Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ankara Üniversitesinden Slm

Tepki Skoru
0
yeni gelen üzidaşlarımız hoşgeldiniz :)
lalegül tanışırız okul açılsın sen kaçıncı sınıftasın :)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar burada okuyan bir arkadaşım bana bu forum sitesini tavsiye etti az ona ßakmaya geldim,Siz ßen yokmuşum gibi devam edin LaLeGüL işte geldim burdaim bu arada tşkler bu uniden olmasam da arada genel konuşursanız katılırım :) beni ararsanız yyu'ya ßakmanız yeterli olacaktır (reklam olmasın)

Tepki Skoru
0
:):) can aslancan hoş geldin aramıza...geleceğin 1 numaralı okulöncecisi :) reklam yapmış gibi olmasın hehehehe :)

Tepki Skoru
0
hoş ßuldum LaLeGüL tşk

BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS MAŞALLAH

( Neyse,Kendimden çok bahsettim,senden naber LaLeGüL? :)

(( Mutevazi olalım arkadaşlar,(mükemmeliğimi buna borçluyum ))

..

Tepki Skoru
0
aslancan...bööyle heryerde söyleme bu meziyetlerini...gülerler sana:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
merhabalar ankaralıyım,ankarada oturuyorum.sinop üniversitesi 4 sınıf öğrencisiyim.gelengul hocanın seminerlerine ben de katıldım,yurtdısındakı egıtım sıstemı hakkında örnekler wermişti,bayıldım doğrusu...en yakın zamanda kendisini ziyarete gidicem.

Tepki Skoru
0
ben de ankara ünv.de okuyorum.okul öncesi öğrtmenliğindeyim.diğer arkadaşlarla da tanışmak isterim(tatlıcadi hariç:))evet arkadaşlar gerçekten çok şanslıyız.mükemmel prof.larımız var.ama çok zorluyolar bazen patlayacak gibi oluyorum...Slm LALEGÜL.hoşgeldin.tanış kaynaş bol bol.;))

Tepki Skoru
0
tatlımcım cadıcım 4 olduk beeaa:(((( tanıştık kaynaştık ama her şeyin sunu var demii:((

Tepki Skoru
0
Merhabalar,
Kırmızı Kedi Kreş Anaokulu ve Etüt merkezi İçin Sorumlu Müdür arıyorum.
Çocukları çok çok seven, mesleğine aşık, konusuna hakim tecrübeli Ankara Üniversitesi mezunu
arkadaşlar arıyorum.
Kreşimiz Batıkentte.
İlgilenenler lütfen arasın 5325978875

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00