Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı,okulöncesi öğretmenlerin maaşı?

Tepki Skoru
0
ne yapmalıyız sadece hesabımızı bılmek yeterlı olurmu sence???

Tepki Skoru
0
ben tam olarak saat ücretini bilmoyorum ne kadar biliyormusun?Ona göre hesaplıyım bende.Ama yine anlamadıgım sey bu ay 370 ve arkadasımın aldığı net 480 !!!

Tepki Skoru
0
370 benim subat ayı maasım 15 tatıl gırmıstı araya ben hıc 630 ytl maas almadım en cok 599 ytl aldım oda sadece 1 ay 599 aldım bılmıyorum ne uzerınden nasıl hesaplandıgını ve subat ayı için 9 subatta aldık ve gecen cuma aldım calısma gun sayım 25 ama ben 370 aldım bılmıyorum....off cok sıkıldım bu işten

Tepki Skoru
0
bılen var mı arkadaslar gunluk saatlik nasıl oluyor? kac ytl uzerınden?

ZaR

Tepki Skoru
0
Milli Eğitimin hiç bir açıklaması yok net bir şekilde bu konuyla ilgili. Ne web sitesinde nede yazılı bir bildirge yok. Eğer bir sözleşme yapılıyorsa maddelerde ne kadar ücret alınacağı veya neye göre ücret hesaplanacağı açıkca belirtilmelidir.

Mesela SSK primleri bütün özel ve kamu kuruluşlarında işveren tarafından ödenirken Milli Eğitim'de usta öğreticinin maaşından kesiliyor. Bu ülkede asgari ücret diye birşey var ve kurumlar bu asgari sınırın altında maaş ödeyemezler çalışanlarına ama ne acıki, full ek ders aldığınız ay bile alacağınız maaş asgari ücretin altında kalıyor. Bazı arkadaşlar 1000ytl 630ytl gibi rakamlardan bahsetmişler, bende kadrosuz usta öğreticiyim ama bugüne kadar aldığım en yüksek aylık 550YTL'dir... Sorunu müdürünüzde arayın diyebilirsiniz ama müdürlük bir sorun yok çünkü ben köy okulundayım ve toplam 3 öğretmeniz. İki sınıf öğretmeni ve bir tanede ben olmak üzere. Ek ders saatlerini bizzat kendi ellerimle dolduruyorum...

ZaR

Tepki Skoru
0
Ayrıca daha hiç bir maaşımı 22'sinden önce almak nasip olmadı. Normalde 15'inde hesaplanıp Milli Eğitim tarafından bankaya yollanması gerekirken bankaya para 22sinden önce yollanmıyor. Bankadan bir problem olabilir mi diye düşündüm ama abim bankacı ve onun çalıştığı bankadan çekiyorum maaşımı yani ne zaman Milli Eğitimin parayı bankaya yolladığını çok iyi biliyorum. Fakat milli eğitime bu sorunu dile getiren bazı arkadaşların almış oldukları cevap şöyleymiş. "Biz zamanında parayı yatırıyoruz, bankada sorun çıkıyordur..." Bunun adı yalancılık ve sahtekarlıktır. Biz bir derse geç girsek bunun hesabını verirken, görevini zamanında yapmayan milli eğitim çalışanları ne hesap veriyor, hesap vermedikleri gibi birde yalancılık yaparak suçu başka kurumlara atıyor...

Böyle devam ettiği sürece benim bu kuruma ve bu düzene ne saygım kalır nede inancım. Böylede devam ederse yakın bir süre içerisinde görevimden ayrılacağım ve özel sektörde başka bir iş arayacağım. Böyle bir kurum ve düzen içerisinde daha fazla sanırım kalamam, bütün bunlara göz yumup başımızı öne eğmek bir gün onlar gibi olup o kişiler içerisinde yer almak demektir...

NOT: Flood yapmak istemezdim iki mesaj ardarda yazarak ama mesajımı düzenleme butonu göremediğim için böyle birşey yaptım. İlgililere duyurulur...

Tepki Skoru
0
ek ders ucretını gecıktırıyorlar ama bızım tek maasımız ek ders ucretı bunun onemını nasıl dıle getiricez bılmıyorum.Herşey sorun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar pek çok ilde usta öğreticilerin ücretlerinin ödenmesi ile ilgili sorun yaşanıyor yaşanacaktır da.bu ödeneğin olup olmamasına,merkez mutemetliğine tüm kurumların puantaj cetvelinin ve bordronun zamanında teslim edilip edilmemesine vb nedenlere bağlıdır.ödenen ücretler arasındaki farklılıkların nedenleri de tam ya da yarım gün çalışma olması gerekir.onun dışında farklılık varsa dikkatli olmanızı öneririm.çünkü ssk primlerinizde yanlışlık olabilir ya da yanlış ücret yatırılmış olabilir mutemet hatasından kaynaklanan.bu durumda da bunu ilgili kişiyle görüşmenizi tavsiye ederim.zira fazla ödenen ücretin daha sonra günlük faizi hesaplanarak geri istenmesi sözkonusu olabilir

Tepki Skoru
0
benim genelde günlüğüm 28,600 e geliyor. günlük 6 saat olarak hesaplanıyor. sigorta için de kestiklerinden tam 30 ytl alamıyoruz ne yazıkki... mart ayında 22 günden 629 ytl yatıcak bakalım...

Tepki Skoru
0
anasınıfı öğretmeninin net maaşı ek dersi ne kadar yazabilirmisiniz bide tamgün yarım gün ne kadar farkediyor:phzuihf:

Tepki Skoru
0
ben 2 yıldır calısıyorum
maas 900 oldu.
ekders aya göre farkediyor ama ortalama 250 _300
arası.tamgün olursa da 200 milyon +ekders ücreti oluyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ortalama 600-650 ytl maaş alıyorum fakat şubat ayı için 800 ytl aldım bunu konuyla ilgili okul müürüne söyledim az çalışmama rağmen neden bu kadar aldığımı o da bana bir sürü sebep söyledi ama hiçbiri ordan 30 ytl burdan 20 ytl fazla hesapladım gibi
ama birçok arkadaşım o ay 350 den fazla almamış sanırım maaşlarımız okul tarafından hesapalnıyor ve herkes hesaplarken kendi doğrusunu kullanıyor maaş farklılıkları da bundan kaynaklanıyor umarım bu sorun kısa sürede çözülür

Tepki Skoru
0
alıyorr tabii ki de ögretmenimmm...dediğiniz gibi anasınıfı babasınıfı şu sınıfıbu sınıfı diye ayrımaksızın. 1 ile 4 yıllık ögretmen olanlar 900 maaş alırr...... ekdersete aydaki günlere göre değişir... buda 285- 360 arasındaa dır yarım günde....tam günde isee 550 ile 600 arasındaa ekders alırlar okulöncesi ögretmenleri.... bende yarım gün egitim veren anaokulda görevliyim.... durumm böyleee.....yardımcı olabilşizsek ne mutlu bize :):)

Tepki Skoru
0
bende kadrolu olmak ıstıyorumm:(ama daha okulum bıtmesıne 2.5yıl var ben ek ders olduğunu bılmıyodum ek dersı neey gore değerlendırıyolar nasıl oluyo bılgılerınz ıcın sağolun

Tepki Skoru
0
neşeli umarım sende bu yürüyüşü dahil olursunnnnn......dimdik yürüyoruzz bir konuda yanılmaktasın son değişikllerden haberin yok...artık hastalık nedeniyle okula gelmediğin günlerde 6 ders saati olmadıgın için bir günde...haftalık ekdersinden 3 saat düşülüyordu eskiden ...şimdi ise bir gün gitmezsen okulaa hastalık nedeiyle 6 ders saatin düşecek haftalık ekdersinden .....kolay gelsinnn
:)

Tepki Skoru
0
:(bu konuyu ek ders konusunda okudum kotu zaten hastalık harıcınde devamsızlık olmuyo ama raporumuz olsada yıne kesılıyomu ben cabuk hasta olurum bu bana yaramadı

Tepki Skoru
0
hımm anladım sağolun bakalım bana kadar neler olcak

Tepki Skoru
0
bendeusta öğreticiyim fakat benimdiğer arkadaşlarla aldığımücret aynı şimdiye kadar bi sorun yaşamadık. fakat bazen millieğitimden kaynaklanan bi sorun oluyorücretler hesaplanırken hata oluyo.başkabirinin ücretisize yatırılabiliyor.fakat sonunda ortaya çıkıyormutlaka. bi ihtimal de müdür eksik saat yazmış olabiliyo.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle