1.sınıf kolay-------- duygu90----- bilg ve ing birazda olsa bilindik
diğerleride liseden kalma bilginle okuduğun
zaman anlıyorsun.Ama heryeri oku ben özet çıkararak çalıştım
özeti yetiştiremediğim derslerde zorlandım
o yüzden erken çalışmaya başla derim ben
sistemli ve düzenli olunca gerisi geliyor
bence düzenli bi şekilde ders çalıştıktan sonra hiç zorlanılacak bi durum yok.benim de ilk senemde bayaa bi korkutmuşlardıı ve stresle geçiriyodum günlerimi ama sınav olunca korkulacak bişiy olmadığını anladımm..başarılar....
merhaba arkadaşlar ,ah ne güzel kimi 3. sınıf kimi bitirmiş çok imrendim ,bende bu yıl girmek istiyorum hazırlanıyorum şu an ,bana bu konuda yardımcı olurmusunuz sözel 1 den girecem
mrb arkadaşlar ben aöf oöö 4, sınıfım evet atananlar var aöf yada örgün ayırımı yok kpss puan ayırımı var bu sene 72,90 a kadar en son sözleşmali gittiler hiç farketmiyo örgün yada aöf benim çok aöf arkadaşım hem kadro hem sözl. gitti aslolan kpss puanınız
mrb bende bu sene açık öğretim kazandım ama artık söylemeye çekiniyorum çünkü herkes artık herkes küçümsemeye başladı kimseye anlatamıyorum puanla girdiğimi hele bi sitede örgün eğitim görenlerin açık öğretimlilere düşman kesilmiş halini görünce noluyo yaa dedim ama böyle güzel yanları oldugunu bilmiyodum burdaki herkese ve site sahibine tşk...
genelde evet münire91 açıköğretimi küçümsüyorlar ama sen diyeceksinki açık öğeretimde ingilizce öğretmenliği ve okulöncesi öğretmenlik var iki tane öğretmenlik var ikisininde puanı çok yüksek gözünüzünüz yiyorsa siz girin diyeceksin.puanını söyleyip onları otutturacaksın. hem öğretmenlik okuyacam sonunda Allahın izniyle öğretmen olacam diyeceksin sen o boş konuşanalara bakma. bende bu bölümü nekadar zorluk çekerek kazandım kimse bilemez uykusuz gecelerimizi ve rabbim bu sene nasip etti hiç bişey için geç değil....sen derslerine bak ayrıca BURADAN bizden daha tecrübeli beyler ve bayan arkadaşlardan hocalarımızdan yardımda bekliyoruz.bayramınızıda kutluyom.....