Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
selam ben elazığdan tuba bu sene yeni kazandım bugün kaydımı yaptırdım

Tepki Skoru
0
mrb bende bu sene açık öğretim kazandım ama artık söylemeye çekiniyorum çünkü herkes artık herkes küçümsemeye başladı kimseye anlatamıyorum puanla girdiğimi hele bi sitede örgün eğitim görenlerin açık öğretimlilere düşman kesilmiş halini görünce noluyo yaa dedim ama böyle güzel yanları oldugunu bilmiyodum burdaki herkese ve site sahibine tşk...
arkdaşım ben önce açıköğretim diyorum sonra 2000 kişi alındığını 325 le kazandığımı 4 sene bitince kpss le atanacağımı.......sıralıyorum o zaman cvp veremiyolar.....tbrk ediyolar anca:)))))ooohhhh!çatlasın patlasın düşmanlar...takma kafana arkadaşım yani.......salla gitsin:3613411xz:

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar bende bu sene aöf okul öncesi kazandım:) bişi sorcam okul bittikten sonra kpss ataması yapılırken örgün öğretimle aöf arasında ayrım oluyomuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan varmı???

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar bende bu sene aöf okul öncesi kazandım:) bişi sorcam okul bittikten sonra kpss ataması yapılırken örgün öğretimle aöf arasında ayrım oluyomuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan varmı???
hiçbir farkınız yoktur. hatta bundan birkaç yıl önce önceliğimiz bile vardı ama sonradan kalktı. sen de 4 yıllık fakülte mezunusun onlarda. kulak asmayın moralinizi bozmaya çalışanlara. onlar öyle boş boş konuşup dururlar. bizlerede yaptılar aynısı ama ellerine biey geçmedi

Tepki Skoru
0
ayrıca forumda istediğiniz her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. sizlere yardımcı olacak bir çok kişi var burda. 4 yılın nasıl geçip gittiğini anlamayacaksınız emin olun.

Tepki Skoru
0
selam bende 3 geçtim bende yeni üye oldumsitede güzel etkinlikler var

Tepki Skoru
0
hiçbir farkınız yoktur. hatta bundan birkaç yıl önce önceliğimiz bile vardı ama sonradan kalktı. sen de 4 yıllık fakülte mezunusun onlarda. kulak asmayın moralinizi bozmaya çalışanlara. onlar öyle boş boş konuşup dururlar. bizlerede yaptılar aynısı ama ellerine biey geçmedi
haarby öle yapıolar hep küçümsedi etrafımdakiler..
ama biz diğer açıkööğretim bölümleri gibi deiliz kazanarak girioruz bu bölüme barajı aşarak değil...
ben bi de çocuklarla mı uğraşacaksınız demelerine sinir oluorum yaaa...

Tepki Skoru
0
işin en güzel yanı çocuklarla uğraşmak. en saf en temiz sevgi onlarda. büyük sınıflarda bunlar olmuyo pek. branş arkadaşlar hep şikayetçiydi bu konuda hatta benim sınıfa gelp çocuklarla vakit geçiriyolardı.sen kendine bak dinleme kimseyi . eğitimin en önemli evresi okul öncesi. ağaç yaşken eğilir. yaşayarak göreceksiniz bunları.

Tepki Skoru
1
mrb arkdslr bnde bu yıl kazndm we cook mutluum =)
tebrik edrim seni pelinlp bende bu yıl kazandım ben ankarda iikamet ediyorum birlikde çok ii arkadaş olcağımızı düşünüyorum inşallah görüşürüz kaç puanla yerleştin kaydını yaptırdınmı?ü öpüyorum seni

Tepki Skoru
1
seni tebrik edrim canım ii arkadaş olacağımıza inanıyorum adın neydi?

Tepki Skoru
0
gldencim çk sevindim şimdi tşk ederim cvbın için =)

Tepki Skoru
0
tebrik edrim seni pelinlp bende bu yıl kazandım ben ankarda iikamet ediyorum birlikde çok ii arkadaş olcağımızı düşünüyorum inşallah görüşürüz kaç puanla yerleştin kaydını yaptırdınmı?ü öpüyorum seni
rumeysacımm ankaranın neresinde ikamet ediyosun bnde bu yıl kazandım ve ankarada oturuyorum=)

Tepki Skoru
0
buyıl başalyan arkadaşları tebrik ediyorum kaç puanla yerleştiniz ben geçenyıl başladım bu yıl 2. sınıfım hiç merak etmeyin çalışırsanız çok kolay başarılar herkese

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben de AÇIKÖĞRETİM OKULÖNCESİ 2008 mezunuyum. hoşçakalın....

Tepki Skoru
0
tsklr cnm bnde sni tbrk ediorm 325puanla yerlstm eet kaydımı da yaptrdm inş grs cnm ank neresnden ?

Tepki Skoru
0
elif =) sn anknın neresnde oturuosn bn bahçelievlr sanırım baya snf arkdsmz wr :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle