Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
Valla çok üzüldüm.47-48leri duydukça peki şimdi bizim durumumuzda olupta atananlar var ne olacak onlar?

Tepki Skoru
0
ben kesinlikle kabullenemiyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar yazsın büte kalanlara haksızlık yapıldı denildi.Ama şimdi aramızda atananlar var sesleri çıkmıyo olmaz böyle bir şey olamaz..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 63 aldım kpss den ve aynı puanı alan arkadaşlarımın ilk tercihi geldi. günlerdir mem le aöf burosu arasında mekik dokudum faxlar tlfler mailler neler yapmadım ki mem de görüşmediğim insan kalmadı tartışmadığım kişi kalmadı bi sene boyunca gece gündüz kpss ye çalıştım ama benden düşük puan alanlar atandı ne diyeceğimi bilemiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 63 aldım kpss den ve aynı puanı alan arkadaşlarımın ilk tercihi geldi. günlerdir mem le aöf burosu arasında mekik dokudum faxlar tlfler mailler neler yapmadım ki mem de görüşmediğim insan kalmadı tartışmadığım kişi kalmadı bi sene boyunca gece gündüz kpss ye çalıştım ama benden düşük puan alanlar atandı ne diyeceğimi bilemiyorum
Arkadaşım son olarak yapacağımız meb'e birleşip yazı yazacağız.Atanan arkadaşların mezuniyet tarihine baksınlar ve 07.09.09 olanlar göreve başlayamaz.Bakıyorumda site de kimseler yok.belki üzgün oldukları için arkadaşlar yok ama atanıpta sesleri çıkmıyor ise yazık..Çook yazık Malesef sessiz kalamam..Mutlaka pzt meb'le görüşmeliyiz.Haksızlık

Tepki Skoru
0
bu ne büyük talihsizlik yaa...
kendime kızmaktan başka yapacak bişeyim yokk...

Tepki Skoru
0
adamlar o kadar rahat ki hala sınav sonuçlarını açıklamaya niyetleri yok bakınsanıza,

Tepki Skoru
0
evet arkadasım bende aynı dertten magdur durumdayım ve kendi kendime kızıyorum...neden tek dersten kaldım diyee

Tepki Skoru
0
bende büte kalmıştım ama bugün ilçe milli eğitimden onayı yaptırmıştım hiç sorun çıkartmadılar çok sevinmiştim.Bütün tercihlerim istanbuldandı ama malesef olmadı,puanımda düşüktü53.806.burda okudum karaman' a 51 puanla atanmış bir arkadaş çok şaşırdım bekar olsaydım şehir dışı yazardım ama yazamadım.yine bi umut yazmıştım.çok büyük bir şansı kaçırdık ama kısmet arkadaşlar üzülmeyin

Tepki Skoru
0
yok birsucum ne atanması burdaki homboğazların yüzünden iptal edildi bu sabah ,
baya bela okudum yani artık nolur bilmem

Tepki Skoru
0
yok birsucum ne atanması burdaki homboğazların yüzünden iptal edildi bu sabah ,
baya bela okudum yani artık nolur bilmem
arkadaşım sağlık olsun sıkma canını şimdi ilk sırada biz olcaz kasımda en fazla şubatta tamam ben fena hırs yaptımmm ama fethiye memlekete 60 la almışlar ya benim de 63 ama sağlık olsun

Tepki Skoru
0
artık varsayımlar üzerine konuşmak istemiyorum,hatta burda yorum bile yapmaktan yana diilim artık

Tepki Skoru
0
Napalım be şansımız bu kadarmış 71 li biri açıkta kalmış 49 lu gitmiş nasıl iş anlamadım.Üzüldüm arkadaşa.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle