Arkadaşım son olarak yapacağımız meb'e birleşip yazı yazacağız.Atanan arkadaşların mezuniyet tarihine baksınlar ve 07.09.09 olanlar göreve başlayamaz.Bakıyorumda site de kimseler yok.belki üzgün oldukları için arkadaşlar yok ama atanıpta sesleri çıkmıyor ise yazık..Çook yazık Malesef sessiz kalamam..Mutlaka pzt meb'le görüşmeliyiz.Haksızlıkarkadaşlar ben 63 aldım kpss den ve aynı puanı alan arkadaşlarımın ilk tercihi geldi. günlerdir mem le aöf burosu arasında mekik dokudum faxlar tlfler mailler neler yapmadım ki mem de görüşmediğim insan kalmadı tartışmadığım kişi kalmadı bi sene boyunca gece gündüz kpss ye çalıştım ama benden düşük puan alanlar atandı ne diyeceğimi bilemiyorum
Arkadaşım hep kızıyoz kendimize ama..İşte son sınıfta büte kalmanın cezası diyorum..Eee tabi biraz ağır oldubu ne büyük talihsizlik yaa...
kendime kızmaktan başka yapacak bişeyim yokk...
hila ne oldu atandın mı benim mebden onaylanmadı bileee 63 le oturdum kaldım 60 ile atandılar fethiyeyeadamlar o kadar rahat ki hala sınav sonuçlarını açıklamaya niyetleri yok bakınsanıza,
arkadaşım sağlık olsun sıkma canını şimdi ilk sırada biz olcaz kasımda en fazla şubatta tamam ben fena hırs yaptımmm ama fethiye memlekete 60 la almışlar ya benim de 63 ama sağlık olsunyok birsucum ne atanması burdaki homboğazların yüzünden iptal edildi bu sabah ,
baya bela okudum yani artık nolur bilmem