arkdaşım ben önce açıköğretim diyorum sonra 2000 kişi alındığını 325 le kazandığımı 4 sene bitince kpss le atanacağımı.......sıralıyorum o zaman cvp veremiyolar.....tbrk ediyolar anca))))ooohhhh!çatlasın patlasın düşmanlar...takma kafana arkadaşım yani.......salla gitsin:3613411xz:mrb bende bu sene açık öğretim kazandım ama artık söylemeye çekiniyorum çünkü herkes artık herkes küçümsemeye başladı kimseye anlatamıyorum puanla girdiğimi hele bi sitede örgün eğitim görenlerin açık öğretimlilere düşman kesilmiş halini görünce noluyo yaa dedim ama böyle güzel yanları oldugunu bilmiyodum burdaki herkese ve site sahibine tşk...
hiçbir farkınız yoktur. hatta bundan birkaç yıl önce önceliğimiz bile vardı ama sonradan kalktı. sen de 4 yıllık fakülte mezunusun onlarda. kulak asmayın moralinizi bozmaya çalışanlara. onlar öyle boş boş konuşup dururlar. bizlerede yaptılar aynısı ama ellerine biey geçmedimeraba arkadaşlar bende bu sene aöf okul öncesi kazandım bişi sorcam okul bittikten sonra kpss ataması yapılırken örgün öğretimle aöf arasında ayrım oluyomuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan varmı???
haarby öle yapıolar hep küçümsedi etrafımdakiler..hiçbir farkınız yoktur. hatta bundan birkaç yıl önce önceliğimiz bile vardı ama sonradan kalktı. sen de 4 yıllık fakülte mezunusun onlarda. kulak asmayın moralinizi bozmaya çalışanlara. onlar öyle boş boş konuşup dururlar. bizlerede yaptılar aynısı ama ellerine biey geçmedi
tebrik edrim seni pelinlp bende bu yıl kazandım ben ankarda iikamet ediyorum birlikde çok ii arkadaş olcağımızı düşünüyorum inşallah görüşürüz kaç puanla yerleştin kaydını yaptırdınmı?ü öpüyorum senimrb arkdslr bnde bu yıl kazndm we cook mutluum =)
gldencim çk sevindim şimdi tşk ederim cvbın için =)hiçbir farkınız yoktur. hatta bundan birkaç yıl önce önceliğimiz bile vardı ama sonradan kalktı. sen de 4 yıllık fakülte mezunusun onlarda. kulak asmayın moralinizi bozmaya çalışanlara. onlar öyle boş boş konuşup dururlar. bizlerede yaptılar aynısı ama ellerine biey geçmedi
rumeysacımm ankaranın neresinde ikamet ediyosun bnde bu yıl kazandım ve ankarada oturuyorum=)tebrik edrim seni pelinlp bende bu yıl kazandım ben ankarda iikamet ediyorum birlikde çok ii arkadaş olcağımızı düşünüyorum inşallah görüşürüz kaç puanla yerleştin kaydını yaptırdınmı?ü öpüyorum seni
tsklr cnm bnde sni tbrk ediorm 325puanla yerlstm eet kaydımı da yaptrdm inş grs cnm ank neresnden ?tebrik edrim seni pelinlp bende bu yıl kazandım ben ankarda iikamet ediyorum birlikde çok ii arkadaş olcağımızı düşünüyorum inşallah görüşürüz kaç puanla yerleştin kaydını yaptırdınmı?ü öpüyorum seni