraz.PMA nın amaç 1 inde 15 tane kazanım var.Bunların hepsi için ayrı etkinliklermi istiyo.Çünkü hepsini bir etkinlikte mümkün değil veremezsin.Tırmanmayımı gerçekleştircen pedal çevirmeyimi hedefe nesne atmayımı hangi birini vermeye çalışçan hepsi olmaz.ben sana bi kaç tanesini içine alan şimdi aklıma gelen bi etkinlik yazııım sen düzeltip geliştirebilirsin.
OYUN VE HAREKET-DRAMA
Çocukları geniş bir alana topla.Isınma çalışmaları ile etkinliğe başla.Çocuklara karın nasıl yağdığını sor (yavaş mı hızlı mı)cevap yavaş olmalı karın sessiz ve yavaş yağdığını söyleyerek 'şimdi hepiniz birer kar tanesi olun 'de ve yavaş tempolarla yürüt.Ardından yağmuru sor (daha hızlı ve sesli) 'yağmur yağmaya başladı yağmur damlası olun' de ve daha tempolu yürüt.en son dolunun nasıl yağdığını sor(dolu tanesi olun yönergesiyle)hızlı birşekilde koşsunlar zaten koşarlarken sesde çıkar.Sonra 'rüzgar esti de' kollarını iki yana açıp rüzgarın sesini çıkararak taklit yapsınlar.ardından 'güneş aştı' de kollarıyla dairesel hareketler yapıp güneşin açmasını canlandırsınlar.Çocuklara 'hava ısınıp düzeldiğine göre ormanda bir geziye çıkalım 'de yürümeye başlat.BUarada engeller hazırla mesela legoları üstüste koyup belirli bi yüksekliği sağladıktan sonra çocuklara 'yolumuza bir taç çıktı üzerinden atlayıp geçelim ' de atlasınlar tek tek.yürümeye devam edin çalılıklarla dolu bir yol burayı sürünerek geçelim de yerde sürünsünler.yürümeye devam ederken aralara karşımıza tavşan çıktı ayı çıktı gibi hayvanları katarak onların taklit yürüyüşlerinide yaptırabilirsin.Sonra' çok yorulduk ve daha inmemiz gereken bir yokuş var'de yokuştan yuvarlanarak insinler (yuvarlanma hareketi yaptır)ardından' aaa yaşasın sınıfımıza geri dönebilmemiz için hepimizin binebileceği kadar bisiklet var bakın karşıda 'de ve yere yatıp ayakları havada pedal çevirme hareketi yapsınlar.Sonra nihayet döndük artık sınıfımızdayız de ve etkinliği bitir.
Şİmdi ben senin anlayabilmen için bu şekilde yazdım ama onlar etkinlik formatında isterler büyük ihtimalle sen yapılır edilir gibi ifadelerle yazarsın.PMA1 in 1,2,4,5,6,11,12. kazanımlarını içeriyor bu etkinlik.biraz atmasyon oldu aklıma geldiği gibi yazdım ama sen geliştirebilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin canımmm:)

Tepki Skoru
0
denisse cim başka bir meslek konusuna acaip katılıyorum okurken ayrı dert meslekte çalışırken ayrı dertt dert sahibi olduk iyice:) bide bişi sorcam sana bu mesela afusu demişki blm leri var ya onları nası taşıyosun cvp bölümüne bulamadım ya

Tepki Skoru
0
2 dönem gelmesin diye dualala geçiştiriyoruz.....
sadece araç yapımı değil,uygulama sınıf yönetimi....ya okur diye çok korkuyorummm daha fazla yorum yapmayım paralar yarın beni....

etkinlik için çok teşekkür ederim afusu hocam....ben bunlara materyal bulayım,kazanımları araçlarla destekleyecekmişiz.....hakikaten çok teşekkür ederim,bir şeye ihtiyacını olursa ben burdayım her konuda elimden geldiğince yardım ederim.....

Tepki Skoru
0
hay allah yaaa :)okursa nickimden benimde kim oldumu anlar gözünden bişi kaçmaz onun :)
bişey değil canım her zaman hazırım yardıma okulda seminer filan olursa bana da haber ver tamammı gelmeye çalışırım.

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
afusu' Alıntı:
denisse cim başka bir meslek konusuna acaip katılıyorum okurken ayrı dert meslekte çalışırken ayrı dertt dert sahibi olduk iyice:) bide bişi sorcam sana bu mesela afusu demişki blm leri var ya onları nası taşıyosun cvp bölümüne bulamadım ya
canım yaptığım şeyi aşağıda alıntı yazan kutucuğa tıklayarak yapabilirsin!!! :D:D:D

Tepki Skoru
0
heyooo yaşasın olmuşşş :36_7_8: saol canım yaaaaaaa:thumbsup:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00