Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
bende bu yıl yeniyim okul öncesi ama ben söyle bişi duydum örgün egitimede girebiliyomuşuz dogrulugu nedir bilgisi olan varmıı ??

mrb cnm evet doğru duymuşsun.açıköğretim 2.sınıftan sonra dgs ile örgüne geçiş yapabiliyosn.ama biraz riskli iice araştır sonra karar ver

Tepki Skoru
0
ben okul öncesi aöf den dgs ile 3. ve 4. sınıfı örgünle okunacağını biliyrm yanlış mı???

Tepki Skoru
0
merhabalar arkadaşlar..bende okul öncesi öğretmenliği 1.sınıfta okuyorum..böyle güzel bir site açtığı için selçuk beye çok teşekkür ediyorum..bizim bir sınıfımız olmuyo ama böyle güzel siteler sayesinde kocaman bir ailemiz oluyo..güzel vakit geçirmek dileğiyle :))

Tepki Skoru
0
Merhaba Aybüke hoşgeldin.Ben de 1.sınıftayım.Doğru söylüyorsun sınıfımız yok ama ondan daha önemli daha değerli kocaman forum ailemiz var.Ben de bu ailenin bir üyesi olduğum için çok şanslıyım:))

Tepki Skoru
0
açıköğretimliler hoşgeldiniz.okulöncesi.org sıtesı yöneticilerine ve özellikle sn.selçuk 'a yararlanabileceğimiz bir site oluşturduğu için teşekkür ederiz....tüm arkadaşlar herkes bir merhaba yazsın.tanımadıklarımız ile tanışalım....:D
merhabalarrrrrrrrrr ben hem yeni üyeyim , hemde yeni öğrenciyim henüz 1. sınıfım belgeler hazır teslim edilmeyi bekliyolar yarın halledip kesin ve kesin öğrenci olcam faydalı bi site olduğunu düşünüyorum şimdiden teşekkürlerrr

Tepki Skoru
0
slm ben aöf okul öncesi ögret. 2. sınıf siteye yeni uye oldum

Tepki Skoru
0
1.sınıf nasıl çok mu zor özlem rica etsem bana yardımcı olabilirmisn?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepiniz sitemize ve açıköğretim fakültesine hoşgeldiniz.yeni başlayacak arkadaşlar endişelenmeyin,programlı ,disiplinli ve gönül vererek çalışırsanız karşılığını mutlaka alırsınız.hiçbirşey zor değildir.bazı derslerde zorlanabilirsiniz fakat yılmayın:)

Tepki Skoru
0
Selam arkadaŞlar yÖnetİcİlerİmİze ve bu sİteye katkida bulunan tÜm arakadaŞlarima İÇten teŞekkÜrler: )

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle