Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Afyon Eğitim Fakültesi

Tepki Skoru
0
Herkese Merhaba,
Ben Dilek, AKÜde okul öncesi öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisiyim.Siteyi ve forumu gerçekten beğendim iyi bir arşiv oluşturulabilir...Arkadaşlarımı da haberdar ediyorum forumdan yakında daha renkli bir Afyon Kocatepe Üniversitesi forumu göreceksiniz:cool:
güzel paylaşımlar dileğiyle ve sevgilerimle...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Teşekkür ederim.Afyon Eğitimden arkadaşları da burada görmek istiyoruz :)

Tepki Skoru
0
merhaba bende afyon kocatepe üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.gerçekten çok güzel bir site oluşturulmuş.bu sitenin bana ve birçok kişiye çok yaralı olacağını düşünüyorum.bende katkıda bulunursam ne mutlu bana :D:D

Tepki Skoru
0
ben de yeniyim sınıf arkadaşım ve dürüst bir dost olan dilekselek'i burda görmek çok güzel ayrıca okul öncesi öğretmenliği okumak da çok güzek kendimi çoooooooooooooook şanslı hissediyorum

Tepki Skoru
0
off afyon offf neden bende afyonda değilim kiiii

Tepki Skoru
0
ilkayy ne kadar iç çekmişsin öyle neden afyonda olmak istiyorsun afyona gelen pişman gelmeyen pişman

Tepki Skoru
0
nıye ole soyluyorsun melıke sultan
bende afyonluyum ama aibu deyım
okuloncesınde
bence okuloncesını bı seçen bıde seçmeyen pişman.........

Tepki Skoru
0
dilekçiğim hangisinden memnunsun afyonda okumaktan mı okul öncesinde okumaktan mı yoksa her ikisindende mimemnunsun

Tepki Skoru
0
Her ikisi de, aslında daha büyük bir şehir ve üniversitede okumayı elbette isterdim ama kaynakları değerlendiremedikten sonra neye yarar ki?
İnsan istedikten sonra her yerde herkese rağmen başarılı ve mutlu olabilir bence.
Hem Mehmet Yapıcı, Şenay Yapıcı, Kayhan Metin...Kaç tane fakültede var?

Tepki Skoru
0
Her ikisi de, aslında daha büyük bir şehir ve üniversitede okumayı elbette isterdim ama kaynakları değerlendiremedikten sonra neye yarar ki?
İnsan istedikten sonra her yerde herkese rağmen başarılı ve mutlu olabilir bence.

Tepki Skoru
0
dilekselek' Alıntı:
aynen katılıyorum canım bizimki gibi hocalar nerde var

Tepki Skoru
0
keşkim bende okusaydım bu bölümü ne güzel olurdu yaw.tüm afyona selamlar..

Tepki Skoru
0
memleketime kucak dolusu selamlar,arkadaşlar sizlerede başarılar........

Tepki Skoru
0
selamlar. ben bu sene aranızdan ayrılacağım. ama gözüm arkada değil. girişken ruhlu öğrenciler bırakacağım geride. iyi bakın hocalarımıza...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende afyon kocatepe turizm işletme mezunuyum keşke okul öncesi okusaydım şu anda afyona eğitimde farklı bi bakış açısına sahip anaokulu açıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende afyon kocatepe turizm işletme mezunuyum keşke okul öncesi okusaydım şu anda afyona eğitimde farklı bi bakış açısına sahip anaokulu açıyorum
Kolay gelsin:) Ziyaretinize geliriz belki:) Neler yapmayı planlıyorsunuz farklı bakış açısı derken?

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar... bende afyondan konyaya yataş geçiş yaptım:( ama pişmanım nerde o hocalar nerde o sınıf.... çok özledim yaw!!!!!! neyse sizleri burda görmek çoık güzel. dilekcim ben leyla,konyadan... by..

Tepki Skoru
0
:) Seni görmek ne güzel ya Leyla:) Alışırsın heralde diyeceğim ama gerçekten hocalarımızı kaçırdın...:(

Tepki Skoru
0
inş alışırım,artık başka şansım yok... neyse eee afyonda neler var? rektör degişmiş sanırım,size bir sorun oldu mu?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle