Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ankara Üniversitesinden Slm

Tepki Skoru
0
evet hocam tandoğan kampüsünden bahsediyorum...

Tepki Skoru
0
hocam bide bana pınar diyebilirsiniz....
p3753 çok komik olmuş....

Tepki Skoru
0
hocam o cebeciden bi kaçışım var evin yolunu zor buluyorum....
kızılaydan bile soğudum....
bu okul bitse de kurtulsam...
neyse gelin kıymet bilenler lazım hocam....siz biliyosunuz okulun kıymeti....

Tepki Skoru
0
yaaa,benim erkek arkadaşım ankara tıpta ama ben daha kampüs bile gezemedim...:)
sizin mazi kötüymüş hocam ama...
diş hekimliği şöyle yapılmış geliba,hani buraya bi bina yapalım...eee yaptık bunlarda okusun dişçi olsun gibi...
hani yazık onların bahçe filan daha kötü...apartman gibi....
benim de her ne kadar kml olmasamda hacettepe çocuk gelişimine bi sempatim var,çok esaslı hocaları var...
ama hacettepe okul öncesi öğretmenliği o kadar değilmiş sanırım....

Tepki Skoru
0
hani diğer sayfaya yazacaktık hocam....
ben oraya yazıyorum....

Tepki Skoru
0
slm bende 2. sınıf okul öncesi okuyorum
bende gelengül hocayı çook seviyorum ama zorlamıyo desem yalan olur valla:)

Tepki Skoru
0
hoşgeldin tugba...
ben de çok severim gelengül hocayı zorlar ama o da onun tarzı..
ama diyebilirim ki şuan etkinlikleri kolayca üretebiliyosam onun faydası çoktur..özellkle ikinci dönem fen dersinde görürsünüz...:)
görüşürüz..
forumu takip et burdan da etkinlik anlamındada zengin şeyler var...:)
hoşçakal...

Tepki Skoru
0
slm Tugba bilmezmiyiz Gelengül hocayı çok mükemmel ve bizim de öle olmamızı istiyo.
ayrıyeten pınar binanın çevresi okul gb olmasa da ortamları gayet güzel sanırsam diş hekiimliğinin.

Tepki Skoru
0
SEVGİLİ ANKARA ÜNV MEZUNLARI VE ÖĞRENCİLERİ ÇAĞLAYAN HOCAYA HAKSIZLIK YAPMIYORMUSUNUZ ODA EN SİZE GELENGÜL HOCA KADAR EMEK HARÇAMIYORMU BEN SİZE ŞUNU SÖYLEYEYİM ÇAĞLAYAN HOCA GELENGÜL HOCADAN DAHA ANAÇ BİR HOCA...

Tepki Skoru
0
pardon hocam ama nerden çıkardınız çağlayan hocanın emek vermediğini öyle bir yorumumuz mu olmuş ben dikkat etmedim.
çağlayan hoca kuaralları çok olan bir hocadır ve kimse derlerinden yakınmadı şimdiye kadar tek şikayetimiz ilk zamanlarki sert tutumu oldu ki şimdi o da yok..
gelengül hoca yada çağlayan hoca alanında kendini kanıtlamış akademisyenlerdir onların emeklerini sorgulamak yada yok saymak gerçekleri değiştirmeyecek..
lütfen tekrar okuyun ve öğrenci psikolojisini düşünün...
siz ne kadar şahsi fikrinizi söylemişseni biz de o kadar şahsi fikirlerimizi de söyledik.
ayrıca çağlayan hocayı gelengül hoca kadar severim...dikkatinize...

Tepki Skoru
0
çaglayan hocaya haksızlık mı haddimize mi düşmüş ona haksızlık yapmak oda bizim en iyi olmamaız için çalışıyo bi kere gelengül hocayla çaglayan hocayı karşılaştımak mı ne diye ikiside farklı kişi ve bireyler öle bi karşılaştırma yapmak saçma olur ikisinin yeri de ayrıdır bizim için.çaglayan hoca da çok seviliyo biraz katı görünsede tam tersine çok tatlı biri .neyse bunları yazmaya bile gerek yok aslında haksızlık yapan da yok bu kadar yani.onlar bize emek veriyolar en iyiler olmamız için bizde karşılıklarını vermeye çalışıyoruz emieklerinin en azından kendi iyiligimiz için ok.

Tepki Skoru
0
ANA SAYFLARA BAKARSANIZ GELENGÜL HOCAYI ALANA ÇAĞLAYAN HOCA BEDAVA. BEN BU SÖZE ATFEN YAZDIM

Tepki Skoru
0
bunun emeklerini inkar etmekler ne alakası var anlayamadım...
bir söze takılacak olduktan sonra hocam çağlayan hocayı sevdiğimii de yazdık ona dikkat etmemişsiniz..
sizinle aynı fakültedemiyiz çağlayan hocayı ne kadar tanıyorsunuz yada kişisel olarak fikirler değişiklik gösteremez mi?

lütfen eğer aynı sıraları paylaşacaksak özele ileti yazın ankara üni sayfalarında tartışmak bize yakışmaz....

Tepki Skoru
0
NEYSE BEN YANLIŞ ANLAMIŞ OLAYIM OZAMAN SİZ HALE UNVDE ÖĞRENCİSİNİZ HERALDE HELE BİR MEZUN OLUN MEB'E YADA ÖZEL BİR OKULA BAŞLAYIN OKULDA ÖĞRENDİKLERİNİZLE GERÇEK YAŞAM ARASINDANKİ FARKI ANLARSIZ.

Tepki Skoru
0
sayın hocam;
üni de mezun olan arkadaşlarımız da var..lütfen bizi bu kadar düşünmeyin,biz çağlayan hocanın gelengül hocanın emek verdiği öğrencileriz yada mezunlarız..
ilginiz için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bende ankara üniversiteliyim cağlayan hocamla ilgili biraz abartmamısmısın bizde öyle degildi seker gibiydi:474cu:

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz :)
çağlayan hocamız şeker gibi hala inanın ama bazı prensipleri ve titiz çalışması yüzünden biz zorlandığımızı düşünüyoruz galiba.
ama çok anaç bir öğretmen kapısının bize hep açık olduğunu bilmek çok güzel. :)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar bende ankara unıversıtesı beden eğitimını fakultesınde okuyorum

Tepki Skoru
0
ben de ankara ünv.de okuyorum.okul öncesi öğrtmenliğindeyim.diğer arkadaşlarla da tanışmak isterim(tatlıcadi hariç:))evet arkadaşlar gerçekten çok şanslıyız.mükemmel prof.larımız var.ama çok zorluyolar bazen patlayacak gibi oluyorum...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle