Ayrıca daha hiç bir maaşımı 22'sinden önce almak nasip olmadı. Normalde 15'inde hesaplanıp Milli Eğitim tarafından bankaya yollanması gerekirken bankaya para 22sinden önce yollanmıyor. Bankadan bir problem olabilir mi diye düşündüm ama abim bankacı ve onun çalıştığı bankadan çekiyorum maaşımı yani ne zaman Milli Eğitimin parayı bankaya yolladığını çok iyi biliyorum. Fakat milli eğitime bu sorunu dile getiren bazı arkadaşların almış oldukları cevap şöyleymiş. "Biz zamanında parayı yatırıyoruz, bankada sorun çıkıyordur..." Bunun adı yalancılık ve sahtekarlıktır. Biz bir derse geç girsek bunun hesabını verirken, görevini zamanında yapmayan milli eğitim çalışanları ne hesap veriyor, hesap vermedikleri gibi birde yalancılık yaparak suçu başka kurumlara atıyor...
Böyle devam ettiği sürece benim bu kuruma ve bu düzene ne saygım kalır nede inancım. Böylede devam ederse yakın bir süre içerisinde görevimden ayrılacağım ve özel sektörde başka bir iş arayacağım. Böyle bir kurum ve düzen içerisinde daha fazla sanırım kalamam, bütün bunlara göz yumup başımızı öne eğmek bir gün onlar gibi olup o kişiler içerisinde yer almak demektir...
NOT: Flood yapmak istemezdim iki mesaj ardarda yazarak ama mesajımı düzenleme butonu göremediğim için böyle birşey yaptım. İlgililere duyurulur...