Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Afyon Eğitim Fakültesi

Tepki Skoru
0
GamzeLİmmmmmm öperim seni canım arkadaşım benim ne güseL böLe burada karşıLaşmak :)

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sınıf arkadaşlarımın çoğu burda ama pek aktif değilsiniz sanırım :)

Tepki Skoru
0
ayyyyyyyy inanmıyorum dilekcim beni hatırladınızmı bilmem! eski bir akü lü olarak oradan kaçan daha doğrusu:) ama şimdi çok özledim keşke.... ben ALİSE umarım unutulmamışımdır..... dilekciğim buarada seni arıyodum şansa bak desem

Tepki Skoru
0
dilekcim sınıfı toplayıp bu yıl 3.okulöncesi kongresine çanakkale ye gelin olurmu bizde geleceğiz inş.

Tepki Skoru
0
Oda arkadaşımı unutmadım tabi:) Nasılsın Alisecim umarım herşey yolundadır:) Kongre için okulda henüz bir gelişme yok ama katılmayı çok istiyoruz.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim dilekcim iiyim sonunda tekrar sizlerle buluşmak güzel dilekkkkkkkkkkk okulunun kıymetini çok ii billlll

Tepki Skoru
0
merhaba alise ben seval sen beni unuttun sanırım ama ben seni hatırlıyorum canım:) umarım daha sık görüşebiliriz

Tepki Skoru
0
hiç unuturmuyum sizleri hepinizin yanaklarından kocamannnnnnnnn öpüyorum ayrıca herkese selamlar umarım en yakın zamanda görüşürüzzzzz:)

Tepki Skoru
0
bende dilek'e katılıyorum. beni bu siteyle tanıştıran da dilekdi, tekrardan teşekkür ediyorum...

Tepki Skoru
0
yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.ben gazi mezunuyum ama benim hocalarımdan münevver hoca biz mezun olduktan sonra sizin üniversiteye geçmiş.ona ulaşmam gerekiyor.bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Seam Arkadaşlar Bende Afyonda Okuyorum Okul öncesi öğretmenliği 2. Sinifim Afyon Kocatepe üniversitesini çok Seviyorum...

Tepki Skoru
0
yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.ben gazi mezunuyum ama benim hocalarımdan münevver hoca biz mezun olduktan sonra sizin üniversiteye geçmiş.ona ulaşmam gerekiyor.bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler
arkadaşım adını ve sana nasıl ulaşabilceğimi söylersen yardımcı olabilirm...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar...ben de geldim ama geciktim galiba biras..
olsun geç olsun da güç olmasın derler ya doğru walla..
=)))))
bol bol görüşmek dileğiyle...

Tepki Skoru
0
22 martta okulumuzda bir seminer yapılıyor biizm için çok önemli herkes gitsin arkadaşlar... bu sırada seval sanada çok teşekkürler seminer için çok koşuşturdun..

Tepki Skoru
0
22 martta okulumuzda bir seminer yapılıyor biizm için çok önemli herkes gitsin arkadaşlar... bu sırada seval sanada çok teşekkürler seminer için çok koşuşturdun..
Canım seminer Afyon Lisesi Konferans salonunda yanlış anlaşılma olmasın:)

Salonun %60'ı Seval sayesinde dolacak inşallah:)

Tepki Skoru
0
gamzelim88 ve dileğim e çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. Koşuşuturmaya devam inş Afyon da bu ilk seminer ve herkesin yararlanmasını istiyroum umarım başarabiliyorumdur.

arkadaşlar seminer Afyon lisesei konferans salonunda saat 13:00 de başlayacak

biraz erken gelmeniz tavsiyemdir:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye