Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Afyon Eğitim Fakültesi

Tepki Skoru
0
Çağlar hoşgeldin...Bu senede bitti..Bigün bizde mezun olucağız:)Burada mezun olan arkadaşları kutluyorum dilerim kpss iyi geçer..Sizleri seneye öğretmen olarak görmek istiyoruz..Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar,darısı başımıza..
hosbulduk gamzelim bu sene bitti insallah tüm senelerimiz böyle güsel gecer kpss de bunların içinde sen kaçıncı sınıfsın

Tepki Skoru
0
hosbulduk gamzelim bu sene bitti insallah tüm senelerimiz böyle güsel gecer kpss de bunların içinde sen kaçıncı sınıfsın

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben bu sene aranıza katılıorum dikey geçişle aku yu kazandım anadolu ü. kopup başka yere gitmek oldukça üzücü umarım herşey güzel olur sınıfınızda falan dgs ile geçiş yapanlar varmıydı bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olacğm...

Tepki Skoru
0
sen simdi iki ve birlerle derse gireceksin sanıırm ben 3 sınıftanım ben caglar merak etme eminim senin gibi arkadslar olacaktır iki senedir 5 yada 6 ögrenci geldi
ama bende senin adına üzülüorum eskisehir gibi yerden afyon gibi yere gelmek senn için hayal kıırklıgı olmaz insallah

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben bu sene aranıza katılıorum dikey geçişle aku yu kazandım anadolu ü. kopup başka yere gitmek oldukça üzücü umarım herşey güzel olur sınıfınızda falan dgs ile geçiş yapanlar varmıydı bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olacğm...
Hoşgeldin öncelikle:) Bence fazla üzülme Eskişehir yakın sık sık gider gelirsin.
Bizim sınıfta 4 arkadaşımız dikey geçiş yapmıştı. İlk başladığın sene oldukça yoğun geçiyor. Okulda hem 1. hem de 2. sınıftan almadığın dersleri tamamlıyorsun. Tabi iki sınıftan muaf olduğun dersler de oluyor. Üçüncü ve dördüncü sınıf nispeten daha rahat. Umarım herşey güzel olur, hayırlı olsun:)

Tepki Skoru
0
bende afyonda okul öncesi okuyorm bşta bana çok zor gelmişti afyon bölümüm ama şimdi alıştıça çok zevkli biz başkayız ya

Tepki Skoru
0
evet intibak senesinden çok korkuorum o kadar kötü söylentiler var ki anlatamam yok hocalar olumsuz tavır sergileyip aldığın dersleri tekrar veriolarmış yok 3. döneme sarkıomuş inşallah böyle şeyler olmaz sınıftaki arkadaşlarınız kaç ders almıştı biliorsanız lütfen söyleyin. Bunun dışında kalıncak yerler hakkında tavsiyelerinizi bekliorum...Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
İçin rahat olsun arkadaşım. Hocaların dikey geçiş öğrencilerine direk olumsuz bir tavrı yok bi<im okulda. Bazen biraz şaka yaparlardı. hatta ben bir dersten kaldığında okulla ilişiği kesilir diye birşey duymuştum ama öyle bir uygulama yokmuş. Ders kalsa bile seneye alttan alabilirsin. Telaş yapma gerçi gidince de inşallah için rahatlar. İki yıl önce program değiştiği için şimdi intibak öğrencileri hangi dersleri alıyorlar bilmiyorum.

Kalacak yer için kampüsün yanında Kredi yurtlar kurumuna bağlı Tınaztepe yurdu var. Ben orda kalmıştım. 4 tane kız öğrenci bloğu var bunlardan biri 6 kişilik diğer üçü 4 kişilik odalara sahip. Genel olarak rahattım ben. Temizliği de gayet iyi yapılıyordu. Kayıt için gittiğinde gezersin zaten.

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun...dgs de her üni.ye ayrılan kontenjan dır.aküye bu sene 6 kişi ayrıldı sanırım.yani senle beraber dgs ye yerleşenler olacak.zor bir durum yok.bu sene 1. ve 2. sınıftan almadığın dersleri alacaksın.2 yıllıkta aldığın derslerden muaf olacaksın(tarih,bilg. v.s)bu sene yaklaşık 8-9 dersın olur seneye 3. sınıfa gececeksın.BASARILAR.......

Tepki Skoru
0
rana valla hoclarımız cokk iiiii böle hocalr bulunmaz öncelikle bölüm hocaları gözde öncelikle çok ii özlem biraz takar ama sever oda yapıcıları anlatmaya gerek yokkk ama sen ijlal hoca diye birini ttanıma bence :))) saka saka oda sert görüşlü ama çok ii biri

Tepki Skoru
0
çağlarrr,arkadaşımmm cok açık olmasak forumda hani:)))güvenliğimiz pardon notlarımız açısından:)))

Tepki Skoru
0
tamam sedef olmam zaten tanıyınca hocaları oda öle düşünecek sedef 4 oldun dimi sen

Tepki Skoru
0
aahhh artık ne senay yapıcı ne mehmet yapıcı ne gözde inal...hiç biri kalmadı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00