Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfı,okulöncesi öğretmenlerin maaşı?

Tepki Skoru
0
merhaba. bu sorum için buraya mı yazmam gerekiyo tam bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. ben bu sene atandım ilk maaşım kesintilerle birlikte 697ytl. acaba aranızda yeni atanan varsa maaşını öğrebilir miyim? konuştuğum arkadaşlarım 760 olması gerektğiini söledi. saygılarımla

Tepki Skoru
0
Öncelikle arkadaşım konuyu yanlış yere açmışsın, ayrıca başlığı da yanlış yazmışsın neyse ki düzelttim. Ama maalesef sorduğun konu hakkında bir bilgim yok.:(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım bende bu yıl yeni atandım..Ayın 8 de resmi olarak göreve başladığım için bir haftalık maaş da fazla aldım. Toplam 890 milyon aldım. o bir haftalık fazlalığı çıkarırsak sanırım 760- 780 ytl falan oluyor..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim. sanırım benim maaşım az yatmış. söyledim ama ilk maaşta çok kesinti oluyor dediler. ama sadece bana böyle bişey oldu. bir kez daha söyleyeceğim bakalım.

Tepki Skoru
0
merhaba
Sözleşmeli olarak atanalı 4 hafta oldu.henüz ne kadar alıcağım konusun da bi fikrim yok bana bu konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?Ayrıca okuldan hala bi hesap numarası verme yada isteme gibi birşeyde olmadı.şimdiden yardımınıza teşşekkür ederim:36_1_21:

Tepki Skoru
0
selda' Alıntı:
selmin' Alıntı:
merhaba
Sözleşmeli olarak atanalı 4 hafta oldu.henüz ne kadar alıcağım konusun da bi fikrim yok bana bu konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?Ayrıca okuldan hala bi hesap numarası verme yada isteme gibi birşeyde olmadı.şimdiden yardımınıza teşşekkür ederim:36_1_21:
bağlı olduğun milli eğitimin muhasebe bölümüyle konuşacaksınız ve onlar size hangi bankadan derlerse o bankadan hesap açacaksınız
879 ytl maaş yatıyo..ben de sözleşmeliyim...sen nerde görev yapıyorsun canım?maaşını alabildin mi sorunsuz??:)

Tepki Skoru
0
benim 4 gün kesinti olmasına rağmen 480 gibi bişey aldım siz iyi almışsınız arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
gerçekten bende anlamadım bu neye göre yapılıyor:):)...bende 522 aldım 3 günlük bayram kesintim var...aklıma gelen tek şey sigortaya yatan para olabilir...kimisi 100 yatırır sigortaya kimisi 150 belli olmuyor...yada ders saatleri olabilir....biliyorsunuz haftalık 30 ve 40 saat üzerinden hesaplanıyor...
yada denizin dediği gibi bölgesel farklılık olabilir... :):):)

Tepki Skoru
0
benimde ilk maaşım öyle olmuştu ama daha sonra düzeldi...umarım seninkide düzelir arkadaşım...

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben geçen şubatta atandım ilk aldığım maaş 670 ytl idi çünkü kesinti olmuştıu sonraki ay 750 olmuştu bilgine.

Tepki Skoru
0
mrh hussel arkadasım ben ankara nın ilçesindeyim usta ögreticiyim bizlere maasların ayın 1 ile 5 arası yapılacak demişlerdi 2 hafta gecikmeli yatırıyolar ödemeleri burda maliye yapıyorr sürekliş sorun oluyor burada biz bayram kesintileriyle birlikte 517 ytl aldık bu ay ise 600 ytl aldım fiztlarda tutarsızlık var güle güle harcayın

Tepki Skoru
0
breakbreak' Alıntı:
merhaba. bu sorum için buraya mı yazmam gerekiyo tam bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. ben bu sene atandım ilk maaşım kesintilerle birlikte 697ytl. acaba aranızda yeni atanan varsa maaşını öğrebilir miyim? konuştuğum arkadaşlarım 760 olması gerektğiini söledi. saygılarımla
aldığın ücrette bir çok eksik vaer hocam fakat nerde çalışktığın evli bekar olup olmadığın
varsa çocuların olup olmadığı eşinizin çalışıp çalışmama durumlarını bilirsem daha sağlıklı bir bilgi verebilirim sanırım.............

Tepki Skoru
1
MEB DE EN ÇOK NE KADAR ALINIYOR Kİ? MEB E GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Tepki Skoru
0
[size=medium]arkadaşım eğer kadrolu olarak atanmışşsan senin maaşın enaz 825 olur.benimde başladığımda eksik yatmıştı.bunun için mal müdürlüğüne gidiyorsun.denge tazminatının yatıp yatmadığını öğreniyorsun.büyük ihtimalle tazminatı yatırmamışlardır. eğer öyleyse de [/size]önceki aylarla birlikte farkı hesabına ayın 15 inde yatırıyorlar.

