Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Afyon Eğitim Fakültesi

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar 22 martta seminerimiz var.Lütfen unutmayın arkadaşlar

Tepki Skoru
0
bende aküde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim sınıf arkadaşlarımızı elimizden geldiği kadar siteye yönlendiriyoruz

Tepki Skoru
0
sevalciğim tesekkür ederiz sanada seminer konusunda.cok emeğin gecti.bu arada cok şıktın bugün canımm:)

Tepki Skoru
0
ben de burdayım arkadslar siteniz çok güzel aradığım çoğu şey burda

Tepki Skoru
0
m.yapıcı şenay yapıcı gözde inal özlem kaya böyle sıcak kanlı hocalar ben hiçbiyerde görmedim

Tepki Skoru
0
hoşbulduk insallah aküden daha çok kişiyi aramızda görmek için çok çaba harcıyorum. hocalarımın ve arkadaşlarımın bir çoğunu yönlendimeye çalışıyorum

Tepki Skoru
0
Bütün arkadaşlara selam üniversite de okumak çok güzel bir duygu bence. Bu kadar üniversirteye girmek isteyen öğrenci varken şükretmek gerekiyor. Ayrıca Afyon'u seviniz çünkü Afyon sizi seviyor...

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Nerdesİnİz Ankete Bİle GİrememİŞİz Bu Forumdan Bİzde YararlandiĞimiizi Ve Bazi Konularda Yardimci Olacagimiizi GÖsterelİm Daha Çok Üye Gerekİo Bİze

Tepki Skoru
0
Merhaba Dilek ; Hayata böyle olumlu bakman ne guzel, bnde Afyon Eğitimde 3. sınıf Okul öncesi öğrencisiyim.
Bence de insan istediğinde mutlu olabilir yeter ki başka pencerelerden bakabilsin yaşama

Tepki Skoru
0
Çağlar hoşgeldin...Bu senede bitti..Bigün bizde mezun olucağız:)Burada mezun olan arkadaşları kutluyorum dilerim kpss iyi geçer..Sizleri seneye öğretmen olarak görmek istiyoruz..Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar,darısı başımıza..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle