Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
hilal arkadaşım nasıl iptal ederlki sonuçta 12 de bitio daha başvurular

sizin başvurunuza bakıp ta iptal die kim yazabilir

böle saçma şey mi olur

Tepki Skoru
0
oluyo canım oluyo aradılar meb e çok baskı yapılmış bu konuyla ilgili mecbur iptal edicez hocam dedi memur

Tepki Skoru
0
yinede anlamsız iş çığırığından çıktıı artık kafayı yicemmm

bu süreyi neden uzatmıolarki ya offffffffffff

Tepki Skoru
0
değerli hocalarım elbette uzatmazlar süreyi. çünkü eğitim-öğretim yılının başındayken ustaöğreticiliğin iptal edilmesinden sonra öğretmensiz kalan okullara bi an önce öğretmen atayıp çalışmaları için.biz azınlığız ve azınlık için süreyi uzatmazlar. elimizdeki adaylar yeter derler. bence artık sonuçlar açıklandı mı açıklanacak mı diye beklemeyelim. dua edelim bu yıl mezun olalım ve diğer atamaları bekleyelim. sonuçta o zaman şansımız daha çok olacak

Tepki Skoru
0
saat 12 olupda başvuruların bittiğini görmeden bu pcnin başından kalkabileceğimi hiç sanmıyorum....

doğru olduğunu savunmuyorum ama son dk ya beklicem

Tepki Skoru
0
orayı burayı arayıp da niye kabul etmiyosunuz o belgeyle başvurumuzu diye demagoji yapanlar kına yakın oldumu ,başardınız çünkü başvurular İPTAL oldu ankara da
biz

birileri hakkimizi calmis, birileri de calinan hakkini geri almaya calismis/cabalamis

birileri de cikmis, yaaa benim hakkimi geri vermediniz , digerlerini de vermeyin o zaman demis (bunun adi kiskanclik, fesat olabilir)

memnun olurdum/olurum aramizdan birilerinin atanmis olmasina

herneyse, insallah yine de atanan olabillir

keske, en basindan forumdaki ak/karayi tespit edebilseydik de icimizdeki 1 kisim artniyetli kisilere meydani bos birakmasaydik

Tepki Skoru
0
ben artık bildiklerimi duyduklarımı burda paylaşmayı düşünmüyorum bukadarda basit.
işimizi bozmayı başaran şahıslara da teşekkür etmek lazım diilmi,
o kadar uğraştılar emek verdiler , helal olsun size

Tepki Skoru
0
ben artık bildiklerimi duyduklarımı burda paylaşmayı düşünmüyorum bukadarda basit.
işimizi bozmayı başaran şahıslara da teşekkür etmek lazım diilmi,
o kadar uğraştılar emek verdiler , helal olsun size
ben de dun geceden beri , genel yorum yapmaktan vazgectim, zaten de bu saatten sonra pek faydasi olmaz diye dusunuyorum cidden magdur durumda olan adaylar icin bile

ozel olarak gelen mesajlara cevap yazabilirim

Tepki Skoru
0
Şırnak/silopiden denedim. İli aradılar diploma olmadan onay yapılmayacağını söyledi Emine Hanım diye biri. Ondan sonra onayım reddedildi. Oysaki ilk başta şube müdürü onaylayacaktı. İyi yaklaşmıştı.

Tepki Skoru
0
yaa benim anlamadığım kim o artniyetli insanlar?? hem neden sizin başvurularınızın iptal edilmesine yol açsınki? nasıl başaracak bu işi oturduğu yerden?

Tepki Skoru
0
valla özel gelen msj larında hepsine cevap veremem artık güvenmiyorum kimseye,bunların napıcağı belli olmaz.her koyun kendi bacağından asılır sözünü kendime ilke ediniyorum artık bu hale de geldim

Tepki Skoru
0
yaa benim anlamadığım kim o artniyetli insanlar?? hem neden sizin başvurularınızın iptal edilmesine yol açsınki? nasıl başaracak bu işi oturduğu yerden?
belki de benim hayal urunumdur, belki de MEB de birileri de bunu talimat olarak gecmis olabilirler

burda, bazi yorumlardan yola cikarak demistim bunu, cunku bazi yorumlarda birakin vazgecin deniyordu, bu dogru 1 yaklasim degil ki, basvuru suresi bitene kadar denenmeli bence, denemekten ne kaybederiz, sinirlerimiz yipranir biraz maddi yonden zarara gireriz o kadar

ama cidden bu isi baltalamak icin ugras verenler varsa ve hakkima girmislerse , kendi adima hakkimi helal etmem, bu dunyada yakasina yapismam mumkun degil ama obur tarafta 2 elimiz yakasinda olur

Tepki Skoru
0
prdonda siz kimden neyi kaçırıyosunuz kim ne biliyoki saklayacakmışta söylemeyecekmişte onaylatmış onaylatmamış bunu burdan söylemeyle zaten bişey olmaz valla çocuk gibisiniz arkadaşlar benim dediğime gelecek herkes göreceksiniz.inş. onaylatanlar atanır kimsenin istemediği yokki millet üzüntüsünden saçmalamaya başladı.yiyecek ekmeğiniz varsa yersiniz daha neyin isyanı biraz da iyi tarafından düşünün ben inandım artık çok daha iyi ollacak.başvurumu yapmasamda iyi olacak hiçte üzülmüyorum.nasip kısmet.

Tepki Skoru
0
Herkes sorumlu birini aramaya başladı kim ne yapsın allahaşkına hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz...

Tepki Skoru
0
valla çok tuhafsınız satır satır okuyorum yazılanları bence kimsede art niyetli değil ama ben hala diyorum onaylatanlarda sonuçalamıcaklar inş. alırlar ama bence alamıcaklar.böyle bi haksızlık yapmazlar personeldekiler.yaparlarsada ne diyeyim türkiye burası her an her dakika herşey olab ilir hemde böle bi hükümette.

Tepki Skoru
0
belki de benim hayal urunumdur, belki de MEB de birileri de bunu talimat olarak gecmis olabilirler

burda, bazi yorumlardan yola cikarak demistim bunu, cunku bazi yorumlarda birakin vazgecin deniyordu, bu dogru 1 yaklasim degil ki, basvuru suresi bitene kadar denenmeli bence, denemekten ne kaybederiz, sinirlerimiz yipranir biraz maddi yonden zarara gireriz o kadar

ama cidden bu isi baltalamak icin ugras verenler varsa ve hakkima girmislerse , kendi adima hakkimi helal etmem, bu dunyada yakasina yapismam mumkun degil ama obur tarafta 2 elimiz yakasinda olur

arkadaşım emin ol aynı durumda olan biri engel olmaya çalışmaz.2 gündür aramadığımız yer kalmadı hiçkimse o kılavuzun 15. maddesinin 7. bendinin ne işe yaradığını açıklamıyor.kılavuzu hazırlayanlar bile yapılan onaylar bu maddeye istinaden yapılmış.ama sonra onları ilgilendirmiyor denilmiş.ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSİN BİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMA DÜŞÜRSÜN İNŞALLAH! BU İŞİN OLURU KALMADI GİBİ.SON 2 SAATİMİZ.EĞİTİMSENE TELEFONLAR FAXLAR YAĞDIRIN DAVA AÇSIN EŞİM GİTTİ GÖRÜŞMEYE SIRF O MADDE BİLE HAKLI OLDUĞUMUZU KANITLAR.AÖF TE AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ BAKANLIK ÖYLE İSTEDİ BİZ O BELGEYİ VERİYORUZ DEDİLER EEEEEE ŞİMDİ NİYE SORUN ÇIKARTIYORLAR OZAMAN BİŞEYLER DÖNÜYOR AMA ÇIKAR ELBETTE ORTAYA BUKADAR İNSANI MAĞDUR ETTİLER YA HELAL OLSUN REZİLLERE!.....

Tepki Skoru
0
İlimdeki aof bürosu klavuzu dikkatli okuyun klavuzda herşey yazıyor diyor.Acaba kendileri hiç okumuşmu ki....

Tepki Skoru
0
hiç bizaman olumsuz konuşmadım kimseyi umutsuzluğa düşürecek bir yorum yapmadım.

öğrendiğim her olumlu-olumsuz kesin olan bilgiyi paylaştım.

bu saatten sonrası için yaklaşım 1 buçuk saat kaldıı sonuçların açıklanacağı olursa anca öle bi heyecan tekrar başlar yoksaa bu iş buraya kadarmış

napalım nasip kısmet... her işte bir hayır vardır dicez. sonuçta bizim hayır die bildiğimiz her şeyde şer, şer olarak bildiğimizde de hayır olabilirmiş.

Tepki Skoru
0
glsm99 muydu neydi oda arada milleti birbirine düşürmek için ne yapacağını şaşırdı yok bunu eddi yok şunu dedi elinizden geleniyapın ki hepimiz yaptık daha n e laf kalabalığı yapıyosun ki o onu demiş bu bunu demiş böle bişey varmı yaaa

Tepki Skoru
0
neyse arkadaşlar buraya kadar bazen ümitli bazen ümitsiz geldik
bundan sonrası içinde dua edelim hayırlısı olsun
birbirimize düşmek bize ne kazandırır?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00