Tepki Skoru
0
İSTANBUL ÜMRANİYE'DE BİR DEVLET OKULUNDA USTA ÖĞRETİCİYİM GEÇEN AY BÜTÜN TANIDIĞIM USTA ÖĞRETİCİ ARKADAŞLARIMDAN DAHA 100 YTL AZ ALDIM MÜDÜRÜMLE KONUŞTUM ÖBÜR AY 100 YTL FAZLA ALACAKSIN DEDİ. EE BU AY OLDU YANİ KOSKOCA 1 AY GEÇTİ VE BEN BU AY 120 YTL AZ ALDIM HERKESTEN DÜN PARAYI BANKADA GÖRÜNCE SİNİRDEN ÖLDÜM YAA PARA CANLISI BİR İNSAN DEĞİLİM AMA EMEKLERİME DE ÜZÜLÜYORUM HERGÜN 1 BUÇUK SAAT YOL GİDİYORUM BİNBİR EMEKLE SONUNA KADAR DERSLERİMİ VERİP TEKRAR O YOLA DÜŞÜYORUM ŞU ANA KADAR 250 YTL NEREDEYSE ZARAR ETTİRDİLER BİR CABASI PRİMLERİMDE HALİYLE AZ YATIYOR MAAŞ AZ GÖSTERİLİNCE ONLARIDA KATARSAK 5OO YTL 'Yİ AŞIYOR ZARARIM SİZDE BÖYLE ŞEYLER OLUYOR MU?ZATEN KUŞ KADAR MAAŞ BİR DE UTANMADAN HATA YAPIYORLAR YAA EMEKLERİMİZZE YAZIK MAĞDUR ETTİKLERİ YETMİYOR BİR DE BUNUNLA UĞRAŞ GİT PAZARTESİ ŞİMDİ ALLAH'IM SABIR VE GÜÇ VER NE DİYEYİM:(
:10:

Tepki Skoru
0
MERHABA INAN COK UZULDUM AMA SUNU SOYLIYIM 15 TATIL AHRIC GENELDE 540 ALIYORUM AMA BU AY DAHAA LAMDIM SENINKI FARKLI BI DURUM HEMEN O OKULU TERKET DERIM YADA MAL MUDURLUGUNE ULAS COK SACMA BI OLAY HEM SIGORTANIDA TAKIP ET ODA YALNIS YATIOY OLABILIR SONUCTA AZ YATABILIR HAKKNI YIYORLAR

Tepki Skoru
0
sen haketmediğin bir maaşla calısıyorsun bence ağırlığını ortaya koymalısın bu sitede yazdıklarını birde müdürünle konus ki neler yasadığını anlasın baktın yine geçiştiriliyorsun o iş yerini bırak gitsin sadece o iş yeri yok sonuçta baska biryerde iş bulursun biliyosun zaten bize çok ihtiyaç var sakın susma olanlara hakkın olnı istemelisin yoksa fırsatçı çok dediklerimi iyi düsün karar ver kendine iyi bak:36_7_8:[/b]

Tepki Skoru
0
Bu yazıyı yazarken sinirlerim epey bir bozuktu arkadaşım:( zaten konuşuyorum arkadaşım merak etme ben içinde birşey tutamayanlardanım sevgimi de öfkemi de diretk konuşurum arkadan konuşmayı Allah nasip etmesin kimseye zaten hepimizi de böyle insanlardan korusun :( ben müdürüm ile de öyleyim aram çok iyi beni anlıyor yolumu hiç tıkamıyor aklımdan her geçeni rahatlıkla söylüyorum yani tam bir eğitimci bu olayı da tekrar konuştum pazartesi
hemen ben halledeceğim bunu dedi:) Memurun hatasını müdürüme patlatmamam lazım ama insan sinirliyken hiç birşey düşünemiyor hakikaten:) bundan sonra öfkemi yenmeye çalıştıktan sonra buraya yazacağım ::):):36_3_12:sevgiler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar usta öğretici olarak görev yapıyorum ve benimle aynı saatler için de görev yapan arkadaşlarım  var ama nedense hiçbirimizin maaşı birbirini tutmuyorlar tatiller ayni çalıştığımız saatler aynı ben anlamıyorum aynı ay içinde ben 370 alırken arkadaşım 520 alabiliyor ve diğer arkadaşımda 480 alıyor bunun cevabını bilen var mı?Çalıştığın yere göremi değişiyor anlamadım gitti.Kısacası ne yapamalıyız???

Tepki Skoru
0
evet bende oyle biliyorum ama anlayamıyorum ya az once banada bir arkadasım soyledı bu konunun uzerıne aralık/ocak ayı 1.200 gibi bir rakam yatırlımıs ınanamıyorum 1000 ve 370 cok ayıp.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle