Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
hakikaten daha fazla dayanamıyorum birkaç gün önce bu forum birbirine yardım eden bilgisini paylaşan kişilerle doluydu şimdi neoldu anlamıyorum. Hepbirlikte çabaladık bazılarımız onay aldı bazılarımız alamadı. Suçluyu yanlış yerde arıyosunuz. Hakkınızı ararken haklara zarar veriyosunuz bu yanlış bir tutumdur.

ortada bİr hak vars herkes eŞİt Şekİlde yararlanmali bu Çİfte standartir arkadasim madem kayit yaptiranlar hakli İse herkesİn kaydi alinmaliydi.

Tepki Skoru
0
EĞİtm-sen kadara gİdİp gÖrÜŞtÜm haklisiniz ama karŞi tarafta hakli ancak kendİ İmkanlariniz İle dava aÇabİlİrsİnİz sİzler ÖĞretmen olmadiĞiniz İÇİn bİz sİzİn adiniza dava fİlan aÇamayiz dedİler. Herkes kendİ hakkini kendİ arayacakmiŞ.

Tepki Skoru
0
szinki nasıl bir zihniyettir anlayamadımm. insanları bu şekilde üzmeye hakkınız yoktur.

Tepki Skoru
0
insnları üzmeye hakkınız yoktur ne demek ya niye saçmalıyorsunuz böyle onaylananların bizden farkı nedir söylermisin?aynı belgeler aynı koşullar fark ne arkadaşım onu söyle bana biz üzülmüyormuyuz bencil olmayın biz işimizi hallettik gerisi ne olursa olsun dediğimiz için bu durumdayız zaten.birlik olmak ortak amaca ulaşmak yokki biz okulöncecilerde işini hallettiren amannn banane gerisinden oda hallettirseymiş diyor.yapılan haksızlık bize hepimize niye bunu anlayamıyorsunuz

Tepki Skoru
0
gayet iyi anlıyoruz buna emin ol. ama senin anlamadığın bizimkimden daha çok. onay alanların gelip bu forumda biz hallettik arkadaşlar sizde yaptırın bilginiz olsun demesi birliğin olduğunu pek alaa gösteriyor bence. bizde çok üzldük elimizden kaçan bu fırsat için ama bu üzüntünün faturasını bu arkadaşlara ödetmek ne kadar doğru olurrr bi düşün

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birbirinizi kırmayın boş yere..... bitti işte büte kalanlardan hiç kimse atanamadı ortada büyük bi çelişki var. birbirimizi değilde aöf ve meb i suçlamalıyız.

Tepki Skoru
0
bende buna kesinlikle katılmıyorum bişey ya vardır ya yoktur, birine var birine yok ne ala memleket

Tepki Skoru
0
zaten suçlu olan onlar. bişeyi de doğru düzgün yapsa bu memleket gözünü seveyim yaa

Tepki Skoru
0
herkese geçmiş olsun arkadaşlar üzülmeyelim şimdi geçmişe değil geleceğe bakma zamanı dua etmekten başka çaremiz yok. kasıma ve şubata artık

Tepki Skoru
0
herkese geçmiş olsun arkadaşlar üzülmeyelim şimdi geçmişe değil geleceğe bakma zamanı dua etmekten başka çaremiz yok. kasıma ve şubata artık
haklısın ama kasım ve şubatta bu kadar düşük puanlarla sözleşmeli alınacağını düşünmüyorum kesin baraj 54 üzerinden kadrolu alımı yapılır

Tepki Skoru
0
hepimize geçmiş olsun yazık o kadar uğraştık psikolojimiz altüst oldu şimdi aöf e tşkr edicem bizleri böyle mağdur ettikleri için alsınlar o sonuçları...........çerçeveletsinler.bizim acelemiz yok artık 2 ay uzatıp incelesinler lanet olsun ki aöf te okuduk 2, hatta 3, sınıf insan muamelesi gördük.kapatsınlar aöf ü bari insanları böyle yıpranmasın banka olarak görülmesin.

Tepki Skoru
0
kesinlikle aöf ve meb suçlu bu konuda. özelliklede aöf bence

Son dakikakaya kadar bişiler için savaştım ama olmadı..nasip diyorum.
GOP ilçe milli eğitim sağolsunlar çok yardımcı oldular en azından insaniyetle karşılık verdiler, İlçedeki memur, ille görüştü, hatta benim için tekrar aradı sana söylesinde için rahat olsun diye.. Onaylayan farklı il ve ilçelerin kesinlikle soruşturma geçireceklerini söyledi bende bunu takip edeceğim!
Esas konu AÖF nin kılını bile kıpırdatmadığıdır arkadaşlar, bakanlıkla, milli eğitimle görüştüm kesinlikle üniversteden, şu kadar öğrencimiz mağdurdur, bunun için süreyi uzatın yahut bu öğrenciler için bişiler yapın diye hiçbir istek,talep,yazı herhangibirşey olmamış!!
AÖF kılını dahi kıpırdatmamış, bakanlık ne yapsın bu durumda..
Şu saatten sonra aöf o sonuçları alsın münasip bir yerine yama yapsın. Elhamdulillah benim hala umudum var, şimdi olmazsa başka bir sefere atanacağız...

Tepki Skoru
0
İnanamiyorum ya sİnİrden oturup aĞlamak İstİyorum hazmedemİyorum bİze yapilan bu haksizliĞi bu Şans ele geÇer mİ sİzce bİrdaha kasimda 17000 atama dİyorlar ama okadar kİŞİ kaldi mi kİ okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ mezunu.Şİmdİ 10000 kİŞİyle doldu mu kİ her yer tÜm aÇiklar Ücretlİ İsteyeceklerdİr kasima kadar nolur kİmse baŞvurmasin Ücretlİye de kadro aÇip mecburen alsinlar bİzlerİ de

Tepki Skoru
0
Son dakikakaya kadar bişiler için savaştım ama olmadı..nasip diyorum.
GOP ilçe milli eğitim sağolsunlar çok yardımcı oldular en azından insaniyetle karşılık verdiler, İlçedeki memur, ille görüştü, hatta benim için tekrar aradı sana söylesinde için rahat olsun diye.. Onaylayan farklı il ve ilçelerin kesinlikle soruşturma geçireceklerini söyledi bende bunu takip edeceğim!
Esas konu AÖF nin kılını bile kıpırdatmadığıdır arkadaşlar, bakanlıkla, milli eğitimle görüştüm kesinlikle üniversteden, şu kadar öğrencimiz mağdurdur, bunun için süreyi uzatın yahut bu öğrenciler için bişiler yapın diye hiçbir istek,talep,yazı herhangibirşey olmamış!!
AÖF kılını dahi kıpırdatmamış, bakanlık ne yapsın bu durumda..
Şu saatten sonra aöf o sonuçları alsın münasip bir yerine yama yapsın. Elhamdulillah benim hala umudum var, şimdi olmazsa başka bir sefere atanacağız...
EVET BENCE DE ARAŞTIRIP SORUŞTURSUNLAR YAPILAN ADALETSİZLİK DÜZELTİLSİN.AÖF ÜN DE ALLAH BELASINI VERSİN! BİZE ARADIK GÖRÜŞMELER YAPTIK FAKAT MEB KABUL ETMEDİ DEDİLER.BUNLAR PLANLI ARKADAŞLAR AÖF VE MEB ANLAŞMALI OYALADILAR BİZİ ÇÜNKÜ ELLERİNDE YETERİNCE SAYI VARDI BİRDE BİZ Mİ EKLENELİM UĞRAŞMAK İSTEMEDİLER ÇÜNKÜ ZAMAN ÇOK AZDI.NORMALDE BU ALIMLAR YAPILMADAN ÖNCE İLK İŞ ÜNİVERSİTELERE SORULUYOR MEZUN SAYILARI BAĞLANTILI VE BİZ GÖZ GÖRE GÖRE MAĞDUR EDİLDİK:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar bİmere yolladiĞim maİl meb eve personel daİre baŞkanliĞina gÖnderİlmİŞ bİmer tarafindan sİze gelen yanit oldu mu ?takİp edİyor musunuz maİllerİ baŞvurulari?cvp gelen var mi?

Tepki Skoru
0
Evet arkadaşlar yolun sonu artık büte kalmanın cezasını çekiyoruz galiba.Ama onaylatanlar var doğru.O kişilerin de atanmaları söz konusu.Bu siteye üye bir arkadaşın şuanda onaylı göründüğünü biliyorum.Merakla bekliyorum sonucu atanacak mı diye..Bazı arkadaşlar da yazmış orayı burayı aradılar.. Onaylatanların da işini bozdular falan diye.. ne kadar benciliz dimi? Olmaz böyle bir şey.Büte kalanların hepsinin aynı sonucu yaşaması mı adaletli yoksa kim ne tutturursa hesabı mı? Manisadayım tecihlerimi kaydetmiştim.Ama memden arayıp iptal ediyoruz dediler ve baktım iptal

Tepki Skoru
0
Yapacak bir şey yok.Tabiki üzüleceğiz bizden daha (hatta bayağı düşük)düşük puanların atanmasına ama hepimiz yapabileceğimizi yapmaya çalıştık.Kahroluyorum büte kaldığıma çook üzülüyorum ama bayramdan bu yana evimin düzeni kaçtı, çocuğuma vakit ayıramadım.Üzgünüm..Delirecem sanki..Hala pc başından kalkamıyorum sanki ne olacak..

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar yolun sonu artık büte kalmanın cezasını çekiyoruz galiba.ama onaylatanlar var doğru.o kişilerin de atanmaları söz konusu.bu siteye üye bir arkadaşın şuanda onaylı göründüğünü biliyorum.merakla bekliyorum sonucu atanacak mı diye..bazı arkadaşlar da yazmış orayı burayı aradılar.. Onaylatanların da işini bozdular falan diye.. Ne kadar benciliz dimi? Olmaz böyle bir şey.büte kalanların hepsinin aynı sonucu yaşaması mı adaletli yoksa kim ne tutturursa hesabı mı? Manisadayım tecihlerimi kaydetmiştim.ama memden arayıp iptal ediyoruz dediler ve baktım iptal
onaylananlarin kabul edİlmesİne gÖz yumabİlecekmİsİn arkadaŞim gerÇİ okadar Çok kİ nasil İptal edecekler bende bİlmİyorum ama bİrlİkte gÖrÜcez sonucu bakalim ne olacak.p.tesİ belgeler İstenecekmİŞ onaylatsa nolcak atanir da dersİ geÇemez veya dİploma gÖstermezse 1 yil cezali olacaklar kasim ve Şubat tamalarina da katilamayacaklar.

Tepki Skoru
0
Çaresİz kalmak gerÇekten Çok kÖtÜ bİrŞey kendİmİ hİÇ bu kadar Çaresİz hİssetmemİŞtİm yapmadiĞimiz hİbİrŞey kalmadi ama nasİp olmadi kasim atamalarinda okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ 70 puan dİyor Şansimiz yok denecek kadar az ama 70 puanlilar da zaten Şİmdİ 10000 İn İÇİnde atanirlar sanirim.belkİ dÜŞer puanlar da Şansimiz artar okadarmezun olduĞunu zannetmİyorum.Üst puanlar yerleŞecekler zaten.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle